forum.gif
fotokursi rīgā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotokursi rīgā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.12.11 01:24
 citēt
Parakājos pa arhīvu, ir iespēja, ka ziņas var būt vecas. tāpēc interesē svaigāks viedoklis par fotokursiem Rīgā.
Vajadzīgi iesācējam, ar visām pamata lietām... vēlams kā strādājošam cilvēkam kaut kur vakaros. Gribētu uzzināt svaigāku info, ko ieteikt cilvēkam.
Paldies :)
Publicēts: 24.12.11 10:50
 citēt
Mans ieteikums Uldis Muzikants.
Publicēts: 24.12.11 11:10
 citēt
atkarīgs no budžeta, manuprāt, Kundziņš būtu laba izvēle, tiesa sālīti
Publicēts: 24.12.11 11:18 labots
 citēt
ATKARIBĀ no vajazdības un PRIORITATEM :) Uldis Muzikants fosrj , bet pamatā "Romantiskām jaunavam 40+" , Kundziņš Māris zinatkariem analītiskiem jauniešiem , Degje Gundega Lauku triecieniekiem un jaunajām māmiņam kas grib Bebjus paknipset , tadi kuri grib "Bargo kungu" bez pieredzes bet iemacijies enciklopediju no galvas tiem Arno Marnicss nodres , savukart "Pionieru pulciņš" būs pie Aivara Tipša. Katram savs.
Publicēts: 24.12.11 11:28
 citēt
Uldis Muzikants fosrj , bet pamatā "Romantiskām jaunavam 40+":face-grin::face-grin::face-grin:
Nu šitas viņam patiks:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 24.12.11 12:12
 citēt
Nuuu ... man LJOTI patiik Aljeksikovs ....
Publicēts: 24.12.11 12:19
 citēt
dansiga:Nuuu ... man LJOTI patiik Aljeksikovs ....

Mana AR bet tas ir CITAI KATEGORIJAI šejieneišiem tas NEBŪS SAPROTAMI. Grišu savulaik ieteicu 99% gadijumu kamēr SAPRATU ka šejiens pubolika PIRMKĀRT reti kurš saprot KRIEVISKI otrākārt TIK NOPIETNI par tadu naudu un tadā līmenī nav gatavi macities :)
Publicēts: 24.12.11 12:39
 citēt
Lunis:

Mana AR bet tas ir CITAI KATEGORIJAI šejieneišiem tas NEBŪS SAPROTAMI. Grišu savulaik ieteicu 99% gadijumu kamēr SAPRATU ka šejiens pubolika PIRMKĀRT reti kurš saprot KRIEVISKI otrākārt TIK NOPIETNI par tadu naudu un tadā līmenī nav gatavi macities :)

nu tad paši vainīgi! tad tiešām pietiek ar Kundziņu .......
Publicēts: 02.01.12 11:07
 citēt
Lunis:

izstāsti vairāk - cik, kur, kad
Publicēts: 02.01.12 11:55
 citēt
Publicēts: 02.01.12 12:01
 citēt
Lunis:

Man Aļeksikovs visvairāk no visiem Skolotājiem noder . Podziņas pareizi saregulēt palīdz prakse, bet smadzenes saregulēt palīdz G.A. pamudinājums DOMĀT:)
Publicēts: 02.01.12 14:14
 citēt
Mans ieteikums Uldis Muzikants.
Publicēts: 02.01.12 14:31
 citēt
Kundziņš labs, pēc tam arī sapratīsi ko vēl...
Publicēts: 03.01.12 00:45
 citēt
NilsS:
Lunis:

izstāsti vairāk - cik, kur, kad

grūti atbildet uz Tavu jautājumu - jājautā viņam pašam. Viņš šobrīd nāk pie mums pirmdienās uz klubu - nu jau 7to mēnesi ;-) Bet māca arī kaut kur citur.
Publicēts: 08.01.15 17:35 labots
 citēt
esmu izgājis neskaitāmus kursus un skolotājus iedalu 3 grupās :

1. affigena bildē bet māca slikti. (piemērs ir lielākā daļa sībrīža uzlecošie vai esošie fotogrāfi zenitā) visi fočē super duper bet nemāk macīt. pie tiem vairāk ir tusinš un paklausīties viņu piedzīvojumus. iegūsiet zināšanas 5% bet vairāk būs emocionāls piedzīvojums un papļāpāšana.

2. pa vidus ne šis ne tas. zināšanas iegūsiet 10%

3. bildē nu tā bet māca afigena. zināšanas 90% ! kā spilgtākais piemērs ir Grigorijs Aleksikovs. www.facebook.com... vinu es iesaku visiem, kas grib iemācīties. uzskatu viņu par labāko foto skolotāju Latvijā.
Publicēts: 09.01.15 00:03 labots
 citēt
andre:

3. bildē nu tā bet māca afigena. zināšanas 90% ! kā spilgtākais piemērs ir Grigorijs Aleksikovs. www.facebook.com... vinu es iesaku visiem, kas grib iemācīties. uzskatu viņu par labāko foto skolotāju Latvijā.

ANALOĢISKI , manas domas jau pēdējos 10 gadus vismaz.
Publicēts: 09.01.15 01:24
 citēt
G.A. tas, kurš māca ar zobenu (konkrētāk-rapieri) rokā. Daudz kritušo pa ceļam, maz to, kam pietiek drosmes vēl parādīt kādu bildi beigās, bet pieredze svētīga :).
Publicēts: 09.01.15 08:54
 citēt
Kāds latviski runājošs tautietis, kurš būtu andre 3.grupā?
Publicēts: 09.01.15 09:40
 citēt
andre:esmu izgājis neskaitāmus kursus un skolotājus iedalu 3 grupās :

1. affigena bildē bet māca slikti. (piemērs ir lielākā daļa sībrīža uzlecošie vai esošie fotogrāfi zenitā) visi fočē super duper bet nemāk macīt. pie tiem vairāk ir tusinš un paklausīties viņu piedzīvojumus. iegūsiet zināšanas 5% bet vairāk būs emocionāls piedzīvojums un papļāpāšana.

2. pa vidus ne šis ne tas. zināšanas iegūsiet 10%

Pie 3.punkta no latviski runājošiem Dainis Matisons. Nezinu vai "afigena" bet pamatus iemāca labi un prot mācīt. Tik nezinu kur viņš tagad pasniedz, fotoakademija.lv viņa vairs laikam nav.
Publicēts: 09.01.15 14:51 labots
 citēt

Cik zinu, Uldis cenšas, lai būtu dzimumu līdzsvars viņa grupiņās. par to liecina arī šī Baibas Ralles fotogrāfija.

Tā arī izskatās :face-smile:
Publicēts: 09.01.15 15:07
 citēt
Publicēts: 09.01.15 15:24
 citēt
Vil:Parakājos pa arhīvu, ir iespēja, ka ziņas var būt vecas. tāpēc interesē svaigāks viedoklis par fotokursiem Rīgā.
Vajadzīgi iesācējam, ar visām pamata lietām... vēlams kā strādājošam cilvēkam kaut kur vakaros. Gribētu uzzināt svaigāku info, ko ieteikt cilvēkam.
Paldies :)

Youtube.com
Darbojas gandrīz visā pasaulē, 24h diennaktī, 7d nedēļā.
Samaksa: Pa reizei jānoskatās kāda reklāma, no kā var izvairīties ar adbloku.
Prasības: Dators ar piekļuvi internetam.
:face-grin:
Publicēts: 09.01.15 15:56 labots
 citēt
ģēniji arī bez youtubes visu samācīsies, bet ir kategorija kurai jābaro, vai vismaz jāuziek uz pareizā ceļa !

es prie Grigorija mācījos 3 gadus. no sākuma grupas, es biju vienīgais kas līdz beigām izturēja !
Publicēts: 09.01.15 16:00
 citēt
Youtube uzdot jautajumus ar nemaz nav tik viegli.. vel grutak sanemt atbildi.
TAs ir lidzigi ka ar sportu - tu vari pats visu macities un meginat, bet tas aiznems daudz laika ()pienosacijuma ka cilveks spej analizet to ko dara)
Pasniedzejs vai treneris kludu pamanis uzreiz un ieteiks kadu no risinajumiem vai noradis pareizo virzienu.
musdienas informacijas papilno internetaa, diemzel lielaka dala ir draza!
Publicēts: 09.01.15 16:13
 citēt
andre:
es prie Grigorija mācījos 3 gadus. no sākuma grupas, es biju vienīgais kas līdz beigām izturēja !

oh bezmaz izklausās pēc spranču ārzemju laģiona :face-devil-grin:
Publicēts: 09.01.15 16:44
 citēt
Kursi arī sadalās vairākās daļās
1. parasti ir foto rīku manuāļu apgūšanas, saprašana
... un tālāk pa pakāpēm,
... neaizmirstot, ka kursi pamatā ir bizness, nevis labdarība :D
Publicēts: 09.01.15 16:47
 citēt
Alibaba:
andre:

oh bezmaz izklausās pēc spranču ārzemju laģiona :face-devil-grin:

sagatavošanas kursi -

www.yelp.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):