Bildes:tad laikam oliss... lunis jau tukshus salmus kuula tikai
Klausies,Bilde,luuuuuuuuudzu,nomaini topikam nosaukumu...,vatever kaadu,bet galvenais lai nav mans niks....savaadaak...kaut kaa nje po sebe...
Tu vēl mūs nezini , mēs kā tuvu Andel/Iegrūd bisnesam stāvoši te vēl realitātes šovu uzvedīsim sērijās "Dany precības" tipa attiecību šovs „Sapņu līgava” turpinājums , būsi popularākā lēgava ar duču dučiem pretendentu atlasi
Dany:
Klausies,Bilde,luuuuuuuuudzu,nomaini topikam nosaukumu...,vatever kaadu,bet galvenais lai nav mans niks....savaadaak...kaut kaa nje po sebe...
Tu vēl mūs nezini , mēs kā tuvu Andel/Iegrūd bisnesam stāvoši te vēl realitātes šovu uzvedīsim sērijās "Dany precības" tipa attiecību šovs „Sapņu līgava” turpinājums , būsi popularākā lēgava ar duču dučiem pretendentu atlasi
un mees iekaseesim pikji. atceros veel 80tajos gados kad es sjomkas organizeeju, tuseejaam forumaa, mums naaca autinji, volgas moskvichi, bienai shtellei piesaistiijaam jauninju dzekinju, fotograafu, kljiha bija richinsh, nu mees atmetaam par sesijaam vinjam to moskaabeli, pashi ar volgaam, jau tad maaceejaam pikji nopleest un maakam arii tagad
Oliss:Bij jau te viens nevainīgs topiks, kur viena gribēja fotosomu pārdot.......
tie nejaušie, jau ir tie labākie...... speciāli tādu neuztaisīsi........, jābūt labam provokatoram ....... es reiz no cita nika, vāvuļoju, par ticības maiņu, no Canon, uz Olympus ..... izvērsās neliela kņada, kaut kur trešajā, vai ceturtajā lapā, toreiz vēl Annīrs atkoda, ka džeks muļķi laižot ......., bet bija, kas līdz putām plosījās ......
Bet mani tās bildes uzrunā , es gan esmu redzēji stipri vairāk bilžu un tās uzrunā vēl vairāk Sanāca tā ka šitais feisiņš vinnēja būtībā "Loterijā" tāpēc lai gan no paša sākuma domāju ka tas Purčiks nevaru noticēt ka šim tā varēja veikties
Lunis:Bet mani tās bildes uzrunā , es gan esmu redzēji stipri vairāk bilžu un tās uzrunā vēl vairāk Sanāca tā ka šitais feisiņš vinnēja būtībā "Loterijā" tāpēc lai gan no paša sākuma domāju ka tas Purčiks nevaru noticēt ka šim tā varēja veikties