CerambyX:Izskatās, ka Tu esi vienīgā, kam viņš pietrūkst
Tev ar viņš traucēja?
vispār nesaprotu, kamdēļ kādus bano laukā... nu lai tak cepās, lai vārās un ko nu tur vēl dara... līdz šim neesmu redzejusi/lasījusi kaut ko tādu ko uzskatītu - jā, šis noteikti jābano!
CerambyX:Izskatās, ka Tu esi vienīgā, kam viņš pietrūkst
Tev ar viņš traucēja?
vispār nesaprotu, kamdēļ kādus bano laukā... nu lai tak cepās, lai vārās un ko nu tur vēl dara... līdz šim neesmu redzejusi/lasījusi kaut ko tādu ko uzskatītu - jā, šis noteikti jābano!
Ak tā? Nu žēl gan... Man Artūrs izskatās gana kompetents, gana nosvērts, gana asprātīgs. Tāds Oliss ar bābisku pļāpīgumu cenšas jautrību celt, bet Artūrs māk komunicēt ar visiem. Varbūt pašam būs apnicis kādi lēti uzbraucieni? Būs jāpajautā.
Eltons:Ak tā? Nu žēl gan... Man Artūrs izskatās gana kompetents, gana nosvērts, gana asprātīgs. Tāds Oliss ar bābisku pļāpīgumu cenšas jautrību celt, bet Artūrs māk komunicēt ar visiem. Varbūt pašam būs apnicis kādi lēti uzbraucieni? Būs jāpajautā.
Eltons:Ak tā? Nu žēl gan... Man Artūrs izskatās gana kompetents, gana nosvērts, gana asprātīgs. Tāds Oliss ar bābisku pļāpīgumu cenšas jautrību celt, bet Artūrs māk komunicēt ar visiem. Varbūt pašam būs apnicis kādi lēti uzbraucieni? Būs jāpajautā.
Žēl gan, man arī pietrūks, tomēr - ja nekļūdos, šī nav pirmā reize. Tad pēc laika bija atpakaļ, tātad nav izslēdzama vēl viena atgriešanās. (a varbūt nikus jaucu, tas bija tik sen).
dolldia:HMMMM... man to teica pats... ok vai nav vienalga. Tad āķis cits... kāds ielauzās viņa profilā un čiks?
Vīrusam līdzīgs ''kaitēklis''?
....dolldia,vinsh ir uzraksttiijis mailu adminjiem,kaapeec ir izdzeests profils..uz kuru pienaaca atbilde no bloga,ka pats vainiigs..tb. pats izdzeesis..Bet Artuurs saka,ka nav dzeesis..
Saskati pagātni kā likteni un nākotni kā brīvu izvēli un esi laimīgs patreizējā mirklī. Parasti cilvēki domā, ka pagātne ir brīva izvēle un nākotne ir liktenis un tad tie kļūst nomākti, un tie ir bēdīgi patreizējā mirklī. Nesaprātīgi cilvēki tā domā. Bet mēs visi esam izglītoti, vai ne?