forum.gif
Tikai tiem, kas vienatnē svin JG :-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tikai tiem, kas vienatnē svin JG :-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.12.11 20:03
 citēt
nusss - daudz tādu fruktu šovakar?
Publicēts: 31.12.11 20:05
 citēt
A kakis skaitaas?, vinsh jau gan piesvineejies :D
Publicēts: 31.12.11 20:10
 citēt
Dans, vari nākt ciemos :)
Publicēts: 31.12.11 20:11
 citēt
A ja divatā ar pusstopu, kā tad ???
Publicēts: 31.12.11 20:14
 citēt
nu pag pag .... es par taadiem, ko uzskatam par sev liidziigiem ;-))))
Publicēts: 31.12.11 20:14
 citēt
Bzh:Dans, vari nākt ciemos :)

mani kachss nelaizh ;-pppp
Publicēts: 31.12.11 20:18
 citēt
Par cik kaķene citā istabā , tad piesakos :face-smile:
Publicēts: 31.12.11 20:20
 citēt
Marshall:Par cik kaķene citā istabā , tad piesakos :face-smile:

kaa sagaidiisi?;-))
Publicēts: 31.12.11 20:23
 citēt
Caur internātu pakomunicēs ar labiem cilvēkiem , paklausīsies labu mūziku , paskatīsies labas bildes [atslēgas vārdi -labiem/labu/labs] :face-wink:
Publicēts: 31.12.11 20:26
 citēt
to jau katru dienu dara;_))) shodien jaadara kaut kas iipashss;_)
Publicēts: 31.12.11 20:29
 citēt
A tas jau ir īpašs . Ne katrs var atļauties Jaungada naktī internetā tupēt kā ķipis . Tikai izredzētais , vai zinies :face-grin:
Publicēts: 31.12.11 20:31
 citēt
nu nu :-)))))) Tad es saaku sevi pieskaitiit pie izredzeetajiem ;-))))
Publicēts: 31.12.11 20:46
 citēt
Da kāda šķirba, tāpat nākamgad pasaules gals...
Publicēts: 31.12.11 20:47
 citēt
izredzeetos pasaules gals neietekmees;-pppp

Schneider:Da kāda šķirba, tāpat nākamgad pasaules gals...

a tu arii viens?!
Publicēts: 31.12.11 20:57
 citēt
šajā istabā.kur pašreiz atrodos, esmu viens ...... , izlasot topika nosaukumu, jau nojautu autoru ..... :bad_smile:
Publicēts: 31.12.11 20:59 labots
 citēt
negatIvs:šajā istabā.kur pašreiz atrodos, esmu viens ...... , izlasot topika nosaukumu, jau nojautu autoru ..... :bad_smile:

ej uz otru istabu un netraucee mums ;-pppp Izlasi ciitiigaak topika nosaukumu ;-p
Publicēts: 31.12.11 21:03
 citēt
Domāju iet 24 bildēt šalūtu, ja kādam ir vēlēšanās pievienoties ar šampja pudeli, tad droši :grimace:
Publicēts: 31.12.11 21:15
 citēt
Kristaaps:Domāju iet 24 bildēt šalūtu, ja kādam ir vēlēšanās pievienoties ar šampja pudeli, tad droši :grimace:

es gan plaaoju izlikt fochuku uz statiiva uz balkona un arii saluutu fotografeet ;_)
Publicēts: 31.12.11 21:15
 citēt
dansiga:
negatIvs:šajā istabā.kur pašreiz atrodos, esmu viens ...... , izlasot topika nosaukumu, jau nojautu autoru ..... :bad_smile:

ej uz otru istabu un netraucee mums ;-pppp Izlasi ciitiigaak topika nosaukumu ;-p

...... :bad_smile: , esmu svinējis viens....., varu padalīties pieredzē, par litrāžu, "svinību" scenāriju, kurā brīdī spoguli pieslēgt, kā svinēšanu, pārnest arī uz otru dienu, jo negadās jau jaunais gads katru dienu, jānosvin kārtīgi ....
Publicēts: 31.12.11 21:16
 citēt
negatIvs:
dansiga: ej uz otru istabu un netraucee mums ;-pppp Izlasi ciitiigaak topika nosaukumu ;-p

...... :bad_smile: , esmu svinējis viens....., varu padalīties pieredzē, par litrāžu, "svinību" scenāriju, kurā brīdī spoguli pieslēgt, kā svinēšanu, pārnest arī uz otru dienu, jo negadās jau jaunais gads katru dienu, jānosvin kārtīgi ....

PHe - man padomus nevajag un pati esmu shaadu variantu izveeleeusies un nejuutos nemaz slikti ;-)
Publicēts: 31.12.11 21:17 labots
 citēt
Viss ir ļoti vienkārši, manuprāt.Vienatnē - nosacīti. Manu Mīlestību pie savis pasauca Dievs, Tas kungs. Vienkāršāk - viņa mira, sakot - es tevi gaidīšu... Cik lieliski sagaidīt rītausmu absolūtā klusumā, kad Tava Dzīves mīla noskatās uz mūsu sadzīves burzmu no zeltīta mākoņa maliņas. Neļaunojietes, agri vai vēu tas skars katru no mums. Dzīves cikls.Mana pēdējā Mīla. Manis vairs nav, tikai bijušās mīlas vraks
Publicēts: 31.12.11 21:20
 citēt
dansiga:
Kristaaps:Domāju iet 24 bildēt šalūtu, ja kādam ir vēlēšanās pievienoties ar šampja pudeli, tad droši :grimace:

es gan plaaoju izlikt fochuku uz statiiva uz balkona un arii saluutu fotografeet ;_)

Uz balkona nav interesanti :P
Publicēts: 31.12.11 21:28
 citēt
Kristaaps:
dansiga: es gan plaaoju izlikt fochuku uz statiiva uz balkona un arii saluutu fotografeet ;_)

Uz balkona nav interesanti :P

a man labss skats no peedeejaa staava ;_)
Publicēts: 31.12.11 21:38
 citēt
dansiga: a tu arii viens?!

Man Jaunais Gads jāsagaida veselas stundas garumā, lielā pūlī, ar dažādiem priekšnesumiem, prezentācijām uz ekrāna par pagājušā gada notikumiem, pilsētas mēra uzrunu, salūtu, kuru nemaz nezinu, kā un no kurienes bildēt, jo sagaidīšana pirmoreiz notiek pavisam citā vietā, ar karstvīna strēbšanu starp runām...
Es tak esmu oficiālais sava miesta fotogrāfs.
Publicēts: 31.12.11 21:44
 citēt
Schneider:
dansiga: a tu arii viens?!

Man Jaunais Gads jāsagaida veselas stundas garumā, lielā pūlī, ar dažādiem priekšnesumiem, prezentācijām uz ekrāna par pagājušā gada notikumiem, pilsētas mēra uzrunu, salūtu, kuru nemaz nezinu, kā un no kurienes bildēt, jo sagaidīšana pirmoreiz notiek pavisam citā vietā, ar karstvīna strēbšanu starp runām...
Es tak esmu oficiālais sava miesta fotogrāfs.

u tad fixi prom no shii topika!!!!!!
Publicēts: 31.12.11 21:47
 citēt
Es istenībā "Vienatnē strādāju" ja neskaita to pūli kas man apkārt RĪVĒJĀS un mantinieku kas gar kājām pinās :):) Es jau cerēju ka mož Saljutu te Olis šaus bet NIKĀ :):)
Publicēts: 31.12.11 21:52
 citēt
Lunis:Es istenībā "Vienatnē strādāju" ja neskaita to pūli kas man apkārt RĪVĒJĀS un mantinieku kas gar kājām pinās :):) Es jau cerēju ka mož Saljutu te Olis šaus bet NIKĀ :):)

shkic prom arii tu no topika!!!!
Publicēts: 31.12.11 21:52
 citēt
dansiga: u tad fixi prom no shii topika!!!!!!

Nu, ja jau tik cietsirdīgi mani atraida, tad nokārtu galvu, asaras un degunu slaucīdams eju prom...
Publicēts: 31.12.11 21:53
 citēt
Schneider:
dansiga: u tad fixi prom no shii topika!!!!!!

Nu, ja jau tik cietsirdīgi mani atraida, tad nokārtu galvu, asaras un degunu slaucīdams eju prom...

nu ja - tev tehnika jaapucee un jaaskruuvee;-pppp
Publicēts: 31.12.11 22:10
 citēt
Jā , nu kas tev dos vienatnē pasvinēt JG :face-grin:
Publicēts: 31.12.11 22:20
 citēt
Schneider:Da kāda šķirba, tāpat nākamgad pasaules gals...

Rautakalio saka, ka būs vēl overtime pasaules galam :) Takā termiņi tiek pagarināti!
Publicēts: 31.12.11 22:25
 citēt
Marshall:Jā , nu kas tev dos vienatnē pasvinēt JG :face-grin:

nu tak tie cilveeku paarnjemtie nesaprot, ka mums gribaas vientuliibu ;'-(((((
Publicēts: 31.12.11 22:33
 citēt
A Moskau vispār pārgāja uz ziemas laiku ? Ja nē , tad jamiem jau tur ir - " govorit i pokazivajet Moskva . S Novim Godom , tovarišči "
Publicēts: 31.12.11 22:39
 citēt
dansiga:

Protams... :D
Mēs arī nesaprotam un iesim ķekatās :D
Publicēts: 31.12.11 22:43
 citēt
Bzh:
dansiga: nu tak tie cilveeku paarnjemtie nesaprot, ka mums gribaas vientuliibu ;'-(((((

Baz , masku arī domā vilkt ? :face-grin:
Publicēts: 31.12.11 22:45
 citēt
Marshall:

Baz , masku arī domā vilkt ? :face-grin:

Nē..
Kad piedzeros, tad mani neviens tāpat nepazīst... :)
Publicēts: 31.12.11 22:50
 citēt
Marshall:A Moskau vispār pārgāja uz ziemas laiku ? Ja nē , tad jamiem jau tur ir - " govorit i pokazivajet Moskva . S Novim Godom , tovarišči "

Nu ja - tagad 2 st miers ;-)
Bzh:
dansiga: nu tak tie cilveeku paarnjemtie nesaprot, ka mums gribaas vientuliibu ;'-(((((

ejiet ejiet ... a maskas jums ir!?!?!?!? P.S. atruunas par piedzeshanos neiet krasta;-ppp
Publicēts: 31.12.11 22:56
 citēt
dansiga:

vientuliibu alkstosjie necep topikus, kuros pieveerst sev uzmaniibu ....
Publicēts: 31.12.11 23:02
 citēt
Visiem vientuļajiem svinētājiem novēlu Laimīgu Jauno gadu un dāvinu šo mīļo dziesmiņu: youtu.be...
Publicēts: 31.12.11 23:19
 citēt
gneza:

vientuliibu alkstosjie necep topikus, kuros pieveerst sev uzmaniibu ....

tak neee - mums nevaig tos, kuri tusee ;-)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):