negatIvs:šajā istabā.kur pašreiz atrodos, esmu viens ...... , izlasot topika nosaukumu, jau nojautu autoru .....
ej uz otru istabu un netraucee mums ;-pppp Izlasi ciitiigaak topika nosaukumu ;-p
...... , esmu svinējis viens....., varu padalīties pieredzē, par litrāžu, "svinību" scenāriju, kurā brīdī spoguli pieslēgt, kā svinēšanu, pārnest arī uz otru dienu, jo negadās jau jaunais gads katru dienu, jānosvin kārtīgi ....
dansiga:
ej uz otru istabu un netraucee mums ;-pppp Izlasi ciitiigaak topika nosaukumu ;-p
...... , esmu svinējis viens....., varu padalīties pieredzē, par litrāžu, "svinību" scenāriju, kurā brīdī spoguli pieslēgt, kā svinēšanu, pārnest arī uz otru dienu, jo negadās jau jaunais gads katru dienu, jānosvin kārtīgi ....
PHe - man padomus nevajag un pati esmu shaadu variantu izveeleeusies un nejuutos nemaz slikti ;-)
Viss ir ļoti vienkārši, manuprāt.Vienatnē - nosacīti. Manu Mīlestību pie savis pasauca Dievs, Tas kungs. Vienkāršāk - viņa mira, sakot - es tevi gaidīšu... Cik lieliski sagaidīt rītausmu absolūtā klusumā, kad Tava Dzīves mīla noskatās uz mūsu sadzīves burzmu no zeltīta mākoņa maliņas. Neļaunojietes, agri vai vēu tas skars katru no mums. Dzīves cikls.Mana pēdējā Mīla. Manis vairs nav, tikai bijušās mīlas vraks
Man Jaunais Gads jāsagaida veselas stundas garumā, lielā pūlī, ar dažādiem priekšnesumiem, prezentācijām uz ekrāna par pagājušā gada notikumiem, pilsētas mēra uzrunu, salūtu, kuru nemaz nezinu, kā un no kurienes bildēt, jo sagaidīšana pirmoreiz notiek pavisam citā vietā, ar karstvīna strēbšanu starp runām... Es tak esmu oficiālais sava miesta fotogrāfs.
Man Jaunais Gads jāsagaida veselas stundas garumā, lielā pūlī, ar dažādiem priekšnesumiem, prezentācijām uz ekrāna par pagājušā gada notikumiem, pilsētas mēra uzrunu, salūtu, kuru nemaz nezinu, kā un no kurienes bildēt, jo sagaidīšana pirmoreiz notiek pavisam citā vietā, ar karstvīna strēbšanu starp runām... Es tak esmu oficiālais sava miesta fotogrāfs.
Es istenībā "Vienatnē strādāju" ja neskaita to pūli kas man apkārt RĪVĒJĀS un mantinieku kas gar kājām pinās Es jau cerēju ka mož Saljutu te Olis šaus bet NIKĀ
Lunis:Es istenībā "Vienatnē strādāju" ja neskaita to pūli kas man apkārt RĪVĒJĀS un mantinieku kas gar kājām pinās Es jau cerēju ka mož Saljutu te Olis šaus bet NIKĀ