forum.gif
CF/Microdrive vs. xD-Picture Card media card
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / CF/Microdrive vs. xD-Picture Card media card
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.05.07 10:42
 citēt
Gribēju apjautāties. Manam fotoaparātam ir divi sloti kartēm (CF/Microdrive un xD-Picture Card). Standartā nāca līdz xD Fujifilm karte. Kā jums liekas vai nopērkot CF karti, kamera darbosies ātrāk? Īsti nezinu kāds ātrums ir tai, kas man nāca līdzi, bet skatījos piemēram vienu CF karti, kur bija 120x virsuu, kas liekas daudz. Varbūt vienkārši nomainit fujikarti uz kādu citu xD karti, jo visādās ierīcēs līdzi nākošie prichindāļi parasti nav nekādi labie. Respektīvi jautājums kas labāk - xD vai CF? Pēc forumiem internetā, liekas ka CF ir jēga pirkt.

Publicēts: 02.05.07 15:06
 citēt
Man kamerā Fuji S9600 stāv abas... .

Abas reizē var stāvēt ja? Tikai droška jānorādā kuru izmantot pašlaik...A kad Tu pirki tev jau klāt bija fuji XD karte? Vienk. domāju varbūt origjinālā tāda palēnāka ielikusies.
Publicēts: 08.05.07 10:49
 citēt
Man kamerā Fuji S9600 stāv abas... .

Abas reizē var stāvēt ja? Tikai droška jānorādā kuru izmantot pašlaik...A kad Tu pirki tev jau klāt bija fuji XD karte? Vienk. domāju varbūt origjinālā tāda palēnāka ielikusies.

Ipasi liela atskiriba nebus nedz Cf nedz xD. vienigi tas ka Fuji razo xD h (tipa atras). Man gan sanaca problema ar CF jo noluza viens no tiem matiniem uz ka turas CF, ka rezultata biju spiests iegadaties xD. Visa visuma nekadas jutamas atskiribas nav. Vienigais ko varu ieteikt, noperc Cf tadu palielaku 2-4gb un nebus nekadu problemu:).
CF slaidzinosi ir letaks neka xD.
Publicēts: 08.05.07 11:29
 citēt
Acim redzot Kameras kuras jau sakotneji bremeze naf liela skirba CF vai XD man paprov ieks MARK II ir abi sloti abas atras kartes tur x50 liekas VIENADAS katra zinja pec parametriem un XD atrums ir vismaz par 1/3 atraks. Es saprotu ka ja ziepim failins 1mb tas naf nekada skirba bet ja man bildes fails 12Mb UZREIZ JUT!
Publicēts: 08.05.07 18:26
 citēt
Dižziepītī Oly5060, knipsējot RAW (bilde aizņem ap 7.3 Mb) xD karte ir nedaudz ātrāka par CF, bet būtisku starpību nejūtu (sportā un līdzīgos gan būs). Tas attiecas uz mazām kartēm, līdz 1 GB. Lietoju abas, vienu karti izraujot, grabulīc pac atrod otru, ar ieslēgšanu nav problēmu. Ja vajadzīga liela ietilpība, bet ātrums mazāk svarīgs, CF izdevīgāka. Un otrādi.
Publicēts: 12.05.07 12:07
 citēt
es ar skatos, ka tā tehnaloģija cf kartēm ir ļoti neforša...
Publicēts: 12.05.07 12:37
 citēt
Jaa protams, nesaprotu ko tauta staro par CF karteem, pasam arii ir D70s ar CF. Teiksu taa, ka SD kartes kudish eertaakas - mazaakas, leetaakas un aatrums arii ok. Un tagad naak SD kartes ar 4GB ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):