forum.gif
Ventilators fotostudijai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ventilators fotostudijai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.12 22:50
 citēt
Sveicināti, dārgie kolēģi un kolēģes! Vēlu iedvesmas un radošiem panākumiem bagātu šo 2012. gadu!
Jautājums tiem ļaudīm, kuri fotosesijās izmanto ventilatorus. Man nepieciešams uz grīdas noliekams, vai spīlēs iekarināms ventilators, kurš 2~3m attālumā no modeles garajiem matiem vai kleitas, spētu viņus kārtīgi izpurināt. Cenu kategorijā līdz 120Ls. Kādi ir Jūsu ieteikumi, pieredze ar ventilatoriem? Paldies par atbildēm jau iepriekš!
Publicēts: 03.01.12 22:58
 citēt
Ņem šito, izpurinās tiešām kārtīgi:
www.tooled-up.com...
ja tomēr baidien no kā tāda, tad šis, iespējams, būs atbilstošāks:
www.alibaba.com...
Publicēts: 03.01.12 23:24 labots
 citēt
Šitais būs šerpāks, un arī jelektrību nevajag- tik petrolejas mučeli...:face-grin:

Publicēts: 03.01.12 23:31
 citēt
120Ls robežās nav reāli - sadzīves ventilatoriem ir mazi apgriezieni un plats leņķis

Vajag pēc skata šādu: www.24.lv... tik niknāku puskilovatīgu (savu dabūju pa.... neatceros... bik zem 300Ls) lieliem paltrakiem un gariem matiem derēs (tik jāreķinās, ka pa gaisu ies arī visas citas vieglās daļas studijā), bet *riktīgai izpurināšanai* pūtiens jafokusē un jāpieliek ventilatoram piemēram 100L plastmasas muca ar nogrieztiem galiem - vai japērk gatavs tuneļnieks (ķīniešu 500Ls par 500W)

gaisa masām vajag baisu jaudu - lai iepūstu gaisa balonā tik daudz apjomu, ka var gāzes degli palaist (guļus protams) manis rādītā dizaina ventilatoram ir motors 5000W un nebūt tas nav baigs pūtiens

Nemaz nezinu šeit studiju kurā būtu pūtējs ar baigo jaudu

Atslēga ir pūšanas fokusēšanā un apgriezienos - ar parastu fēnu un asistenta palīdzību var klapēt portretus, bet visam augumam un 3m attālumam vajag oijoioi...
Publicēts: 04.01.12 08:36
 citēt
Es izmantoju stipri līdzīgu šim jcf-fan.en.made-in-china.com...
Manām vajadzībām pilnīgi pietiek.
Publicēts: 04.01.12 09:00
 citēt
Maris:baisu jaudu - lai iepūstu gaisa balonā tik daudz apjomu, ka var gāzes degli palaist (guļus protams) manis rādītā dizaina ventilatoram ir motors 5000W un nebūt tas nav baigs pūtiens ...

nubet tas takš tā zirgspējās rēķinot, nieka 7 zirgi! :big_smile:
mani, saprotams, pa paradumam izgrieza, bet ņēmu dalību BITES promaucības rullīša filmēšanā - tam nabaga Zaķim ar zaļo kleitu pūta dibenā kādu 1/2 kW varbūt - un nemaz tik karsts nebija! :face-sad:
Publicēts: 04.01.12 11:09 labots
 citēt
Pirms dažiem gadiem celtnievības veikalos pa ~50Ls bij nopērkami Poļu ražojuma industrīālie ventilātori ražošanas taelpām ar pamatīgu loka kāju un aizsargrežgiem pirksta resnumā , 500w un 700w atceros toreiz daudzi sapirkās tādus , bij visai smags kādi patsmit Kg , bet ja ierubija uz pilnu jaudu varēja braukāt pa studiju uz riteņkrēsla kā ar aeiro kamanām:face-grin::face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):