forum.gif
dzest
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dzest
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.12 12:43 labots
 citēt
dzest
Publicēts: 04.01.12 13:01
 citēt
...ja shitaadas fotkas taisi,padomaa ,vai nedariit ko citu...
Publicēts: 04.01.12 13:03
 citēt
Ja nav 85mm,tad sēdi un klusē :D
Publicēts: 04.01.12 16:51
 citēt
woodz:Ja nav 85mm,tad sēdi un klusē :D
\
Kā laimīgais 85nieka īpašnieks atļaušos paspamot...:face-grin: Bet mainīt pret 50/1,4 draņķi gan negribu.:face-smile:
Publicēts: 04.01.12 17:09
 citēt
Tas nav draņķis, tas vienkārši ir savādāks
Publicēts: 04.01.12 17:48
 citēt
woodz:Tas nav draņķis, tas vienkārši ir savādāks
kas ir savaadaaks??????????????

blackness:...ja shitaadas fotkas taisi,padomaa ,vai nedariit ko citu...
piekriitu

woodz:Ja nav 85mm,tad sēdi un klusē :D
visi seezh uz klusee un Tu iesaali savu 1,4 :D :D :D

te taa nenotiek.....

ps. un ja nav kastiite, tad te VISPAAR nekas nenotiek.....
Publicēts: 04.01.12 17:56
 citēt
woodz:Tas nav draņķis, tas vienkārši ir savādāks

Tip "meņajem časi na trusi" Ar savādāki.:face-grin:
Publicēts: 04.01.12 18:10
 citēt
Es ar nemainiitu 85 pret 50. Man gan abi ir un abiem ir savs pielietojums. Ir tas 50ieks neasaaks un ar briesmiigaam aberaacijaam (kuras gan ar paaris klikshkjiem var dabuut nost) , bet taa kaa vairumaa gadiijumu manaam foto nav nepiecieshamiiba paarsniegt web izmeerus, tad ir ljoti ok.
Publicēts: 05.01.12 13:33
 citēt
Ja nu arī 85 īpašniekam kastītes nebūs ...
Publicēts: 05.01.12 14:10 labots
 citēt
woodz:Ja nu arī 85 īpašniekam kastītes nebūs ...

Tad, jums, čaļi būs baaaaigās problēmas. Sameklēt DIVAS konkrētas kastītes, TĀ jau ir augstākā pilotāža... Bet, lai veicas.:face-grin:
Publicēts: 05.01.12 14:31
 citēt
woodz, pārdot nevēlies? Vai jau ir bijis remontā?
Es ar, laikam, nemainītu, stilki ir pārāk dažādi, esmu vairākus 50mm lietojis un kaut kā pēc kāda pusgada iemainījis vai pārdevis, bet tomēr vienmēr gribās pie tā atgriezties. Sapratu, ka vajag iepirkt un lai put plauktā :) Patīk man tas zīmējums, lai arī daudzi nopeļ gan par zimējumu, gan par konstrukciju (bet cik esmu piedzīvojis, tad kad originālas detaļas nomaina, tad problēmas nav), gan arī asuma problēmām, tik un tā patīk kā zīmē :)
Publicēts: 05.01.12 17:11
 citēt
Andreass:woodz, pārdot nevēlies? Vai jau ir bijis remontā?
Es ar, laikam, nemainītu, stilki ir pārāk dažādi, esmu vairākus 50mm lietojis un kaut kā pēc kāda pusgada iemainījis vai pārdevis, bet tomēr vienmēr gribās pie tā atgriezties. Sapratu, ka vajag iepirkt un lai put plauktā :) Patīk man tas zīmējums, lai arī daudzi nopeļ gan par zimējumu, gan par konstrukciju (bet cik esmu piedzīvojis, tad kad originālas detaļas nomaina, tad problēmas nav), gan arī asuma problēmām, tik un tā patīk kā zīmē :)

Iesaku - pamēģini Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM, esmu ļoti apmierināts ar šo stiklu, pirms tam izmēģināju kādus trīs gab. Canona - nepatika ;)
Publicēts: 05.01.12 19:11
 citēt
hm, Sigmu arī esmu domājis, bet nav tik viegli atrast pamēģināt un saprast vai patīk. Canons tomēr vairāk pazīstamiem cilvēkiem ir somās un var patestēt.
Bet nu jāpadomā.

Man atkal ir tā, ka ļoti, ļoti patīk tas Canons, bet kaitina neizturība.
Publicēts: 06.01.12 09:32
 citēt
Sigmu lietoju jau kopš parādījās iekš LV, nu jau laikam 3 gadi, sākumā uz crop bij labs kā portretnieks un tagad uz piecīša arī patīk, paveicās ar AF ,ka nevajag regulēt, jo pirmais piecītis :)
Publicēts: 06.01.12 09:38
 citēt
kad es pēdējoreiz biju Canon'ists (A1), skaitījās, ka 50/1,8 ir sūds, bet 50/1,4 košeris. tas gan bija vēl pie FD bajonetes! :face-sad:
Publicēts: 06.01.12 11:10
 citēt
Andreass:hm, Sigmu arī esmu domājis, bet nav tik viegli atrast pamēģināt un saprast vai patīk. Canons tomēr vairāk pazīstamiem cilvēkiem ir somās un var patestēt.
Bet nu jāpadomā.

Man atkal ir tā, ka ļoti, ļoti patīk tas Canons, bet kaitina neizturība.

Tiešām domā, ka Canon sigma būs izturīgs? Anekdote.
Publicēts: 06.01.12 11:22
 citēt
Ari man tads ir plauktā un netiek lietots, nesapratu ko nozimē neizturigs un FD bajonete. Galveno tomer sapratu, ka kastites nedrikst mest ārā.
Publicēts: 06.01.12 12:19 labots
 citēt
ir ok
Publicēts: 06.01.12 12:20
 citēt
woodz:Šis aptuveni gadu atpakaļ bija remontā.Cik saprotu tā arī bija tā viņu kaite ar AF ... kopš tā laika visu laiku tā saules blende ir virsū.lai būtu drošs,ka nekas tam nepieskaras. Pārdot jau arī vairētu,tad tik jāsāk pētīt pa cik tauta pārdod Canona 85 vai pa cik reāli var skatīties uz manuālo samyang 85 f1.4 brīnumu.
sanaaks dienas citaats - saules blende virsuu lai nekas tam nepieskaras :D :D :D taa tak tikai virsmas laukums palielinaas pa kuru var ar kaut ko uzsist :D :D :D
Publicēts: 06.01.12 12:37 labots
 citēt
dzest
Publicēts: 06.01.12 12:56
 citēt
85mm parasti pa kādiem 200ls. Ja paveicas, var arī pa ~180 ls. Samyang 85 f1.4 ir bez AF? Kam tev tādu, ņem uzreiz Sigmu 85mm 1.4! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):