Es ar nemainiitu 85 pret 50. Man gan abi ir un abiem ir savs pielietojums. Ir tas 50ieks neasaaks un ar briesmiigaam aberaacijaam (kuras gan ar paaris klikshkjiem var dabuut nost) , bet taa kaa vairumaa gadiijumu manaam foto nav nepiecieshamiiba paarsniegt web izmeerus, tad ir ljoti ok.
woodz, pārdot nevēlies? Vai jau ir bijis remontā? Es ar, laikam, nemainītu, stilki ir pārāk dažādi, esmu vairākus 50mm lietojis un kaut kā pēc kāda pusgada iemainījis vai pārdevis, bet tomēr vienmēr gribās pie tā atgriezties. Sapratu, ka vajag iepirkt un lai put plauktā Patīk man tas zīmējums, lai arī daudzi nopeļ gan par zimējumu, gan par konstrukciju (bet cik esmu piedzīvojis, tad kad originālas detaļas nomaina, tad problēmas nav), gan arī asuma problēmām, tik un tā patīk kā zīmē
Andreass:woodz, pārdot nevēlies? Vai jau ir bijis remontā? Es ar, laikam, nemainītu, stilki ir pārāk dažādi, esmu vairākus 50mm lietojis un kaut kā pēc kāda pusgada iemainījis vai pārdevis, bet tomēr vienmēr gribās pie tā atgriezties. Sapratu, ka vajag iepirkt un lai put plauktā Patīk man tas zīmējums, lai arī daudzi nopeļ gan par zimējumu, gan par konstrukciju (bet cik esmu piedzīvojis, tad kad originālas detaļas nomaina, tad problēmas nav), gan arī asuma problēmām, tik un tā patīk kā zīmē
Iesaku - pamēģini Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM, esmu ļoti apmierināts ar šo stiklu, pirms tam izmēģināju kādus trīs gab. Canona - nepatika
hm, Sigmu arī esmu domājis, bet nav tik viegli atrast pamēģināt un saprast vai patīk. Canons tomēr vairāk pazīstamiem cilvēkiem ir somās un var patestēt. Bet nu jāpadomā.
Man atkal ir tā, ka ļoti, ļoti patīk tas Canons, bet kaitina neizturība.
Sigmu lietoju jau kopš parādījās iekš LV, nu jau laikam 3 gadi, sākumā uz crop bij labs kā portretnieks un tagad uz piecīša arī patīk, paveicās ar AF ,ka nevajag regulēt, jo pirmais piecītis
Andreass:hm, Sigmu arī esmu domājis, bet nav tik viegli atrast pamēģināt un saprast vai patīk. Canons tomēr vairāk pazīstamiem cilvēkiem ir somās un var patestēt. Bet nu jāpadomā.
Man atkal ir tā, ka ļoti, ļoti patīk tas Canons, bet kaitina neizturība.
Tiešām domā, ka Canon sigma būs izturīgs? Anekdote.
woodz:Šis aptuveni gadu atpakaļ bija remontā.Cik saprotu tā arī bija tā viņu kaite ar AF ... kopš tā laika visu laiku tā saules blende ir virsū.lai būtu drošs,ka nekas tam nepieskaras. Pārdot jau arī vairētu,tad tik jāsāk pētīt pa cik tauta pārdod Canona 85 vai pa cik reāli var skatīties uz manuālo samyang 85 f1.4 brīnumu.
sanaaks dienas citaats - saules blende virsuu lai nekas tam nepieskaras taa tak tikai virsmas laukums palielinaas pa kuru var ar kaut ko uzsist