forum.gif
Rīgā prezentēs jauno NIKON D4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Rīgā prezentēs jauno NIKON D4
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.12 05:13
 citēt
DJWoXxX:pff ir nu gan
un tikai tagad atrodu linku nē nu paldies !!!!
www.nikonschool.eu...

twitteris vispār klusēja par šo te

vai esi tiwterii sekotaajs!
Publicēts: 12.01.12 07:19
 citēt
Nu es vakar biju. Ievadu nokavēju, bet cik sapratu tajā par video opcijām vairāk runāja. Rokās paturēju, pāris kadrus uzbildēju, pāris sekundes pafilmēju. Turklāt līdzi viņiem bija pre production D4 modelis. Un bija garšīgas uzkodas :D
Publicēts: 12.01.12 09:32
 citēt
pre-production D800 kaut kur nemaniija? :)
Publicēts: 12.01.12 09:43
 citēt
MarisPilats:Nu es vakar biju. Ievadu nokavēju, bet cik sapratu tajā par video opcijām vairāk runāja. Rokās paturēju, pāris kadrus uzbildēju, pāris sekundes pafilmēju. Turklāt līdzi viņiem bija pre production D4 modelis. Un bija garšīgas uzkodas :D

un kādi bija iespaidi??Testa bildes pēc tam papētiji(kuras pats knipsēji)?
Publicēts: 12.01.12 12:16 labots
 citēt
www.petapixel.com...

Tjerminaators :big_smile:
Publicēts: 12.01.12 12:54
 citēt
MarisPilats:Nu es vakar biju. Ievadu nokavēju, bet cik sapratu tajā par video opcijām vairāk runāja. Rokās paturēju, pāris kadrus uzbildēju, pāris sekundes pafilmēju. Turklāt līdzi viņiem bija pre production D4 modelis. Un bija garšīgas uzkodas :D

100punkti nokavēji dēļ tām uzkodām, kuras bija aiz durvīm :face-wink:

Sākumā neko daudz nenokavēji, ievad-video no Istanbul, kurš ticis filmēts ar D4 un pāris komentārus par specifikācijām (gluži tos pašus, kas preses materiālā bija). :big_smile:
Publicēts: 12.01.12 13:38
 citēt
Bildes:
GunarsII:Kādu tur 89. gadu ??!!! Pikseļdrāzējs esmu, bet vīnu feinšmehers gan nē. Austrālijas Shiraz, Malbec no Dienvidamerikas, Merlot jau taisa visur...
nu skaidrs, jautaajumu nav.

kādu gaisu tu tur saostījies ?
nav černobiļa ?
vai varbūt esi filologs, vai tauriņķērājs-ibiologs ?
Publicēts: 12.01.12 13:39
 citēt
haralds:
GunarsII:FF ir vēl kur pakāpties, bet ar gaidāmajiem 36 Mpix Nikoniem un Sony robeža būs jau tuvu.
sadalu viedokli, nahren pikseļu vairāk, kā optika var uzzīmēt. un par tik, cik reti vajag un cik optika var uzzīmēt [tikai] īdeālos apstākļos a nav liela note bargu naudu maksāt. :face-sad:

ar kādu instrumentu sadalīji ? gaļas cirvīti ?
Publicēts: 12.01.12 14:13
 citēt
Lachux:
[...] vai tauriņķērājs-ibiologs ?

Ko Tev šie sliktu nodarījuši? :bad_smile:
Publicēts: 12.01.12 16:22
 citēt
tas tak pārnestā nozīmē, kā filmās- izspūris frīks ar apaļām sašķiebtām brillēm un tauriņķeramo teš pa pļavu klupdams krisdams :)
Publicēts: 12.01.12 20:49
 citēt
Jolan:

un kādi bija iespaidi??Testa bildes pēc tam papētiji(kuras pats knipsēji)?

Tā kā man vajag gan labu foto, gan labu video iekš viena, tad šis fotoaparāts nu dien manām prasībām ir vairāk kā ideāls. Vēl nezinu kā, bet šogad mēģināšu tikt pie viņa.

No fotogrāfijas viedokļa nekas tāds kosmisks viņā nerādījās. Toties video ir vairāk kā advansēts, ja salīdzina ar manu tagadējo D7000, kas līdz D4 iznākšanai bija Nikon labākais foto/video aparāts.

Nedz bildes, nedz video nebija kur pēcāk aplūkot, diemžēl.

Jā, un citu firmu kameras nemaz nedomāju skatīt, jo esmu dzimis Nikonists, jau kopš tēvs 1985. gadā nopirka savu pirmo Nikon kameru :bad_smile:
Publicēts: 12.01.12 20:51
 citēt
waldis:pre-production D800 kaut kur nemaniija? :)

Diemžēl ne. Cerams, ka būs kā nikonrumors.com kādu laiku runā, ka D800 varētu februārī iznāk, un īstenībā mani interesē ar kāda varētu būt D300s nākamā paaudze.
Publicēts: 12.01.12 21:45
 citēt
MarisPilats:

Tā kā man vajag gan labu foto, gan labu video iekš viena, tad šis fotoaparāts nu dien manām prasībām ir vairāk kā ideāls. Vēl nezinu kā, bet šogad mēģināšu tikt pie viņa.

Nieri pārdosi? :D
Publicēts: 12.01.12 23:18
 citēt
CerambyX:
MarisPilats:

Tik tāl vēl neesm novests, lai par nieri sāktu domāt :face-glasses:
Publicēts: 13.01.12 19:32
 citēt
MarisPilats:
CerambyX:

kad čurāsi dzeltenu un ar mokām, noteikti aizdomāsies....
Publicēts: 13.01.12 19:39
 citēt
Dzeltens ir, ja nierēm nojucis WB.
Publicēts: 13.01.12 20:57
 citēt
RudeWolf:Dzeltens ir, ja nierēm nojucis WB.

gribi teikt, ka ja viss ok, tad 5700 K ?:face-smile:
Publicēts: 13.01.12 23:04
 citēt
NilsS:
MarisPilats:

Bet mani mierinās fakts, ka man ir pats D4 :face-grin:
Publicēts: 14.01.12 00:17
 citēt
MarisPilats:
NilsS:

Bet mani mierinās fakts, ka man ir pats D4 :face-grin:

vēl labāk ja būtu pēdējais, bet ne pirmais....:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas