Figņu kvantitāte agri vai vālu pāraugs kvalitātē... Re, jaunatklājums: kāda Madara ar kādu Libiteru amizējas ka prieks... Jeb runa par bilžu kopējo atbilstību kādai izsmalcinātai gaumei?
Dansig, es ar no figņistiem, bet no kura brīža Tu esi kļuvusi nefigņstka ? Apskatīju tavas bilžas no sākuma un tā lēnām uz augšu (laikā) , nu jāsaka , katram ir , ir bijis, ir būs figņistu periods un ja kāds grib teikt ka tā nav tad tam ir 2 figņas, viena jāārstē ar otru pašam jātiek galā
Tante:Dansig, es ar no figņistiem, bet no kura brīža Tu esi kļuvusi nefigņstka ? Apskatīju tavas bilžas no sākuma un tā lēnām uz augšu (laikā) , nu jāsaka , katram ir , ir bijis, ir būs figņistu periods un ja kāds grib teikt ka tā nav tad tam ir 2 figņas, viena jāārstē ar otru pašam jātiek galā
da liecies mieraa .... NU NEPIEKRIITU, ka manaa galerijaa ir TIK DAUDZ fignju kaa kopumaa blogaa .. jaa jaa - ir ari manaa ... bet esi zheligaaks pret mani .... nu tak tikai dazhas!!!!!! ;-pp
Tante:Dansig, es ar no figņistiem, bet no kura brīža Tu esi kļuvusi nefigņstka ? Apskatīju tavas bilžas no sākuma un tā lēnām uz augšu (laikā) , nu jāsaka , katram ir , ir bijis, ir būs figņistu periods un ja kāds grib teikt ka tā nav tad tam ir 2 figņas, viena jāārstē ar otru pašam jātiek galā
da liecies mieraa .... NU NEPIEKRIITU, ka manaa galerijaa ir TIK DAUDZ fignju kaa kopumaa blogaa .. jaa jaa - ir ari manaa ... bet esi zheligaaks pret mani .... nu tak tikai dazhas!!!!!! ;-pp
da nee - mana dūša ir rūdīta ;-)))) Man radās tādas pārdomas // tb beidzot bija laiks padomāt par to, kas ir blogā .... šodien kaŗtējo ĻOTI lielo posmu pabeigusi savā projektā ....
dansiga:
Būšu žēlīga meit - tev ir figņas , bet nedaudz
jee jee jeej - hali gali ;-)))) lecu uz vienas (veselaas kaajas) ;-))) .... Bet ja nopietni ... nu tak katram ir "fignjas" .. it kaa ... tb tadas lietas, kas citam kadam netik .... bet nu taados shtaapeljos kaa shobriid ir blogaa .... toch pilnmeenesss!!?!??!?!
dansiga: šodien kaŗtējo ĻOTI lielo posmu pabeigusi savā projektā ....
Tad jau forši, ka lietas veiksmīgi virzās uz priekšu! Sagaidīju jauno gadu ar kopā ar pilsoni, kas šancē objektā, kur Tu projektējies pašlaik. Teica ka pasmagi jūsējiem tur ejot
ArmandsK_:Tu Dansig tik nedzēsies no FB, pēc tam nožēlosi (pieredze)
man šobrīd ir citas DAAAUDZZZZZ lielaakas probleemas .. taa ka fotobloga fignjas man shobriid ir pie kaajas ... un shobrid es te naaku tikai atpuusties ;-)))
dansiga: šodien kaŗtējo ĻOTI lielo posmu pabeigusi savā projektā ....
Tad jau forši, ka lietas veiksmīgi virzās uz priekšu! Sagaidīju jauno gadu ar kopā ar pilsoni, kas šancē objektā, kur Tu projektējies pašlaik. Teica ka pasmagi jūsējiem tur ejot
ar kuru!??!?!?!?!?!?! jaa - MAN iet ljoti smagi ... bet ne projekta deelj ....
Rolands66:[/citeфигня:матозаменитель слова хуйня. используется в ситуациях, когда матом говорить нерекомендуется. Значения те-же, что и у "хуйня",но т.к. это не мат, то имеет более мягкие значения. Например:о блин фигня какая...]kas ir figņa?
Sapper:
aha, tulīt publiski vēl p.k. uzrakstīšu. Neko sliktu jau neteica, teica tik to, ka nav iepriekšējas pieredzes ar lietām, kas 14. papīrā atrunātas. bet nu tas jau loģiski, tur nav ko pārmest...
Rolands66:[/citeфигня:матозаменитель слова хуйня. используется в ситуациях, когда матом говорить нерекомендуется. Значения те-же, что и у "хуйня",но т.к. это не мат, то имеет более мягкие значения. Например:о блин фигня какая...]kas ir figņa?
dansiga:
aha, tulīt publiski vēl p.k. uzrakstīšu. Neko sliktu jau neteica, teica tik to, ka nav iepriekšējas pieredzes ar lietām, kas 14. papīrā atrunātas. bet nu tas jau loģiski, tur nav ko pārmest...
F I G N J A ..... probleema nav 14tajaa ..... jebkursh normaals prjekteetjaas jebkuru jaunu nornatiivu mieriig ivar apguut .. it sevishkji ja ir danju konsuktanti .... proebleema ir pavisam kur citur, .... un par to es gribeetu ar tevi parunat .... var tev zvabiit tagad?
Sapper:
F I G N J A ..... probleema nav 14tajaa ..... jebkursh normaals prjekteetjaas jebkuru jaunu nornatiivu mieriig ivar apguut .. it sevishkji ja ir danju konsuktanti .... proebleema ir pavisam kur citur, .... un par to es gribeetu ar tevi parunat .... var tev zvabiit tagad?
paldies alusvīrs,izrādās smagākā vārda forma man labi zināma. Dansigai-elementāri,kā tu vispār zināsi kas ir diena,ja nakts kā tādas nebūtu. Bet figņas daudzums ir h__ņa.