forum.gif
Digital SLR camera Nikon D4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Digital SLR camera Nikon D4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.01.12 01:34 labots
 citēt
Jāsāk jau pa nopietnam naudu krāt zeķē :exciting:
Nez kāda cena :money: šai spēļmantiņai gaidāma?

ieguglēju... $ 6.000 ...

www.nikon.com...
Publicēts: 07.01.12 02:10
 citēt
jo mazāk ciparu un burtu, jo labāka manta ;)
Publicēts: 07.01.12 10:25
 citēt
Vienalga no nikona F6 ir daudz labāks par D4 :big_smile::grimace:
Publicēts: 07.01.12 12:15
 citēt
Oliss:Vienalga no nikona F6 ir daudz labāks par D4 :big_smile::grimace:

....aha, zaļš ir labāks par apaļu un pārēsties ir labāk nekā neizgulēties. :D
Publicēts: 07.01.12 12:24
 citēt
viencmuzikanc:jo mazāk ciparu un burtu, jo labāka manta ;)

Nu tad jau šams nekur neder- veseli seši tūkstoši ciparu... :face-grin:
Publicēts: 07.01.12 12:56 labots
 citēt
Es piekristu tam, ko saka Kens Rokvells:
"If you're rich or a full-time sports pro, of course you need two new new Nikon D4s. If you're like everyone else, no, the D4 won't take pictures any different than a D7000, which has the same resolution."
Publicēts: 07.01.12 13:09
 citēt
ledgars:Es piekristu tam, ko saka Kens Rokvells:

a es teiktu: "If you're rich and/or a full-time sports pro, of course you need two new Nikon D4s. If you're like everyone else, no, the D4 will take pictures different than a D7000, which has the same resolution, but normally you will not see the difference.". :big_smile:
Publicēts: 07.01.12 13:10
 citēt
Runājot par filminiekiem-vai kāds ir vismaz dzīvu redzējis F6?F5 kaudzēm!F4 bija pasūdīgs salīdzinot ar Canonu.Bet F6 esmu redzējis tikai žurnālā.:face-sad:Ar šito jau ar nevar zināt-D3 visādās versijās ir bieži sastopams.Varbūt ka īstais būs D5 un D4 tikai tāds pagaidu variants,tipa pārejas modelis uz nākamo paaudzi?Tak čto nevajag steigties ar lielas naudas tērēšanu uz karstām pēdām.:face-wink:
Publicēts: 07.01.12 13:15
 citēt
viecha:F4 bija pasūdīgs salīdzinot ar Canonu.
Tu saki? :big_smile: F5 pret F4 bija daži esenciāli uzlabojumi, F6 nav studējis. redzējis a nav. :face-sad:
Publicēts: 07.01.12 13:19
 citēt
haralds:
viecha:F4 bija pasūdīgs salīdzinot ar Canonu.
Tu saki? :big_smile: F5 pret F4 bija daži esenciāli uzlabojumi, F6 nav studējis. redzējis a nav. :face-sad:

Nu skaidrs,ka pasūdīgs,jo apmēram tai laikā Canonam uzradās USM,kas uzreiz daudz ātrāku padarīja autofokusu,bet F4 čakarējās uz priekšu-atpakaļ.Un pirmais EOS 1 izknieba Nikonu kā maziņo!:face-wink:
Publicēts: 07.01.12 13:31 labots
 citēt
viecha:Nu skaidrs, ka pasūdīgs, jo apmēram tai laikā Canonam uzradās USM, kas uzreiz daudz ātrāku padarīja autofokusu, bet F4 čakarējās uz priekšu-atpakaļ. Un pirmais EOS 1 izknieba Nikonu kā maziņo!:face-wink:
Canon'ists pēdējoreiz biju ar A-1. tas iekšķīgais motōrs liela lieta, bet. amurikānis jautātu "зачем без денег, раз такой умный?", es jautāju - a kā ta mans F4 fokusē stiklus ar iekšķīgajiem motōriem? :face-sad: cita lieta, ka to glāzu toreiz necik laikam vēl nebija. :face-sad:
Publicēts: 07.01.12 13:44
 citēt
Cik atceros,A1 laikā Nikonam bija savs zvērs-F3.Tā jau cita kategorija-neautofokusi.
Publicēts: 07.01.12 13:58 labots
 citēt
viecha:Cik atceros,A1 laikā Nikonam bija savs zvērs-F3.Tā jau cita kategorija-neautofokusi.
nu, A-1 bija vairāk labierīcību, tak ne professionālā, professionālā, pretī Nikon F3 ar mazāk labierīcībām vai ar ļoti dārgi pērkamām labierīcībām (prizma, kura nodrošina slēdža prioritātes automātiku - dārga kā maita, a baroties ar mieru tikai no motōr draiva, a tas arī dārgs kā maita! :grimace:) bija Canon F-1 un Canon F-1 new. Canon F-1 mazliet palietoju - ZB kamera! nekādu vipendrōnu, bet strādā kā Ronson šķiltavas! :money:
es gan to A-1 "из-за неимения лучшего" jūzēju, kad viņš sen vairs nebija modē un kad man bija no-3,14-zdojuši Nikon'u FE-2. :face-sad:
Publicēts: 07.01.12 14:33
 citēt
Man pilnīgi pietiek ar tiem aparātiem, kas ir, un domāju, ka vēl ilgam laikam pietiks.
Vai tad uz bildēm tiek rakstīts ar kādu aparātu ir bildēta, vai no tā mainās tās vērtība?
Domāju, ka stipri svarīgāka ir drukas iekārta, jo kāda jēga no visjaunākā aparāta, ja neko prātīgu nevar izdrukāt....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):