forum.gif
Kodaks - modaks uz putēšanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kodaks - modaks uz putēšanu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.12 13:04
 citēt
Redzi,Elton,nav jau stāsts par mani,bet nenoliegsi takš,ka ne jau mēs ar tevi noteiksim uz kurieni pasaule virzās.Jaunajiem te teikšana.Un pop-rok vai kā vēl tur saucas muzikas tirgu mūždien ir noteikuši padsmitnieki,nevis sirmi bītlu laika veterāni ar Abbey Road un Dark Side of the Moon.Padsmitnieces spiedz un ģībst,tad viss kārtībā.Tā tas ir no laika galiem bijis un izklaides industrijā būs arī turpmāk.
Bet vispār jau stāsts bija par analogo foto un Kodaku....:face-grin:
Publicēts: 08.01.12 13:13 labots
 citēt
Stāstam ir saskatāmas paralēles. Kodaks bankrotē ar senākām tehnoloģijām un vinilplates pērk tikai dīdžeji un daži feinšmakeri, kāds tur vairs bizness...
Publicēts: 08.01.12 13:51
 citēt
Tīņi? Nez, nez... Mūzikas tirgu nosaka mārketinga cilvēki masu mediju aģentūrās. Šī laikmeta popmūzikai ir mēŗķis veicināt kultūru, kas nodrošina preču patēriņu, smieklus, sāncensību... Es gluži negribu līst Adorno/Horkhaimera lauciņā, bet zināma taisnība viņiem ir sakot, ka masu kultūra ir kapitālisma mārketinga instrumenti. Gan jau pēc šiem vārdiem būšu blogā pazīstams, kā neo-leftiķis... Bet, jo vairāk redzu, leftiķīgāks kļūstu.

Runājot par skaņu- vislielākais trūkums mūsdienās ir, ka neviens īsti vairs nezina, kas ir kvalitatīva skaņa. Un mūzika jau sen ir kultūras produkts. Ekonomiski argumenti aizstāj mākslinieciskos. Inovācija? Izaicināšana? Tikai tik lielā mērā, cik tas palielina peļņu.

Bet es redzu potenciālu pārmaiņām. Vai būs labāk, nezinu. Būs savādāk.

P.S. White Album ir foršāks par Abbey Road.
Publicēts: 08.01.12 16:57
 citēt
Pagājušo ziemu vācu Ebajā par 50 lašiem iepirku Technics SL1500 vinila atskaņotāju un čupiņu ar platēm. Esmu starā :) Ir, ir tā vērts! Pagugulēju un secināju, ka cenas/kvalitātes ziņā Technics SL sērija ir visņemamākā. Par tiem Direct Drive motora trokšniem, speciāli mēģināju saklausīt - nu nav tur nekā! Nav jau "Ārija", kas peldēja pie katra apgrieziena 4 x. Par to kvalitātes starpību, vai ir vērts. Ja klausās jautrā kompānijā riktīgu roķi - noteikti nav vērts. Ja klausās viens pats mājās, klusā istabā, mierīgā garā - tad noteikti ir vērts. Īpaši jau klasiku vai džezu. Starpība uz augšām gandrīz vai ar roku taustāma, teorētiski jābūt starpībai arī uz visdziļākajiem basiem, bet es to ar savām skandām nevaru dzirdēt.
Kas attiecas uz jaunajiem viniliem, tad labā daļā muzikas firmeļu dzīvojot reāli smirdīgi rukši - viņi vinilā iecepot to pašu apgraizīto, sakompresēto versiju, kas sagatavota priekš CD. Tad protams zūd visa pasākuma jēga. Bet, tā kā lielum lielākajai patērētāju daļai ausis neaug tai vietā, kur paredzēts, tad tas mierīgi noiet.
Publicēts: 08.01.12 17:35
 citēt
ne jau aparātā ir tā sāls......aparātu var arī par 50 $ nopirkt, bet galviņa....:big_smile: laba maksā no 200-300 eur :grimace: ar platīna vai palādija adatu un dimanta vai kristāla galu.........:big_smile:
Publicēts: 08.01.12 17:48 labots
 citēt
Vēl labāku galviņu var nopirkt arī pa tūkstošiem, uzlikt uz štruntīga griežgaldiņa un brīnīties, kāpēc neskan...:)

www.ebay.de...

Arī audiotehnikā kvalitāte ir kā ķēde un gala rezultāts atkarīgs no tās vājākā posma...:face-wink:

Kā jau rakstīju, visur vajadzīgs saprātīgs kompromiss...:face-grin:
Publicēts: 08.01.12 17:51
 citēt
un veel svarigi ir ausu seeru iztiiriit ar tiiraamo kas darinaats no degunradza raga un aptiits ar balgalvja eergjla pakakles puukaam.
Publicēts: 08.01.12 17:55
 citēt
Nu RudeWolf nestāsti te man pasakas,ka baltais elbums pārsit Abbey Road!:face-wink:Bet arī tas ir izcils,nav vārdam vietas!:face-grin:
Publicēts: 08.01.12 19:06
 citēt
Friidis:Vēl labāku galviņu var nopirkt arī pa tūkstošiem, uzlikt uz štruntīga griežgaldiņa un brīnīties, kāpēc neskan...:)

www.ebay.de...

Arī audiotehnikā kvalitāte ir kā ķēde un gala rezultāts atkarīgs no tās vājākā posma...:face-wink:

Kā jau rakstīju, visur vajadzīgs saprātīgs kompromiss...:face-grin:
kjeede saakas ar Tavaam ausiim, paareejais ir bliive. ja ausis ir chau, tad bliives defekts ir pofig.
Publicēts: 08.01.12 19:07
 citēt
viecha:Nu RudeWolf nestāsti te man pasakas,ka baltais elbums pārsit Abbey Road!:face-wink:Bet arī tas ir izcils,nav vārdam vietas!:face-grin:
a man biitli riebjas!
Publicēts: 08.01.12 19:14
 citēt
Un Seržants Pipars? Man Bītlu klausīšanās vienmēr ir bijusi tāda divdabīga nodarbe, daudz labu dziesmu, bet tad iesprūk kāds gabaliņš arī angļu strādniekam, kur izdīdīties. Un tad es uzslēdzu Krimsonu, Yes vai ELP...

P.S. Diez vai piekritīšu par zemajiem basiem- ir ārkārtīgi grūti uz vinila ierakstīt jebko zem kādiem 40Hz, tiesa tajā diapazonā mīt tikai zemie ērģeļu reģistri.

P.P.S. Didam, viss ir atkarīgs no tā, pie kādas mūzikas sērs ir veidojies.
Publicēts: 08.01.12 19:15 labots
 citēt
08.01.12 19:06 ; Bildes: "... kjeede saakas ar Tavaam ausiim, paareejais ir bliive.ja ausis ir chau, tad bliives defekts ir pofig..."

"Tehniskām blondīnēm" jau viss tehniskais ir pofig...:face-wink:
Publicēts: 08.01.12 19:35
 citēt
Bildes:
viecha:Nu RudeWolf nestāsti te man pasakas,ka baltais elbums pārsit Abbey Road!:face-wink:Bet arī tas ir izcils,nav vārdam vietas!:face-grin:
a man biitli riebjas!

veltījums Bildēm....., kā atgādinājums, kas riebjās
www.youtube.com...
............................. :bad_smile:
Publicēts: 08.01.12 20:34
 citēt
ja jau runa panesās par LP, kur var izrakt vinilu , piemēram LV?? izraku te savu tehnics plašinieku, bet ...nu savā laikā tika izlidinātas kastes ar platēm, jo tav cd parādījās...mja...
Publicēts: 08.01.12 20:41
 citēt
Puuu:ja jau runa panesās par LP, kur var izrakt vinilu , piemēram LV?? izraku te savu tehnics plašinieku, bet ...nu savā laikā tika izlidinātas kastes ar platēm, jo tav cd parādījās...mja...

Elkora var šoto nopirkt:)
Publicēts: 08.01.12 20:47
 citēt
blakus baroncentram uz gjertruudes pagrabaa ir hifi salons, aizmirsu nosaukumu, tur ir, tad arii audiostar, vinji tagad uz stabu ielas starp chaka un avotu

Friidis:08.01.12 19:06 ; Bildes: "... kjeede saakas ar Tavaam ausiim, paareejais ir bliive.ja ausis ir chau, tad bliives defekts ir pofig..."

"Tehniskām blondīnēm" jau viss tehniskais ir pofig...:face-wink:
izlasiiji vaardu "ja"? Tu esi shedevrs - visaa saskatiit uzbraucienus sev. laikam ir par ko.
Publicēts: 08.01.12 21:02
 citēt
Diezgan laba izvēle gan jaunajās gan arī lietotajās platēs ir ierakstu veikalā uz Vaļņu ielas blakus Turkebab. Var jau arī ārzemēs pasūtīt.
Publicēts: 08.01.12 21:25
 citēt
Bildes:
izlasiiji vaardu "ja"? Tu esi shedevrs - visaa saskatiit uzbraucienus sev. laikam ir par ko.

Vai papriekš nevajadzētu iemācīties rakstīt pieaugušam un inteliģentam cilvēkam atbilstošā pareizā latvju valodā?
Tad arī nebūtu lieku uzbraucienu- pārpratumu ....:face-wink:
Publicēts: 08.01.12 21:49
 citēt
friidi - parieksh paprieksh...
Publicēts: 08.01.12 22:03
 citēt
www.youtube.com...
Šis ir veltījums man!:face-grin:
Publicēts: 08.01.12 22:15
 citēt
Un šis- man!
www.youtube.com...

Bet drīkst arī citi klausīties.
Publicēts: 08.01.12 22:31 labots
 citēt
Bet man šis uzdzen riiktīgu nostaļģiju un velniņš rausta uzgriezt kloķi līdz galam...::face-wink:

www.youtube.com...
Publicēts: 08.01.12 22:34
 citēt
O jā!Šis ir debešķīgs gabals no the Wall!Bet atkal-wish you were here ir tomēr labākais viņu disks.Lai gan mārrutks viņu zin-Dark Side un Division Bell arī man zelta sarakstā!:face-wink:
Publicēts: 08.01.12 22:36
 citēt
Nu bļāviens,Frīdi!Kā ar nazi sirdī!Turpinām gonkas?
Publicēts: 08.01.12 22:39
 citēt
Publicēts: 08.01.12 22:41 labots
 citēt
Es gan vairāk pavelkos progresīvo Purple-
Jau Bildes apsteidza....
Publicēts: 08.01.12 22:41 labots
 citēt
viecha:Nu bļāviens,Frīdi!Kā ar nazi sirdī!Turpinām gonkas?

Nevar vairs skaļi griezt- vēls.
Bet klusi tādus gabalus nevar klausīties...:)
Machine Head laikam bija pirmais firmas vinildisks, ko Jēbajā sev nopirku. Pēc tam laikam Dark Side... un arī Wish you....
Līdz tam tikai lentās klausījos.
Publicēts: 08.01.12 22:43
 citēt
un jaa - mums ar buutu savas peerles, ja ne laiks taads... www.youtube.com...
Publicēts: 08.01.12 22:43 labots
 citēt
Bildes:nu sho! [url=http://www.youtube.com/watch?v=1slq_FwRN8o&feature=fvwrel

]http://www.youtube.com/watch?v=1slq_FwRN8o&feature=fvwrel

[/url]
Šams arī šermulīšus uzdzen! "Dzīvā" plate arī pašam ir- "Made in Japan"
Publicēts: 08.01.12 22:46
 citēt
Rekur klusāks gabals- www.youtube.com...
Publicēts: 08.01.12 22:48
 citēt
Klasika www.youtube.com... :)

p.s. šito plati man VDK aģenti atņēma :(
Publicēts: 08.01.12 22:54
 citēt
skatos "penšus" moka nostaļģija :face-grin:
Publicēts: 08.01.12 22:58
 citēt
Haha, nostaļģija.... Mani pārņem nostaļģija izdzirdot vecos Korn, System of A Down un Guano Apes.
Publicēts: 08.01.12 23:11
 citēt
Friidis:Bet man šis uzdzen riiktīgu nostaļģiju un velniņš rausta uzgriezt kloķi līdz galam...::face-wink:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw&ob=av3e
Tas]http://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw&ob=av3eTas[/url] links, kuru tu ieliki, jāklausās no CD, šis: www.youtube.com... jāklausās no vinila... :)
Publicēts: 09.01.12 07:49
 citēt
šitam www.youtube.com... , nekas nestāv klāt ............ :bad_smile:
Publicēts: 09.01.12 08:03 labots
 citēt
gribētos redzēt kā "lampas" varēs korekti atskaņot www.youtube.com... :face-wink:
Publicēts: 09.01.12 09:22
 citēt
Lietotās plates no ENG ved Vilis, pārsvarā 70-to gadu roks, ja kādam interesē varu iedot tel.numuru uz PM
Publicēts: 09.01.12 11:21
 citēt
Romis:Lietotās plates no ENG ved Vilis, pārsvarā 70-to gadu roks, ja kādam interesē varu iedot tel.numuru uz PM
'
aptuvens ceņņiks? ..... :what:
Publicēts: 09.01.12 13:09
 citēt
citam besī tā LP šprakstēšana, bet nu vecajiem gabaliem, piemēram iz manas bērnības
www.youtube.com...
tas kā reiz iederas....
par LP, man radiņi kas vācszemē teica, ka plates kaudzēm var iepirkt tajās noliktavās, kuri savāc vecās mēbeles, sadzīves tehniku.... bet, tā kā no radiem tālāk, kā no trakiem suņiem, tad labāk šeit uz vietas LP iepirkt//kaut gan braukšu ciemos, tad izstaigāšu tās noliktavas/veikalus, cik atminos kaudzīte bez šķirošanas kādi 20cm, ap 30evriki.
Publicēts: 09.01.12 19:44
 citēt
vinils ir no sātana - pietiek a mp3

www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: