forum.gif
Kodaks - modaks uz putēšanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kodaks - modaks uz putēšanu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.12 19:50
 citēt
Hehe... Esmu to pasākumu no vāka līdz vākam noskatījies, brīžiem nevar saprast- smieties vai raudāt.

Es apsveru kādreiz iegādāties Beastie Boys - Paul's Boutique ripuli.
Publicēts: 09.01.12 19:52
 citēt
mans vairāk par Slade un MUD...
Publicēts: 09.01.12 20:27
 citēt
Publicēts: 09.01.12 21:19
 citēt
O! Paranoidu izvilkuši... ehh... skolas laikā garāžā arī bijām šo iestudējuši... basa partiju pirksti vēl tagad atceras...
Publicēts: 09.01.12 22:59
 citēt
nū, Geezer Butler, vispār normāli grabina .... pavērojot DVD, var tikai apskaust, par pirkstu veiklību ....
Publicēts: 10.01.12 09:49
 citēt
RudeWolf:Bet labs traņņuks būs dinamiskāks par lampu, tas tiesa.

bazārs par dinamisko diapozonu vai par pārejas procesiem?
Eltons:vinilplates pērk tikai dīdžeji un daži feinšmakeri, kāds tur vairs bizness...

nu, es nemetu arā un neatdodu nabagiem un reiz man patfōns saglabājies, neizslēdzu, ka pie gadījuma varu arī kādu LP iepirkt.
Maris:vinils ir no sātana - pietiek a mp3

viss rietumu muzōns ir no Sātana, tāpat lodīšu pildspalvas un kožamgumija!
bet nu nevaig pārspīlēt. es ļoti agrajā jaunībā dzirdēju 17 000 Hz un tas labs rādītājs. uz vecuma galu apzāģē diapozonu un melš, ka Lapinskis konceptuāli apzāgējis virs 12 500 Hz. galvenais, jau lai ± ir augšas, lai sistēma kopumā nesadirš dinamisko diapozonu un lai, kā saka professionāļi, basene nepirž. :big_smile:
filmu laikā man bieži jautāja vai jābildē ar labu kameru un pofig par filmu vai otrādi - tradicionāli atbildēju, ka nahren sūda kamerā izķērnāt labu filmu un ka ar sūdīgu filmu bildējot laba kamera maz līdzēs. :grimace:
Publicēts: 10.01.12 09:54
 citēt
nu jopcik Harald - vienaada filma, vienaadi objektiivi, vienaada ekspoziicija - buus identiski kadri - vai ar zenit vai leica nobildeesi, ljubitelj vai rolly...
Publicēts: 10.01.12 10:03
 citēt
Bildes:nu jopcik Harald - vienaada filma, vienaadi objektiivi, vienaada ekspoziicija - buus identiski kadri - vai ar zenit vai leica nobildeesi, ljubitelj vai rolly...

- с третьего перона отправляется поезд в Москву!
- чоо? повтори!
- повторяю:
filmu laikā man bieži jautāja vai jābildē ar labu kameru un pofig par filmu vai otrādi - tradicionāli atbildēju, ka nahren sūda kamerā izķērnāt labu filmu un ka ar sūdīgu filmu bildējot laba kamera maz līdzēs. :face-sad:
Publicēts: 20.01.12 14:05
 citēt
redz kur arii atbilde no pashiem Kodak,
filmai pagaidaam nekas nedraudot, protams,
kameer ir peljnja (kas veeljoprojaam shiem ir)

"Film (still and cinema) remains a profitable business for Kodak,
and we have the broadest and most respected portfolio of films
in both segments," Audrey Jonckheer, Kodak's worldwide director
of marketing and public relations, tells BJP."

www.bjp-online.com...
Publicēts: 20.01.12 15:38
 citēt
Par tik cik strādāju uzņēmumā, kurš ir Kodak dīleris baltijas valstīs, tad varu pačukstēt, ka Kodak foto nodaļu pārņems Canon. ;) Un visi produkti būs pieejami, vismaz tuvākajā laikā. Neliela uzņēmuma restrukturizācija, un lielā uzņēmuma birokrātijas apgraizīšana. Par ļaunu tas nenāks. :) Tāpat arī poligrāfijas materiāli, kā filmas un ofseta plates, turpinās ražot. :)
Publicēts: 20.01.12 15:44
 citēt
Tu ar Canon paarnjemshanu domaaji digitaalos patentus, ne? Kaa shie pashi saka, ka filmu industrija turpinaasies zem Kodak, jo veelaizvien vinjiem ir viens nos speeciigaakajiem portfolio shajaa nozaree?!
Publicēts: 20.01.12 16:07
 citēt
Ar analogajiem produktiem patreiz vispār nav skaidrītes. ;) Kodak ir vairākus analogos produktus vispār pārstājis ražot, kaut gan uz tiem ir stabils pieprasījums. Bet principā, cik es sapratu pilna ainava un skaidrība būs aptuveni pēc mēneša. Tas ir termiņš, kad šie solās dot pilnīgu informāciju dīleriem par nākotnes plāniem. Šodien ir Baltijas valstu & jevropas Kodak bossu sanāksme, moš kko vairāk pirmdien zināšu. :)
Publicēts: 22.01.12 02:03
 citēt
Bildes:nu jopcik Harald - vienaada filma, vienaadi objektiivi, vienaada ekspoziicija - buus identiski kadri - vai ar zenit vai leica nobildeesi, ljubitelj vai rolly...

jopčik, jopčik, es jau arī saku, ka jopčik! bet Leica un Zenīt stikli nebūs gluži identiski + Zenīts krietni vairāk leks laukā no nagiem, kad pogu nospiedīs! :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas