Fotografēju ar visu ko. Un klucīgums relatīvs lielums. Ja ir parasts ar Kiev 6 un 250mm f/3.5 staigāt, tad D300 pēc tam liekas kā svētība, bet vēl jau ir tālmēri...
Cilvēkam, kurš lieto auto to magnija/alumīnija brīnumu staipīt līdzi tiešām nevajag. Un es nesaku, ka man negribētos tādu!
sliecos domāt, ka pat A un auto nav viens un tas pats; un pašrocīgi uzstādīts auto arī nav auto, un D7000 ir divi pašrocīgi uzstādītie režīmi, nevis auto, ne?
Vienīgais, ar ko Program režīms atšķiras no zaļās kameras režīma ir tas, ka tev tiek ļauts kompensēt ekspocīju un tu pats izvēlies, kad pielietot zibspuldzi. Nekas cits.
RudeWolf:D700 VAJAG! Tur auto režīmā ISO var vēl augstāk griezt! Baigais klucis, tikai.
tu ar speeljmantinjaam fotografee, ka d700 liekaas klucis?????
Un kā tad vēl lai nosauc d700?! Tas par kluci vēl maigi teikts, manuprāt, attiecībā uz amatieru FF kameru, kas sver vairāk kā 1kg Tos, kas šito kameru nēsā ar gripu, vispār nesaprotu, tad tā ir lielāka par D3.
valdisc: Nav provokācija,tāpēc ka k-5 dotajā brīdī Elkorā ie krietni lētāks par D7000.
Elkors ir domāts, lai fotokameru var vizuāli apskatīt un aptaustīt... kameras iegādei ir domāts tepat tusējošais REAKTORS.
Gribu redzēt kā reaktors dabūs pentaxu lētāk, nekā elkorā uz atlaidēm vai sarunājot cenu. Par sigmu būs laikam tas pats, jo šitos elkors ņem pa taisno no Japānas no ražotāja. Piektdien, kad Elkorā bija lielās atlaides, pentaxi vispār gāja pa sviestmaizi, piemāram, 645d midformāts ar 55mm pamatnieku bija nocenots no 7999 LVL uz 5999 LVL. Un pats esmu meklējis, kad pircis savus pentax pričendāļus caur entiem variantiem labāko cenu - nekad neviens nav spējis iedot zemāku cenu kā elkorā (ne skatlogā, bet sarunājot). Pie tam tas viss tiek noformēts oficiāli ar pavadzīmēm un PVNu, kas juridiskas personas gadījumā nav mazsvarīgi.Un elkors bez problēmām dod 2 gadu garantiju arī uz juridisku personu. Diez vai man reaktors iedos tajā zemajā cenā iekļautu arī PVN-u Un elkorā cenas var sarunāt visam, arī canonam un nikonam (tie gan abi tiek ņemti no Somijas, ne no Japānas).
laikam jau, tas FULL AUTO jau parasti P + labākajos no gadījumiem laikam var vēl AUTO ISO uzlikt ar ierobežojumu. atkal sehr kompliziert! un ko tā kamera dara, ja t>1/30 pie vaļējas fragmas ar ISO maxxximālo? saka: "atvaino mīļais, varbūt pacieties šoreiz, ir pārāk tumšs!"?
Hmm... Cik man sanācis tādus apstākļus piemeklēt, tad parasti eksponē jebkurā gadījumā, vnk meklētājā rādās, par cik stopiem būs pa tumšu. Tev tak pašam bija/ir D300, ne?
Ā, nē- nupat izmēģināju- pie pārāk lielas tumsas ja saniegts maximālais ISO un max fragma, tad kamera izmanto lēnāku ātrumu.
RudeWolf:ja saniegts maximālais ISO un max fragma, tad kamera izmanto lēnāku ātrumu.
lava loģika ir. man loģistiskāk šķiet, ka pa lielam zini, cik robus gribi ciet un ka laiks, jo īsāks, jo labāk, nevis, ka zini, cik vari noturēt / cik var atļauties drebelīgam objektam un ka fragma jo vairāk ciet, jo labāka. filmu laikos 1. variants bija biežāk sastopams Nikon'os, otrais Canon'os. abi konaplektā retāk.