Esmu ķeskājis Agfa APX 100 un laikam arī 400. Patika ļoti. Bet te jau vecajie tūlīt leks kājās, ka esot arī APX 25 un cik tā maģiska. Ja kas, tad APX arī esot rebrandota kā kaut kādi Rollei modeļi, nezinu tikai kuri.
RudeWolf:Esmu ķeskājis Agfa APX 100 un laikam arī 400. Patika ļoti. Bet te jau vecajie tūlīt leks kājās, ka esot arī APX 25 un cik tā maģiska. Ja kas, tad APX arī esot rebrandota kā kaut kādi Rollei modeļi, nezinu tikai kuri.
Rollei neesmu pircis. Briedenes veči teica, ka ļoti jaukas filmas viņiem esot, bet es galīgi neorientējos tajā Roļļa filmu hierarhijā. Ja padomā, tad vienīgais, ko zinu ir, ka Lomogrāfiķi tirgo to Rolli, kas patiesībā ir pārpakots APX.
Pieļauju, ka tie smalkie Roļļi ir kaut kādi galīgi ezotēriskie produkti. Visādas tehniskās, mikrofilmas vai pat rebrandots APX 25, ja vispār tāds ir. Man optika ne uz viena aparāta nav tik glauna, lai 25-o filmu ķeskātu. Un APX vispār ir labs budžeta variants. Vienubrīd briedenē bija ļoti draudzīga cena, tad arī paķēru.
Esmu gan redbird400, gan crossbird200. bet neko laaga pateikt nevareeshu, jo 200nieci ar dabasskatiem man izkjeezija attiistiishanas salonaa, filma iekjeeraas un shie vaaku atraava valjaa, visu sadedzinaaja. Redbird400 izbildeju un attiistiiju C41 kaa melnbalto, liidz ar to par tonalitaati nemaaku neko pateikt kaa vienam taa otram. Taa, ka lietojis esmu, bet jeegas no taa lielas nav domaaju crossbird veel meegjinaashu vasaraa, iespeejams arii redbird veel no frichiem panjemshu. Turpmaak gan tiistiishu atbilstoshos komponentos Tad arii kaadu atskaiti vareetu iedot.