Schnircks:Īpaši nepacietīgajiem: Līdz 10.02.2012 ieskaitīt 5 lsLīga Tetere, konta Nr. LV78HABA000130A233438 Ja dalības maksa tiks atdota tikai pasākuma dienā - tā būs 8 ls
Dalības maksa- kopīgo pasākumu nofinansēšanai
Ja nemaldos lai pārskaitītu piečuku vajadzēs arī Teteres personas kodu, ģimenes stāvokli un finansiālo situāciju.
Schnircks:Īpaši nepacietīgajiem: Līdz 10.02.2012 ieskaitīt 5 lsLīga Tetere, konta Nr. LV78HABA000130A233438 Ja dalības maksa tiks atdota tikai pasākuma dienā - tā būs 8 ls
Ja nemaldos lai pārskaitītu piečuku vajadzēs arī Teteres personas kodu, ģimenes stāvokli un finansiālo situāciju.
Jā, jā, un pārskaitīšanas procedūrai jābūt ne vienkāršākai par EDS sistēmu VIDam, pārskaitītājam jābūt elektroniskā paraksta īpašniekam, kā arī būs jānoformē stingrās uzskaites pavadzīme ar visiem parakstiem un zīmogiem, kā arī jāizņem izziņa no VIDa par nomaksātajiem nodokļiem. Ierodoties uz pasākumu bez personu apliecinošiem dokumentiem līdzi jābūt izziņām no Prettuberkolozes dispansera, Narkoloģijas dispansera, Psihoneiroloģiskā dispansera, kā arī izziņa no vīra/sievas (brīvā formā bet notariāli apstiprinātu). Dalībniekam jāuzrāda dzīvības apdrošināšanas polise.
Laumonis:
Jā, jā, un pārskaitīšanas procedūrai jābūt ne vienkāršākai par EDS sistēmu VIDam, pārskaitītājam jābūt elektroniskā paraksta īpašniekam, kā arī būs jānoformē stingrās uzskaites pavadzīme ar visiem parakstiem un zīmogiem, kā arī jāizņem izziņa no VIDa par nomaksātajiem nodokļiem. Ierodoties uz pasākumu bez personu apliecinošiem dokumentiem līdzi jābūt izziņām no Prettuberkolozes dispansera, Narkoloģijas dispansera, Psihoneiroloģiskā dispansera, kā arī izziņa no vīra/sievas (brīvā formā bet notariāli apstiprinātu). Dalībniekam jāuzrāda dzīvības apdrošināšanas polise.
Elton, tu mani nomierināji , ka nevajag izziņu no "triperbāra"
Elton, tu mani nomierināji , ka nevajag izziņu no "triperbāra"
Šīs izziņas vietā būs iespējams uzrādīt seksuāli transmisīvo slimību izsargāšanās līdzekļu komplektu nebojātā iepakojumā ar derīguma termiņa atbilstošajiem laikiem.
Atskaites būs par iztērēto naudu, kopā ar čeku kopijām?
Atskaites būs par iztērēto naudu, kopā ar čeku kopijām?
Tu gan īgņa ... es šos cilvēkus pazīstu un ZINU, ka ne santīms netiks iztērēts savām vajadzībām!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pacentīšos ievest personīgi 2 dien esmu Liepājā s nachovkoj, varam sākt bildēt
NEŽĒLĪGIE !! Otrā rītā pēc KODIENA uzreiz TEJĀTERA mēģiss , SADISTISKI es pat teiktu!! Iedomājos sevi piestutētu sēžam pirmajā rindā ar skārda spanni star kājām izslēgtu mobīlo , zaļu gīmi un komātisku skatienu Džilisti kritīs no skatuves no smiekliem manī veroties.
Lunis:NEŽĒLĪGIE !! Otrā rītā pēc KODIENA uzreiz TEJĀTERA ņeģiss SADISTISKI es pat teiktu , iedomājos sevi piestutētu sēžam pirmajā rindā ar skārda sapnni star kājām izslēgtu mobīlo zaļu gīomi un komātisku skatienu Džilisti kritīs no skatuves no smiekliem manī veroties.