A ja man gribas vēlreiz ielūkoties jau aizšķirtajā lappusē?Vopščem te galvenais-sataisīt tādu pofigista ģīmi tieši tai brīdī,kad lapa pāršķiras.Sak,dabisks process,nekā sevišķa!Šitā basketbolists Helmanis vienreiz iemeta perioda pēdējā sekundē no savas puses un intervijā tā uzsvērti nevērīgi izmeta-ai,nekā īpaša,parasts trīspunktu metiens!
viecha:A ja man gribas vēlreiz ielūkoties jau aizšķirtajā lappusē?Vopščem te galvenais-sataisīt tādu pofigista ģīmi tieši tai brīdī,kad lapa pāršķiras.Sak,dabisks process,nekā sevišķa!Šitā basketbolists Helmanis vienreiz iemeta perioda pēdējā sekundē no savas puses un intervijā tā uzsvērti nevērīgi izmeta-ai,nekā īpaša,parasts trīspunktu metiens!
viecha:A ja man gribas vēlreiz ielūkoties jau aizšķirtajā lappusē?Vopščem te galvenais-sataisīt tādu pofigista ģīmi tieši tai brīdī,kad lapa pāršķiras.Sak,dabisks process,nekā sevišķa!Šitā basketbolists Helmanis vienreiz iemeta perioda pēdējā sekundē no savas puses un intervijā tā uzsvērti nevērīgi izmeta-ai,nekā īpaša,parasts trīspunktu metiens!
Tas nebija Helmanis, bet Skirmants Pirmais un vienīgais viņa 3punktnieks...
Bzh: Tas nebija Helmanis, bet Skirmants Pirmais un vienīgais viņa 3punktnieks...
Nepareizi - leģendārais teiciens "Parasts treniņa metiens" tik tiešām nāk no Helmaņa mutes pēc iemestā metiena no sava laukuma gala. Tad es vēl samērā maziņš biju, bet tik un tā smējos vēderu turēdams Skirmants tad varbūt vienkārši izmantoja šo spārnoto frāzi, ja arī tā teica.
Nu es nepateikšu cik liels tu tagad Cerambyx esi,bet bija tas pirms pāris gadiem.Nu pieciem maksimums.Tie trīs punkti ,liekas,neko īpašu neizšķīra,bet ka tas bija Helmanis 100 punktu!
viecha:Nu es nepateikšu cik liels tu tagad Cerambyx esi,bet bija tas pirms pāris gadiem.Nu pieciem maksimums.Tie trīs punkti ,liekas,neko īpašu neizšķīra,bet ka tas bija Helmanis 100 punktu!
Pieci gadi baigi maz izklausās - man tas atmiņā palicis krietni vien senāk tā it kā no pamatskolas laikiem (tātad kaut kas tuvāk vai pat vairāk kā 10 gadus atpakaļ). Bzh minētais Skirmanta metiens jau vien bija gandrīz pirms 5 gadiem (2007.g. pavasarī). Tiesa ar pārāk labu atmiņu uz datumiem nevaru lepoties - iespējams kļūdos Iespējams arī, ka Helmanis šo jociņu regulāri atkārto
viecha:Nu es nepateikšu cik liels tu tagad Cerambyx esi,bet bija tas pirms pāris gadiem.Nu pieciem maksimums.Tie trīs punkti ,liekas,neko īpašu neizšķīra,bet ka tas bija Helmanis 100 punktu!
Pirms 5 gadiem (+/-) bija Skirmanta metiens, kas tieši izšķīra. Playoff 2. spēle starp Baronu un ASK par iekļūšanu finālā, kur ar šo metienu pēdējās sekundēs Barons izcīnīja uzvaru ar +2 Pēc spēles žurnālistiem viņš tieši tā arī atbildēja - nekas īpašs. Parasts treniņa metiens