dansiga:Meklēju kāzu vietu ..... dabiski ka fotogēnisku un visādi citādi patīkamu vietu kāzu pasākumam
Tu ar saviem 100km esi Lietuvā trāpījusi. Ko nozīmē "fotogēniska vieta". Šitā vieta www.fotoblog.lv... ir fotogēniska?
miiljais blaac.... aizej un iedzer kaadu balderiaani un aizej paguli!!!! es tev sirsniigi to iesaku!!! savadaak shii tava slimiiba var progreseet un saakties neatgriezenisks process ;-(((( ..... es uztraucos par tevi!!!!
blaac:u ar saviem 100km esi Lietuvā trāpījusi. Ko nozīmē "fotogēniska vieta". Šitā vieta www.fotoblog.lv... ir fotogēniska?
miiljais blaac.... aizej un iedzer kaadu balderiaani un aizej paguli!!!! es tev sirsniigi to iesaku!!! savadaak shii tava slimiiba var progreseet un saakties neatgriezenisks process ;-(((( ..... es uztraucos par tevi!!!!
blaac:u ar saviem 100km esi Lietuvā trāpījusi. Ko nozīmē "fotogēniska vieta". Šitā vieta www.fotoblog.lv... ir fotogēniska?
Oliss:Bīriņu pils, Igates pils, Medzābaki, utt. p.s. būtu labi zināt cik cilvēki būs kazu pasākumā
bus nedaudz - ap 50mit .... tevis nosauktaas vietas ir paraak veesas ...... Medzaabakos vieniigais, ka tur ljoooti grashiigi baro un ljoooti skaniigas vina glaazes;-))))
pabaro un zigulda ar lielaako prieku daudz kur ... vot tik kaada atsaukumes kaa baudiitaajam .. cik labss serviss, cik labas telpas, U - cik labi fotoapastaaklji .... Jaunais paris ir tik taalu audzinaats, ka saprot fotogeenisko apstaaklju klaatbutenes labumu ;-)))
dansiga:Tante, nu tak nevaig man shitaas visiem zinaamas aukstas vietas .. man vajaga kaut ko miliigu uz 50 cilveekiem!!!!!
Blakus Rundāles pilij ir viesu nams 50 sabāzīsi , interjērs inčīgs , veclaicīgs , bet virtuve sūdīga ....
tad ma nevaig taadu vietu ... man vaig feinu viesu maaju .... miiiliigu .... par videeju cenu u ar LABU virtuvi!!!!!!! Virtuve un fotogeenisms varetu arii cenu pacelt