Gadiijaas man iegaadaaties sho aparaatu. Bildeet patiik ljoti bet apieties ar vinju iisti nemaaku. Man liidzi veel ieskapeeja 90-300 1.5m/4.9ft objektiivu. Nu taaluuk. Patiik bildot portretus un kjert kadrus. Pirmais mans aparaats bij HP Photosmart 945 iegaadaats labu labo laicinju apaaakalj. Kur lai pamaacaas ar shito apieties jo izstudeejot manuaali nu nav iisti tas. Un tas objektiivs cik noprotu taalumaa bildeet domaats?....
..neko labaaku par manuaali nevar ietiekt, lai labaak izprastu kaa aptieties ar aparaatu. Dazhaadas atsevishkjas lietas (kaa piem WB, ISO utt) var mekleet internetaa. Dafiga informaacijas.
Cik esmu redzējis Canon kameru manuāļus - ja tos pastudē un pats sistemātiski paeksperimentē ar iestādījumu variantiem, tad vispār cita foto literatūra ir lieka.
Nu nav jau taa ka galiigi neko neprotu, bet taas bildes gribas taadas kaa esu iedomaajies un veelos redzeet nevis taadas taas sanak bildeejot automaatiskajaa rezhiimaa. Nejaushi bij domaats taa ka biju dzirdeejis daudz labas atsauksmes par 350D un paris biju arii notirgojis straadaadams veikalaa, bet shitais man ieskreeja pa 375 LVL ar abiem objektiiviem un somu. Nu greeks bij nepanjemt ja ar aparaaatu izbildeetas 134 bildes. Taa luuk...
Nav jau tur tik daudz tās iespējas un manuālis priekš 400D ir ļoti zolīds. Saņemies vienu dienu lēnam viņu šķirstīt cauri tajā pašā laikā mēģinot visu uz kameras. Un viss izdosies. Tālāk jau tikai no pieredzes zināsi, kuru režīmu ar kādiem parametriem izmantot attiecīgajā situācijā.
interesanti, LV kautkur arii reaali ir taadi kursi, kur, piem., par 400D staastiitu? Kautkaa neesmu dzirdeejis.
Bet vai vajag kursus tieši 400D? Kas citiem aparātiem ir savādāks nekā 400D? Kuros stāsta par katru no kameras režīmiem - diafragmas prioritāti, slēdža prioritāti, manuālo režīmu da i vispār par ekspozīciju kā tādu un kā katru no šiem režīmiem izmantot kā radošās izteiksmes līdzekli.
interesanti, LV kautkur arii reaali ir taadi kursi, kur, piem., par 400D staastiitu? Kautkaa neesmu dzirdeejis.
Bet vai vajag kursus tieši 400D? Kas citiem aparātiem ir savādāks nekā 400D? Kuros stāsta par katru no kameras režīmiem - diafragmas prioritāti, slēdža prioritāti, manuālo režīmu da i vispār par ekspozīciju kā tādu un kā katru no šiem režīmiem izmantot kā radošās izteiksmes līdzekli.
ofic vajg. ja nezini, tad katrā sevis cienošā valstī ir 400-to kursi. dooooh 8) 8)