Esmu nonācis drusku neapskaužamā situācijā. Pēdējā brīdī paziņoja ka jābildē korporatīvais vakars. un jāierīko foto stūrītis. Ar šā gada tēmu. Pūķa gads.... Apzvanīju visas sev zināmās vietas. tajā skaitā Operu un Rīgas kinostudiju un neviens man neko nevar palīdzēt...
Man nepieciešams Labākajā gadījumā pūķis, bet nu derētu arī visādi citādi ķīnu raksturojoši rekvizīti... Lampas vēdekļi un tamlīdīgas lietiņas. Varbūt kādam Rīgas pusē kaut kas ir un krāj putekļus plauktā, skapī vai garažā..... Kā arī vajag auduma fonu... ieteicams tumšu...
Ar prātu jau saprotams, ka visi tie pūķu, žurku un tarakānu gadi ir tikai ampelēšanās, tomēr, ja korporatīva pasākuma rīkotājiem nekas cits prātā neienāk, kaitina briesmīgāk par vecām anekdotēm. Vai tā kāda budistu biedrība? Ja nē, vienkārši piedāva ko citu, asprātīgu un jēdzīgāku!
PRECĪZI ! Un sekot principam VISU piķi pasaulē nenopelnīsi un reiz Māra Bogustova pirms 22+ gadiem iemācīto "Mans mērķis nav strādāt bet nopelnīt" , zinot cik LV parasti piedāvā "Kaut ko ātri samuļļājam" veicējiem es pat uz otru pilsētas galu nebrauktu kaut ko papildus meklēt par LV šādos gadījumos ierasto samaksu.