forum.gif
nepieciešamas dekorācijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / nepieciešamas dekorācijas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.12 18:17
 citēt
Esmu nonācis drusku neapskaužamā situācijā. Pēdējā brīdī paziņoja ka jābildē korporatīvais vakars. un jāierīko foto stūrītis. Ar šā gada tēmu. Pūķa gads.... Apzvanīju visas sev zināmās vietas. tajā skaitā Operu un Rīgas kinostudiju un neviens man neko nevar palīdzēt...

Man nepieciešams Labākajā gadījumā pūķis, bet nu derētu arī visādi citādi ķīnu raksturojoši rekvizīti... Lampas vēdekļi un tamlīdīgas lietiņas. Varbūt kādam Rīgas pusē kaut kas ir un krāj putekļus plauktā, skapī vai garažā..... Kā arī vajag auduma fonu... ieteicams tumšu...
Publicēts: 13.01.12 18:19
 citēt
Tadas lietas gādā puss gadu iepriekš :):) Bernu makslas skolas apzvani VĪNIEMBŪS kautkas šai sakŗa\;\0
Publicēts: 13.01.12 18:24 labots
 citēt
Bet diez vai rīt kāds strādās.... A man pa šito paziņoja tikai vakar vakarā.... Bet jābildē jau rīt :(
Publicēts: 13.01.12 19:07
 citēt
Jāiemācās pateikt ''nē''
Publicēts: 13.01.12 19:27
 citēt
Pūķa gads vēl nav sācies ;)

p.s. un kādu pūķi tev vajaga zaļo vai uguns pūķi???:amazing:
Publicēts: 13.01.12 19:28
 citēt
Ko tu vari piedāvāt?
Publicēts: 13.01.12 19:40
 citēt
Ar prātu jau saprotams, ka visi tie pūķu, žurku un tarakānu gadi ir tikai ampelēšanās, tomēr, ja korporatīva pasākuma rīkotājiem nekas cits prātā neienāk, kaitina briesmīgāk par vecām anekdotēm. Vai tā kāda budistu biedrība? Ja nē, vienkārši piedāva ko citu, asprātīgu un jēdzīgāku!
Publicēts: 13.01.12 19:41
 citēt
uguns pūķi var ar gāzes degli vai lodlampu saveidot, lai tas uguni pūš, bet zaļo.......tu jau labāk zini;)
Publicēts: 13.01.12 19:50
 citēt
piedāvāju sameklēt jēdzīgu mākslas skolas audzēkni kas kaut ko uzkleķinātu uz ne gluži palaga bet aptuveni
Publicēts: 13.01.12 19:51
 citēt
Nu ja.... viss jau forši... bet nu telpas vēl nosvilinās :D A zaļais pūķis šiem jau būs pašiem...
Publicēts: 13.01.12 19:57
 citēt
bro-tip:piedāvāju sameklēt jēdzīgu mākslas skolas audzēkni kas kaut ko uzkleķinātu uz ne gluži palaga bet aptuveni

Tiešām laba ideja , kādu stilizetu pūķi lai kāds grafitī meistars tieši lustes vietā uz sienas uzblež, 3 krāsu buņdžiņas un 15 min. darbs :)
Publicēts: 13.01.12 20:14
 citēt
Diemžēl uz sienas to nevarēs izdarīt.... vienīgi uz kāda auduma....
Publicēts: 14.01.12 00:37
 citēt
Jā, nu par vēlu. Citādi kādu skatuves dekorāciju mākslinieku sadabūtu gan.
Publicēts: 14.01.12 02:39
 citēt
ekoists:Jāiemācās pateikt ''nē''

PRECĪZI ! Un sekot principam VISU piķi pasaulē nenopelnīsi un reiz Māra Bogustova pirms 22+ gadiem iemācīto "Mans mērķis nav strādāt bet nopelnīt" , zinot cik LV parasti piedāvā "Kaut ko ātri samuļļājam" veicējiem es pat uz otru pilsētas galu nebrauktu kaut ko papildus meklēt par LV šādos gadījumos ierasto samaksu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):