versatile:redzēs, pēc cik dienām tā pistne apniks.
Parasti ĀTRI apnīk Pie manis regulāri nonāk kautkādi MF grabuļi , pa pēdēliem 3-5 gadiem no VAIRĀKIEM DASMIETIEM esmu paturejis 2 stiklus , to leģendāro un pilnīgi kreisso Helios 44-2 58mm f2 un vienu Japāni Exaktar auto 135mm F2.8 SUPERSOFTU pārējā kaudze ir bijusi pilnīgi pār sētu matama , aaa ja vēl vienu paturēju to gan atraku PIE SEVI , gadus 25 nelietotu , Meyer-Optik Gorlitz Orestogor 4/200 ar 15 diafragmas lapām www.fotoblog.lv... , par to ka tas remontra pie Shautras atdots es pat gādu biju azmirsis Reku paraugi VIENĪGIE divi stikli MF kurus esmu paturējis no dažiem desmitiem caur mani pēdējos gadis izgajušās VECO LŪŽŅU kaudzes , pārejie bij reāli bezvērtīgi mēsli kas mani necepija gan Japaņu gan Krievu gan vēl visādi. TOMĒR patreiz cits laiksmets uz DIGI vairs 99% vecie lētie filmu stikli nerulē NEMAZ Helios 44-2 58mm f2 , APSALŪTI JOCĪGS ekesmpārs nav pat līdzigs PAREJIEM. Un Exaktar auto 135mm F2.8 , tas ir orģināla bilde PILNĪGS SOFTS kā redzams
playwriter:Pašlaik no savas jauniegūtās kolekcijas neko nepārdošu.... Iepirku pāreju, brīvdienās varēšu sākt blēņoties ar Zenīta objektīviem. Ar vienu draugu runājos par KIev objektīvu tēmu un man piesolīja atstiept pāreju priekš Zenīta. Un tālāk jau būs kombinatorikas vaina....
nu ka sokas? Es jau gadu nekadigi nevaru sevi piespiest nopirkt canon 85 1.8... meginu atrast ko labaku, manualu