forum.gif
Parādi savu portfeli Petersenam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Parādi savu portfeli Petersenam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.12 16:16
 citēt
Ņemot vērā Pēterdēla daiļradi www.anderspetersen.se , šo pasākumu vērt apmeklēt bišķi iešvilpušam un piedāvāt iešvilpt arī Paidagogam , tad otrā dienā mosties vēlām kopējā kompunaļņikā un BILDĒT BILDĒT BILDĒT un nav ko te čakarēties! :)
Publicēts: 16.01.12 16:19
 citēt
Tur tak tikai tiem, kam melnbaltas bilde sir vērts atrādīties. Bet aiziet papljāpāties - a kāpē gan ne.. :)))
Publicēts: 16.01.12 16:22 labots
 citēt
Riebiga:Tur tak tikai tiem, kam melnbaltas bilde sir vērts atrādīties. Bet aiziet papljāpāties - a kāpē gan ne.. :)))

TUR drīzāk vērts iet tiem kuri vēlss uzzināt kā "Piķi taisa" :):) Vīna populārākā 1972 gadā iznākusī grāmat kad parādās kautkur parasti maksā ~1000 USD ::):) Čalis sava veida tā laika Vācijas @ Zviedrijas stila ikona :)

Publicēts: 16.01.12 16:31
 citēt
Nu a kuru neintersee, kā pikji taisa??? :D :D :D
Publicēts: 16.01.12 16:36
 citēt
Riebiga:Nu a kuru neintersee, kā pikji taisa??? :D :D :D

pārskaiti man uz paypal kontu 5 Ls, izstāstīšu Tev kā internetā piķi taisīt :D
Publicēts: 16.01.12 16:45
 citēt
Sapper:
Riebiga:Nu a kuru neintersee, kā pikji taisa??? :D :D :D

pārskaiti man uz paypal kontu 5 Ls, izstāstīšu Tev kā internetā piķi taisīt :D

Noteikti, tikai tu man vispirms 10 ls ieskaiti un tad noteikti tev 5 ls paarskaitiissu! :D
Publicēts: 16.01.12 16:46
 citēt
Sapper:pārskaiti man uz paypal kontu 5 Ls, izstāstīšu Tev kā internetā piķi taisīt :D

vai atbilde ir: piedāvā visiem, kas pārskaitīs Tev uz paypal kontu 5 Ls, izstāstīt, kā internetā piķi taisīt? :grimace:
Publicēts: 16.01.12 16:52 labots
 citēt
haralds:
Sapper:pārskaiti man uz paypal kontu 5 Ls, izstāstīšu Tev kā internetā piķi taisīt :D

vai atbilde ir: piedāvā visiem, kas pārskaitīs Tev uz paypal kontu 5 Ls, izstāstīt, kā internetā piķi taisīt? :grimace:

Nu par šito jau nav greks ceineri prasīt :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 16.01.12 18:35
 citēt
īstenībā ir tā, ka jo vairāk klients pārskaitīs, jo uzskatāmāks būs piemērs ko viņam parādīt, kā internetā piķi pelnīt. :D
Publicēts: 16.01.12 22:37
 citēt
Sapper:īstenībā ir tā, ka jo vairāk klients pārskaitīs, jo uzskatāmāks būs piemērs ko viņam parādīt, kā internetā piķi pelnīt. :D

Domu jau uzreiz uzkjēru... :D
Publicēts: 19.01.12 23:12 labots
 citēt
Neaizmirstat ka visi šie pasakumi ir ANGLISKI bez tulokojuma Latviski :face-wink::face-grin::face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):