forum.gif
Varbūt referendumu par angļu val.?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Varbūt referendumu par angļu val.?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.12 22:47
 citēt
Vaig veel Latgalieshu kaa valsts valodu re ku open ofisam jau spel chekeris ir latgalieshu valodaa kaukur dzirdeets par windowsu latgaliski, pats esu redzeejis i-exploreri latgaliski. Diezgan pasmiekliigi, poga home tur bija -da saatai, view- pazaveriis veel kaukas bija fany be neatceros laaga...
Publicēts: 31.01.12 00:10
 citēt
Publicēts: 31.01.12 00:47
 citēt
kā krievu valodā ir "man garšo" ??? Nevis es mīlu, man patīk, bet "man garšo"???? :D Smieklīgi sanāk, grieķiem kaudze ar vārdiem, kas apzīmē milestības visdažādākās izpausmes, bet "veļikajā un magūčajā" ļaudis mīl ar vienu un to pašu vārdu gan sievieti, gan fotografēt, gan šņabi un desu. :D
Publicēts: 31.01.12 02:08
 citēt
Sapper:bet "veļikajā un magūčajā" ļaudis mīl ar vienu un to pašu vārdu gan sievieti, gan fotografēt, gan šņabi un desu. :D
un vēl Dzimteni! :grimace: un gūt var ņemot, gūt var dodot, ļeru, ļeru, arī krieviski ne tik viegli pārvest! :face-sad:
Publicēts: 03.02.12 13:59
 citēt
Sapper:kā krievu valodā ir "man garšo" ??? Nevis es mīlu, man patīk, bet "man garšo"???? :D Smieklīgi sanāk, grieķiem kaudze ar vārdiem, kas apzīmē milestības visdažādākās izpausmes, bet "veļikajā un magūčajā" ļaudis mīl ar vienu un to pašu vārdu gan sievieti, gan fotografēt, gan šņabi un desu. :D

Jebkurā valodā ir tadi piemēri. Krievu valodā vēl daudz ko ver sameklēt, kā arī angļu, vācu, latviešu un t.t.
Kā būs "man garšo" angliski?
Publicēts: 27.02.12 00:05
 citēt
chelseafc:Kā būs "man garšo" angliski?
this tastes good ne gluži tas. a pa latviski nevar pateikt haben, to own, иметь! :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):