forum.gif
Var kaads riidzinieks var aizdot zibeni CANONAM uz SESTDIENU?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Var kaads riidzinieks var aizdot zibeni CANONAM uz SESTDIENU?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.12 18:48 labots
 citēt
Ljoti vajadzeetu. Jau ieprieksh paldies, ja kaads atsauksies.
Publicēts: 19.01.12 19:46
 citēt
Publicēts: 19.01.12 21:32
 citēt
MDfoto jau aizsista zipene uz sestdienu... Vinji varot tikai studijas gaismu komplektu iedot, bet vai es vareeshu LIDO konferenchu zaali 2.stavaa piegaismot ar divaam studijas lampaam? Hmm? Teoreetiski jaa, bet kaa prakseee??? (Manupraat vinjiem bija Bowens 500w+700w)
Publicēts: 20.01.12 00:11
 citēt
Ilmiss:MDfoto jau aizsista zipene uz sestdienu... Vinji varot tikai studijas gaismu komplektu iedot, bet vai es vareeshu LIDO konferenchu zaali 2.stavaa piegaismot ar divaam studijas lampaam? Hmm? Teoreetiski jaa, bet kaa prakseee??? (Manupraat vinjiem bija Bowens 500w+700w)

Nezinu, kā tie boveni, bet kamerai uzliekamā zipene toč tur kā svecīte būs...:face-grin:
Publicēts: 20.01.12 07:41
 citēt
Elmarss:
Ilmiss:MDfoto jau aizsista zipene uz sestdienu... Vinji varot tikai studijas gaismu komplektu iedot, bet vai es vareeshu LIDO konferenchu zaali 2.stavaa piegaismot ar divaam studijas lampaam? Hmm? Teoreetiski jaa, bet kaa prakseee??? (Manupraat vinjiem bija Bowens 500w+700w)

Nezinu, kā tie boveni, bet kamerai uzliekamā zipene toč tur kā svecīte būs...:face-grin:
bet ar to sveciiti var pieliist klaat pie purna. zibeni - labaakajaa gadiijumaa telpas stuurii noliks
Publicēts: 20.01.12 09:58
 citēt
PALDIES.... Esmu bezizejaa anyway
Publicēts: 20.01.12 10:17
 citēt
interesanti, kā rodās, tamlīdzīgas situācijas? sarunā variantus, kuru izpildei trūkst nepieciešamo aksesuāru ...... :what:
Publicēts: 20.01.12 10:22
 citēt
Lido otrā stāva konferenču telpā ir fotografēts - telpa ir salīdzinoši ar lido - ļoti maziņa! Vietas tur sasēsties pietiek 40 cilvēkiem ne vairāk i to diezgan cieši!!
Ar parasto zibeni piegaismot itkā nebūtu problēma, tikai griesti bij veidoti ar lielām koka sijām, kuras novietotas tuvā attāluma viena no otras, līdz ar to tā īsti tolkam atstarot nav kur! Protams, ja daudz laika, var atrast punktu, kur visefektīvāk ir un tad tajā darboties! Ja man atmiņa neviļ!

Taču patīkamā ziņa ir tāda, ka ir lieli logi uz ziemeļu pusi un ja pasākums dienas vidū, tad var dabūt ļoti smuku dabīgo gaismu!

Ar lielajiem zibeņiem to telpu piegāzīsi ar gaismu pārpārēm!
Publicēts: 20.01.12 12:53
 citēt
Apskati pastkasti, tur tev būs piedāvājums.:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):