numur 1 lieta tāda ka man vajadzētu kaut kur uztaisīt 4 bildes katru apmēram 55cmx35cm.. kur to var izdarīt, cik naudiņas tas varētu prasīt & kādiem jābūt katras bildes parametriem, lai kvalitāte būtu laba...?
numur 2 kur tieši var iegādāties zenitu (strādājošu) un cik naudiņas apmēram?
numur 1 lieta tāda ka man vajadzētu kaut kur uztaisīt 4 bildes katru apmēram 55cmx35cm.. kur to var izdarīt, cik naudiņas tas varētu prasīt & kādiem jābūt katras bildes parametriem, lai kvalitāte būtu laba...?
Tas ir bez pāris cm A2 formāts. Var mēģināt JVK drukāt ~6-7Ls par lapu. Imho labai kvalitātei vajadzētu būt no 12Mpix dig. kameras bildētai bildei vai arī ieskenētai filmai ar vismaz 4800dpi (~2 - 6Ls par kadru). Varbūt, ka kļūdos, palabojiet.
Var protams mēģināt zemākā kvalitātē izdrukāt, teiksim ar 100-150ppi. Parasti jau lielas bildes skata no zināma attāluma un to kvalitāti uz tā rēķina var nedaudz pazemināt. Bet labs rezultāts sākas ar 200ppi kā minimums.
nu ahūno kvalitāti nevajag bet tomēr negribās lai bilde sastāvētu no lieliem kubikiem
redzēju Hameleona fotogrāfijas uz papīra...super...un arī kontroles bildīti. Uzraksti viņam, nenožēlosi. Es tev nevaru palīdzēt, jo a4 taisu pats, ja nemaldos ap 9100...