forum.gif
Lūdzu palīdzību. Ceļš no RAW līdz sRGB
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lūdzu palīdzību. Ceļš no RAW līdz sRGB
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.01.12 23:08 labots
 citēt
Nu bet kāpēc ne...vajag tik atstāt edītebl keibabilitīz for iļļustrator...:D
Publicēts: 22.01.12 23:10
 citēt
imgfoto:Nu bet kāpēc ne...vajag tik atstāt edītebl keibabilitīz for iļļustrator...:D
nu vecīt... arī ekselī var dot bildes...

cik man zināms, tad bildes fotogrāfs dod maketētājam. big diference.
Publicēts: 22.01.12 23:13
 citēt
nu normāli jau būtu, ja fotogrāfs tikai fotogrāfētu nevis pistos ar histogrammām domājot/minot kā izdrukās...ne? Ja jau ir tāda vēlme - vajag iet soli tālāk - norastrot, nocmikot utt.utjp. un pa taisno uz druku:D
Publicēts: 22.01.12 23:21
 citēt
imgfoto:nu normāli jau būtu, ja fotogrāfs tikai fotogrāfētu nevis pistos ar histogrammām domājot/minot kā izdrukās...ne? Ja jau ir tāda vēlme - vajag iet soli tālāk - norastrot, nocmikot utt.utjp. un pa taisno uz druku:D
varbūt pašam iespiedformas kodināt un atdot? :D labāk atdot raw failu profesionālim :D
Publicēts: 23.01.12 12:45 labots
 citēt
ir varianti. es parasti eju ceļu RAW (NEF) -> DNG ar adobe converter, tad DNG -> PSD ar PhotoShop.
imgfoto:nu normāli jau būtu, ja fotogrāfs tikai fotogrāfētu nevis pistos ar histogrammām

mana pieredze rāda, ka pat hudožniekam (от слова "худо") nedrīkst aizsūtīt mazinātas un neapstrādātas (gan *.jpg) bildes ar domu, ka lai izvēlās, kura labāka un ziņo, kuru vaig full-size (pilnā razmērā - angļu val. - red. piez.) un apstrādātu, jo tam seskam izskatās, ka nav lāga. konkrētajā gadījumā gan varbūt nospēlēja lomu tas apstāklis, ka hudožnieks (от слова "худо") atcerējās, ka dēlam vai ┼dēlam arī ir "īsts" fotō aparāts. dēlam vai ┼dēlam gan bija mazliet sliktāk paveicies ar gaismu.
Publicēts: 23.01.12 16:43
 citēt
imgfoto:/iekartojas ērtāk uz lekciju par kolerāciju starp lapas lielumu un asuma dziļumu/

vai gadījumā neesi saputrojies savā pareizrakstībā? :face-grin:
Publicēts: 23.01.12 18:39
 citēt
Savā laikā bildējot deputātus priekšvēlēšanas bukletam bildes atdevu JPEG. Tipenē bi teiks, ka nevarot no JPEG nodrukāt un vajagot TIFF. Pārkonvertēju tos pašus JPEG uz TIFF un lieta darīta. Tipene apmierināta.
Nav svarīgi, kādā formātā asini bildi... galvenais ir zināt, kādā formātā šiem to bildi vajaga :)
Publicēts: 23.01.12 20:43
 citēt
RaitisSF:Savā laikā bildējot deputātus priekšvēlēšanas bukletam bildes atdevu JPEG. Tipenē bi teiks, ka nevarot no JPEG nodrukāt un vajagot TIFF. Pārkonvertēju tos pašus JPEG uz TIFF un lieta darīta. Tipene apmierināta.
Nav svarīgi, kādā formātā asini bildi... galvenais ir zināt, kādā formātā šiem to bildi vajaga :)
shitais teksts noziimee tikai to ka abos galos ir bojaatas bliives
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas