Manuprāt viņš bišku ir sadirsies ar savām pašmāju darbībām un pašpublicitāti Noteikti ka visādi citādi ar viņu ir viss kārtībā un varbūt ja nebūtu te pa mājām lecies, nebūtu ticis pie šamējās bildēšanas
eltoro:Manuprāt viņš bišku ir sadirsies ar savām pašmāju darbībām un pašpublicitāti Noteikti ka visādi citādi ar viņu ir viss kārtībā un varbūt ja nebūtu te pa mājām lecies, nebūtu ticis pie šamējās bildēšanas
Reklāmā un marketingā laikam visi paņēmieni labi un ja tā "lekšanās" ir bijusi mērķtiecīga, tad mērķis ir sasniegts.
Nu nepiekritīšu... pasākumā(ja tā šajā konkrētajā gadījumā ir taisnība), kur modelēm un citiem maksā atbilstošu naudu nekāda lekšanās un "mārketings" twiteros, feisbūkos, medijos nekad neko nedos, tukša laika šķiešana
Galvenais iepriekš padarītie darbi un PROGNOZĒJAMĪBA! + personiskie kontakti.
imgfoto:Nu nepiekritīšu... pasākumā(ja tā šajā konkrētajā gadījumā ir taisnība), kur modelēm un citiem maksā atbilstošu naudu nekāda lekšanās un "mārketings" twiteros, feisbūkos, medijos nekad neko nedos, tukša laika šķiešana
Galvenais iepriekš padarītie darbi un PROGNOZĒJAMĪBA! + personiskie kontakti.
Neiet runa ka viņu atrada tagad twiteros, feisbūkos, medijos, bet zināmāks viņš caur tiem ir kļuvis, ne jau tāpat vien visi tur tagad ir Vai ta pašam visur tur nav nekas un vai gribi teikt , ka vismaz 5-10% pasūtījumus neesi izcēlis caur šamiem mēģijiem Nu bet viņam to darbu iedeva, ne kādam citam Un par negatīvās reklāmas izmantošanu marketingā es domāju tev nav jāstāsta , pietiekami daudz piemēri ir LV un pasaulē un viss tas dod augļus ātrāk vai vēlāk
Tante ir, ir.... pašam ar, bet tāpēc jau saku...visa tā nozīme tiek pārvērtēta, manuprāt
Tam ir daži izskaidrojumi, imho, lai veiktu marketinga aktivitates virtualaja vidē: 1. no personas netiek prasīta gandrīz nekāda kreativitate; 2. tas parasti nemaksā neko( nu protams neskaitot to ka pasažieris dienām ēd citu reklāmas, par kurām ir maksāts un kas kaut ko sasniedz pasažiera zemapziņā) ; 3. it kā viss [ar velti, bet no pasažieriem noslauc naudiņu dažādu sms veidā par statistikām, bonusiem virtuālajos tīklos utt... Galu galā, ja ziema ir silta, gandrīz droši pacels siltuma tarifus....ja neviens vairs neabonē avīzes, naudiņa jānoslauc savādāk.... 4. tad nu visi reklamējas, visi viens uz otru lūr un ir savstarpēji apmierināti ka dzīvo aktīvu dzīvi
nu kaut kā tā... katrs sev mēs esam individualitate, bet katrs atsevišķi mēs esam globalu mārketinga tendenču vidēji statistiskais patērētājs
Tante ir, ir.... pašam ar, bet tāpēc jau saku...visa tā nozīme tiek pārvērtēta, manuprāt
Nu ja , nav man tāda pieredze tik gudri izteikties, ko var gribēt no stulbas lõtgaļu bābas, bet saki ko gribi čalītis ar savu darbu ir guvis darba augļus un es kā nepareizais latvis par to priecājos
Lai arī konkrētā urļika kiča projekti škiet pārāk slāviski pārkrāsoti un banāli, tomēr savs stils viņam ir un attiecīgi arī atpazīstamība. Par to prieks, patiesībā.
Da nu beidz Sokolovs labais kexs , viņa trakie projekti un dulās idejas man bieži izsauc smaidu BET kad vēl šancēju lielajā reklāmas monstrā VIENĢAIS no Latvijas reklāmas darbs KAPITALI PAŅEMOŠS un atmiņa paliekoš bija Sokolova ražojums. Viņa tā Milānas skola maigi lien cauri gan dullās idejās gan lipiģajā stilā PIĶI TASĪT un ākstīties AR LABUMURietumos iemāca TEICAMI. Nu kā lai saka LABI BLIENTI izvēlās SEV zināmus autorus , Milānā pamācijās pagrozijās ieguva zināmus kontaktus un KLIENTS IZVĒJĀS Man tieši tā pat bija Vacija Francija Beļgija , arī klienti izvēlās KO VAR REKOMENDET PARBAUDIT nekādi nezinami talanti neviens ar labu piķi neies riskēt Sokolova bildes mani labi izklaide , nekas JAUNS tas nav bet INTRESANTS gan nereti
Gan jau puisietis labs, gan jau arī naudu labu pelna, par to man prieks, bet kā tāds "mākslinieks" var atļauties sev SHITāda paskata mājas lapu, to gan man grūtu aptvert..
Gabiz:Gan jau puisietis labs, gan jau arī naudu labu pelna, par to man prieks, bet kā tāds "mākslinieks" var atļauties sev SHITāda paskata mājas lapu, to gan man grūtu aptvert..
Nu lapai kāreiz ne vainas... Vienkārši Sokolovam nevajag slēpt bildes aiz žilbinoša kiča un lapas fīčām.
Gabiz:Gan jau puisietis labs, gan jau arī naudu labu pelna, par to man prieks, bet kā tāds "mākslinieks" var atļauties sev SHITāda paskata mājas lapu, to gan man grūtu aptvert..
REDZ fotogrāfiem kas kautko katru dienu tirgo klientiem ir CITAS prasības un vajadzības pret WEBu nekā datoristiem kam liekas ka WEBam jābūt maksimāli piebāztam ar fīčām un DZIVI apgrūtinošām uzmanību novēršošām lietām Man ar VISI WEBi ir maaaklsimāli vienkarši vienkarši DĒĻ KLINTU lūgumie ikdienā besoties pa PIEMUĢĪTIEM fīčām WEBiem
Tik neglitu lapu vel nevienam fotografam nebiju redzejusi Ne jau tapec ka vienkarsha, bet ta "cepure" lai dievs nograbstas gar ta vilveka gaumi... Bet manai nepatikai pret vina lapu nav sakara ar vina panakumiem, malacis puika! Prieks ka kadam ari patiik vina darbi, un kads ir ari novertejis!
Tante:Re kā puika pastrādājis, bet vislabāk patīk skaudīgo letiņu komentāri pie raksta
Kas tur būtu skaužams?
Nu kā kas...ka kekss var strādāt ar ļoti dārgām meitenēm un vēl pats saņemt naudiņu, kur pretī citi dabon paši lūgties traukiem elvē "modelēm"lai nāk fočēties un vēl dabū piemaksāt
Nu kā kas...ka kekss var strādāt ar ļoti dārgām meitenēm un vēl pats saņemt naudiņu, kur pretī citi dabon paši lūgties traukiem elvē "modelēm"lai nāk fočēties un vēl dabū piemaksāt
Ā! Uzreiz tā neierubījos. Es no citas smilšu kastes.
Es neminēju nekādas fīčas bet gan izskatu.. zemаs kvalitātеs "гдето надыбаные" viduslaiku dekori, а ля www.shutterstock.com... .. nu johaidī, ja ne pats.. mākslinieks... ar PS taču darbojas, nu tad samaksā kādam, lai tā lapa vismaz zolīdi izskatās.. nu galu galā юзаем gooli www.google.lv...
f-foto:Tēmas sākumā pieminēti komentāri. Kas tajos tāds ir izlasāms? Vai kāds var īsumā pārstāstīt tos?
Tad, loģiski spriežot, nākošais solis kaut vai Tantei būtu iesniegt izziņu, ka viņa komentāri pie rakstiem jomās, kurās paša zināšanas ir par vāju, ir superdrošā "piekrītu" vai "jāpadomā" līmenī. Jo raugi, tas, kurš komentāriem pievērš tādu uzmanību, ir no tiem atkarīgs vai pārzina šo virtuves pusi (caur paša pieredzi).
Nu, uzrakstīja kāds kaut ko, nu un? Tādi laiki, tādas iespējas. Nesaprotu šāda rakstura repliku dziļāko jēgu. Par ko te moralizēt?
Cik saprotu tu esi psihologs, vai drīkstu griezties pie tevīm pēc izziņas Gribi padziļināti iztirzāt šo tēmu? Tad teikšu jā, lasu komentārus brīžam un tajos vislabāk atspoguļojās visas mūsu tautas negācijas- nenovīdība, skaudība, tupums, neziņa, nesaprašana un t.t. un t.t.......... Komentāros atspoguļojās šaurais redzes loks, neiedziļināšanās tēmā, skaudība par to ka kāds ir ko sasniedzis , bet pašam nav tas izdevies (nav nemaz tiecies).............. Ja vispār runājam par interneta anonīmajiem komentētājiem tur var daudz ko izlasīt starp rindiņām- kādu vidi esam ap sevīm radījuši, izaudzinājuši, izskolojuši................ kāds visriņķī ir bara instingts....... pat šeit tas ir lieliski bieži novērojams.......... un tas jau nav tikai LV sastopams, tāda situācija ir visriņķī........... jā varam teikt , ka tādā veidā cilvēkiem ir iespēja izteikt, parādīt savu sāpi, problēmas un t.t ....., bet ................ Un vispār jau netiek moralizēts , tiek vienkārši norādīts uz to , ko izlasīju un kas nesšķita īsti pareizi.......... Tātad ir iespēja veidot diskusiju un spriest par šo jautājumu , bet pat tavs komentārs šajā diskusijā ir ar zināmu neapmierinātības , negatīvisma pieskaņu, vai ta ne tā ?
Tante, ņem vērā, ka forumos pastāvošā anonīmā vide no cilvēkiem izvelk tikai to sliktāko. Skauģi un bļāvēji ir visur, bet visvairāk tie tajā parādās anonīmajā bļaušanas/raudāšanas spilvenā, kas ir mūsu ziņu portālu komentāru sadaļās. Trafiks grozās, bet karavāna iet tālāk.
RudeWolf:Tante, ņem vērā, ka forumos pastāvošā anonīmā vide no cilvēkiem izvelk tikai to sliktāko. Skauģi un bļāvēji ir visur, bet visvairāk tie tajā parādās anonīmajā bļaušanas/raudāšanas spilvenā, kas ir mūsu ziņu portālu komentāru sadaļās. Trafiks grozās, bet karavāna iet tālāk.
Pilnīgi vienisprātis , bet varbūt ir laiks sākt kādu pozitīvisma ieaudzināšanas kampaņu, jo ja visu laiku dzīvot negatīvismā cilvēks jau sāk pārvērsties par depresīvu būtni un tas jau sāk arī atsaukties viņu ikdienā un tā lavīna tikai aug lielumā, kurā vietā un kurā brīdī viņa sprāgs nav zināms un kāds būs rezultāts galu galā ?
tātad, Jūsuprāt, izlādēt mūsu stresainā gadsimta negācijas vajadzētu reizi 2 gados un maniakālos paņēmienos, piemēram, kā minimums nožņaudzot kaimiņa suni?
talavietis:tātad, Jūsuprāt, izlādēt mūsu stresainā gadsimta negācijas vajadzētu reizi 2 gados un maniakālos paņēmienos, piemēram, kā minimums nožņaudzot kaimiņa suni?
Negācijas lieliski var izlādēt , darot labos darbus iegūtās patīkamās emocijas kompensē negatīvās emocijas
talavietis:tātad, Jūsuprāt, izlādēt mūsu stresainā gadsimta negācijas vajadzētu reizi 2 gados un maniakālos paņēmienos, piemēram, kā minimums nožņaudzot kaimiņa suni?
Negācijas lieliski var izlādēt , darot labos darbus iegūtās patīkamās emocijas kompensē negatīvās emocijas
----------- Labos darbus... sak, ej nokrāso žogu, ja? Tas tā vienpusīgi pļāpājot.. Lietas nav tādas kā tās izskatās. Viss ir paradoksu pilns.
Laikmetam nav ne vainas, stresaini ir cilvēki. Un Tante pareizi saka, ka izlādēties var darot arī kaut ko labu, nav tak anonīmi jābrēc kādam svešiniekam sejā. Protams, ka īpaši kaitnieciski tas nav salīdzinājumā ar kaimiņa suņa žņaugšanu, tomēr to spriedzi var izlādēt darot arī kaut ko noderīgu.
RudeWolf:Laikmetam nav ne vainas, stresaini ir cilvēki. Un Tante pareizi saka, ka izlādēties var darot arī kaut ko labu, nav tak anonīmi jābrēc kādam svešiniekam sejā. Protams, ka īpaši kaitnieciski tas nav salīdzinājumā ar kaimiņa suņa žņaugšanu, tomēr to spriedzi var izlādēt darot arī kaut ko noderīgu.
--------------
Esi pārliecināts, ka labam darbam nav vajadzīgi līdzekļi? Esi pārliecināts, ka visi tie, kuri nespēj tikt galā ar kādu problēmu, spēj iekāpt lidmašīnā un aizlidot uz Islandi? Un man kaut kā lasot komentārus nebūt nešķiet, ka tie ir ar rūgtumu pilni, drīzāk tur ir daudz tādu, kuri izklaidējas tādā veidā un pat klusībā rēc aiz ekrāna, ja kādu izdodas nokaitināt
Tevis paustais netieši liek noprast, ka interneta komentētāji citviet pasaulē ir speciāli apmācīti un komentē pareizi, ievērojot atļauto frāžu un vārdu sarakstu. Diez vai tu to spēsi pierādīt.
Es nelasīju komentārus. Neinteresē.
Cituviet pasaulē viņi ir tik par stulbi kā jau visur , ne ar ko neatšķiramies no.............. Bet kā tu vari ko komentēt , ja neesi lasījis komentus Izlasi un tad diskutē
Vispār jau katram rakstam jeb tēmai ir sava auditorija un nemaz nelasot, pilnīgi pieņemu, ka tur pamatā ir tikai tie, kuri dzirdējuši vārdu Sokolovs. Tātad, vispārināt uz tautu būtu nekorekti, jo fotoknipseri nebūt nav tā tautas daļa, kura stiepj roku pēc garoziņas. Tātad, amatu brāļu skaudība nekas nav svešs
Nu nez, Tālaviet', vai tur tikai fotoskauģi iemetušies. Virsraksts ir diezgan atvērts jebkuram, kam gribās redzēt cilvēku, kurš fotografē vienu no vislabāk apmaksātajām modelēm un galu galā arī pašu modeli. Nesen smējos, kur viens komentētājs IRā pateica, ka pat rakstā par to, ka šodien sagaidāms slapjdraņķis būs komentārs, ka tā arī tiem latviešu naciķiem vajag. Un, protams, attiecīga atbilde no diametrāli pretējā pulciņa. Neesam mēs, protams, visi tādi, cerams. Es uzskatu, ka ir sistēmas, kas veicina šādu "diskusiju" vidi. Anonimitāte, viegla pieejamība, uz trafiku tendēta moderēšanas politika... Nezinu, vai tas ir labi. Gluži Kantiskā manierē teikšu, ka tas bojā raksturu, lai arī cik smieklīgi tas nebūtu.
P.S. Uz Islandi gan no problēmām bēgt nevienam neiesaku, tur ir briesmīgi, it īpaši ziemā. Mani tur akadēmiskās gaitas aizveda un pēc četru mēnešu pavadīšanas es laimīgs atgriezos. Tur ir forši tūrismot un fotografēt, viss pārējais man nepatika.
man Islandē paziņa jau teju 5 gadus strādā un dzīvo. Apmēram M. Rītiņa līmeņa pavāram par palīgu.
Par tiem naciķiem ir tas pats, kas pie jebkura raksta par auto lietām- ieraksts "stulbie vai atsaldētie bmw īpašnieki" Es pats braucu ar bmw un tomēr nāk rēka par šiem komentāriem. Reizēm nevajag būt tik nopietniem Vienu brīdi pie jebkuras tēmas tika pieminēts komentāros Einārs un tas bija vienkārši humors, kur mēs neredzam emocijas un saprot tikai tie, kuriem pozitīvs lādiņš
RudeWolf:Laikmetam nav ne vainas, stresaini ir cilvēki. Un Tante pareizi saka, ka izlādēties var darot arī kaut ko labu, nav tak anonīmi jābrēc kādam svešiniekam sejā. Protams, ka īpaši kaitnieciski tas nav salīdzinājumā ar kaimiņa suņa žņaugšanu, tomēr to spriedzi var izlādēt darot arī kaut ko noderīgu.
Nekas nav noderīgāks spriedzes izlādēšanai kā sex.... ar partneri, sevi vai klaviatūru...tas jau pēc iespējām