Sveiki Problēma sekojoša: Pie maziem mīnusiem (-1 līdz -10 grādi) objektīvam pēc laika atslēdzas AF. Ja mīnusi ir lielāki (bijis pat -25) AF strādā. Cik saprotu, tad viņš ir jāved pie daktera. Vai kāds var ieteikt meistaru, kas ātri un kvalitatīvi sataisīs šo objektīvu?
Visās instrukcijās ražotājs ir nodrošinājies ar frāzi par darba temperatūrām no 0 līdz +40. Man mīnusos Error99 meta ar EF 90-300 un Tamponu 18-200. Turi zem mēteļa un velc ārā tikai uz "ČIK!" laiku.
Error kodu nemet ārā. fokuss nestrādā. Bildēt var, ja ar roku fokusējas. pie lieliem mīnusiem automātiskais fokuss strādā.
Schneider:Visās instrukcijās ražotājs ir nodrošinājies ar frāzi par darba temperatūrām no 0 līdz +40. Man mīnusos Error99 meta ar EF 90-300 un Tamponu 18-200. Turi zem mēteļa un velc ārā tikai uz "ČIK!" laiku.
virusstyle: pie lieliem mīnusiem automātiskais fokuss strādā.
Tad ir smags jautājums, manējiem speči forumos vainoja smēres sabiezēšanu fragmas piedziņā, jo tā nepaspēja aizvērties līdz noteiktajam rādītājam, tādēļ arī tas errors bija. Bet nu ar Sigmām vispār jābūt uzmanīgam...
Briāna ielā Ivars. kvalitatīvi un salīdzinoši ātri.. un tiek galā ar visu. protams, neviens par velti neko nedara. arī viņš man tādu pašu sigmu AF motoru sataisīja