forum.gif
Kādu kameru pirkt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kādu kameru pirkt?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.12 23:47
 citēt
Kādu kameru pirkt? Kurš būs tas īstais un tas labākais? Kā lai zinu, ko nozīmē tie daudzie mistiskie skaitļi un burtiņi? Un vai beigās man sanāks labas bildes? Vispār jau grūti mūsdienās, tik plašs piedāvājums, katrs ražotājs saka, ka viņu prece tā labākā, atsauksmes par visiem brīnišķīgas. Citi aparāti lielāki, citi mazāki, citi krāsaini. Un vienmēr viens un tas pats, bet laikam jau tikai normāli un nebeidzams šis ritenis. Kaut gan viss varēja būt daudz vienkāršāk - ja vajag ziepīti, tas pērkam jaunāko, kuru varam atļauties no lielākajiem ražotājiem. Ja gribās kaut ko labāku, "profesionālākas" bildes, tad pērkam jaunāko, lētāko spoguļkameru no lielākajiem ražotājiem. Darbs dara darītāju un vēlāk jau paši zinās, kas ir kas un nebūs jautājumi, vai ir jēga mainīt Canon 1100D pret 600D utt. Tā kā ar laiku vajadzētu nākt šai skaidrībai, kādu objektīvu pirkt pēc "kita" un kādu kameru nomainīt. Cik cilvēku, tik vēlmju un tk jautājumu. Būtu labi piekārt lielu plakātu pie sienas ar galvenajiem nosacījumiem, pēc kuriem iesācējam vadīties, būtu visiem ērtāk. Nesaku, ka grūti atbildēt, bet reizēm apnīk, ka vieni un tie paši jautājumi gadu gadiem, bet īstenībā jau nekas nav mainījies... ;)
Publicēts: 23.01.12 23:51
 citēt
vajag pirkt kaut ko tādu, ar ko izcelties, šī apziņa ļoti iedvesmo un bildes sanāk vidēji trīs reizes šedevrīgākas. Es patreizējā mirklī balsotu par šo: www.dpreview.com...

da pofig vispābā... tāpat reizi mēnesī kāds pajautās - ko labāk - kenon vai nikon....
Publicēts: 23.01.12 23:52
 citēt
Galvenais, lai ir melna, jo izskatīsies kā profesionālis.... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.12 23:55
 citēt
tusne:Galvenais, lai ir melna, jo izskatīsies kā profesionālis.... :bad_smile:

:D :D
Publicēts: 23.01.12 23:55 labots
 citēt
Bildes:vajag pirkt kaut ko tādu, ar ko izcelties, šī apziņa ļoti iedvesmo un bildes sanāk vidēji trīs reizes šedevrīgākas. Es patreizējā mirklī balsotu par šo: www.dpreview.com...

Jā, šitais arī man šķiet tīkams :)

Bildes:
da pofig vispābā... tāpat reizi mēnesī kāds pajautās - ko labāk - kenon vai nikon....

Un atbildēsi, ka Fuji? :bad_smile:

tusne:Galvenais, lai ir melna, jo izskatīsies kā profesionālis.... :bad_smile:

Man likās, ka tur vairāk vajadzīgs balts objektīvs ar maksimāli garu blendi :D
Publicēts: 23.01.12 23:56
 citēt
LAbāk paņem šitādu www.cameraquest.com... :big_smile:
Publicēts: 23.01.12 23:58
 citēt
backspin:Man likās, ka tur vairāk vajadzīgs balts objektīvs ar maksimāli garu blendi :D
acīmredzot nikonus nezini... tiem ir melni objektīvi, jo izskatās labāk! :D
Publicēts: 23.01.12 23:58
 citēt
Nesaku, ka grūti atbildēt, bet reizēm apnīk, ka vieni un tie paši jautājumi gadu gadiem, bet īstenībā jau nekas nav mainījies...

kādā ziņā nekas nav mainījies? reāli šādiem topikiem ko pirkt vienmēr būs jēga, jo jaunas kameras iznāk gandrīz katru mēnesi un tas kas bija labs pagājušajā ceturksnī šobrīd jau ir oldschools.
Publicēts: 24.01.12 00:01 labots
 citēt
zo:
kādā ziņā nekas nav mainījies? reāli šādiem topikiem ko pirkt vienmēr būs jēga, jo jaunas kameras iznāk gandrīz katru mēnesi un tas kas bija labs pagājušajā ceturksnī šobrīd jau ir oldschools.

Jā, tur jau tā lieta, bet lietas būtība jau nemainās - pērkam šībrīža jaunāko kameru, kuru varam atļauties, ja dslr, tad no lētā gala, ja nav sajēgas par to kas un kā.

P.S. Dažiem oldschooliem arī šodien nav ne vainas ;)
Publicēts: 24.01.12 00:04
 citēt
Saldējamo kameru.
Publicēts: 24.01.12 00:08
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas