forum.gif
Pozas meiteņu fotografēšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Pozas meiteņu fotografēšanai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.12 08:51
 citēt
Publicēts: 24.01.12 09:01
 citēt
Bildes:n-perfilova.livejournal.com...
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Paldies, uzjautrināji no paša rīta :D iedomājos kā es izskatītos tais pozās :D :D :D
Publicēts: 24.01.12 09:02
 citēt
Tante:

Paldies, uzjautrināji no paša rīta :D iedomājos kā es izskatītos tais pozās :D :D :D
mēs necentīsimies to pat iedomāties!!!!!!!
Publicēts: 24.01.12 09:03
 citēt
o jāa- labais ... es ar iesmēju....:haha::haha:
Publicēts: 24.01.12 09:34
 citēt
:haha:Un 90% bloga meiteņbildes ir šādās pozās :haha::haha:
Tas nozīmē tie kas bildē meitenes ir diezgan pastulbi :haha: un neko jaunu nevar izdomāt :haha:
Publicēts: 24.01.12 10:43
 citēt
Labs komentārs par to:
Если все глянцевые журналы набиты аналогичными фотками, где девушки в точно таких же позах, то чего же ждать от простых обывательниц? Они искренне уверены, что только так и надо.:face-grin:
Publicēts: 24.01.12 10:53
 citēt
Elmarss:Labs komentārs par to:
Если все глянцевые журналы набиты аналогичными фотками, где девушки в точно таких же позах, то чего же ждать от простых обывательниц? Они искренне уверены, что только так и надо.:face-grin:
JAP, un katru reizi kad TU vai Jānis vai Pēteris te fotobloga ieliek "patīk", šī draza tiek kultivēta uz priekšu.
Publicēts: 24.01.12 11:27
 citēt
Bildes:
Elmarss:Labs komentārs par to:
JAP, un katru reizi kad TU vai Jānis vai Pēteris te fotobloga ieliek "patīk", šī draza tiek kultivēta uz priekšu.

Tu drošivien nesaprati. Tas krieviski, un runa ir par "glancētajiem žurnāliem", un tā draza tiek akceptēta cilvīšiem maksājot par to žurnālu ar drazu, maksājot reālu naudu... Fotoblogs un citas tādas vietas ir pēc tam.:face-sad:
Publicēts: 24.01.12 12:07
 citēt
Oliss::haha:Un 90% bloga meiteņbildes ir šādās pozās :haha::haha:
Tas nozīmē tie kas bildē meitenes ir diezgan pastulbi :haha: un neko jaunu nevar izdomāt :haha:

jā, tapēc labāk bildēt tikai salūtus!!! ;) tas vismaz nav garlaicīgi :D
Publicēts: 24.01.12 12:08
 citēt

jā, šitas uzjautrināja :D
Publicēts: 24.01.12 12:30
 citēt
Publicēts: 24.01.12 12:37
 citēt
Tante:Te jau vēl :)
http://owls-flight.livejournal.com/63521.html
:exciting::exciting::exciting::haha::haha::haha::haha::money::money::money::money::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 24.01.12 15:57
 citēt
Burvīgi! :D
Publicēts: 24.01.12 16:05
 citēt
Bet es teikšu slabo!Jo nemanīju nevienu "vēzītī"!:face-grin:Un arī ar kājām gaisā uz auto kapota pamaz!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):