ekoists:Es arī eju ūdenī,pa ziemu.Kāpēc par mani neviens neraksta?Laikam jau atbilde ir tajā,ka tiklīdz par politiķi nerunā,tā šis izgaist no atmiņas. Nodarbe Mārtiņam laba,man prieks.
Par Tevi jau runā, tik cita nodarījuma pēc, cik man zināms, pēc baumām, arī policijā ir iesniegums.....
dansiga:ekoists, man toties brriesmiigi gribaas lai tu uz 2 dienaam kljuutu akal par prostituutu ;-p;-))))))
fu b... perversaaaaaaaaa
perversaak ir runaat par cukura fabrikaam, par sagreiztajiem kugjiem, nezinot VISU, kas zem taa sleepjaas un visas sekas .... tikai bljaut - kaa mans papucis .... majta Roze ... cukur ruupnieciibu nogrmedeeja, liidz ar to cukurbieshu audzeshanu ... zemniekiem atnjeema cukurbietes uttt .... Un tad es pretii bljauju - a TU tikai aviizes lasi, kur rakstus raksta tikai attieciigo orgaanu uzpirkti zhurnaljugas !!!!!!!!!! ........ Tad parasti pa vidu iejaucas mammucis, vicinot rokljeli un saka - kush kush kush ;-))))) BET .... mes jau to rekokjeli ignoreejam un turpinam pieraadiit katrs sa vu taisniibu ...... vienam taisniba no taa, ko aviizees lasa, otram no taa, ka nedaudz vairaak ir dzirdeejis ..... .... Un taa man ar papuci beidzaas lielaakaa dalja sarunas, kaad nejaushi tiek piemineets Rozes vaards ....
Eiropa bija cukura parprodukcija, labs iznakums: mums iedot naudas, aizvert leto un labo razhoshanu un mes perkam to labo un dargo cukuru! Mums iedeva , pashi ievuva x daudz
Nikomaris:Eiropa bija cukura parprodukcija, labs iznakums: mums iedot naudas, aizvert leto un labo razhoshanu un mes perkam to labo un dargo cukuru! Mums iedeva , pashi ievuva x daudz
ekoists: interesanti būtu pavērot kā blaac stiepj karstu vannu uz jūras krastu,lai pavērotu meduslāča peldi.....
Kad bēidzamo reiz ar savu melno kolēģi un exs drušku relaxsējos Roņu salā darījām to viengad kautkāda janvāra beigās LIMO pirtī kura Roņu salas kāpās , pirts priekšā piesnigušā PLUDMALĒ kubls ar pečku silda karstu ūdeni , sēdi "Dari ko gribi" un vēro ~50m no tevis esošo pusaizsalušo jūru SKATS burvīgs , reizēm pavasaros esot pavisam burvīgi , sēdi kublā vēro Juru , tad uz ledus izlien ronis un VĒRO tevi kublā
ekoists: interesanti būtu pavērot kā blaac stiepj karstu vannu uz jūras krastu,lai pavērotu meduslāča peldi.....
Kad bēidzamo reiz ar savu melno kolēģi un exs drušku relaxsējos Roņu salā darījām to viengad kautkāda janvāra beigās LIMO pirtī kura Roņu salas kāpās , pirts priekšā piesnigušā PLUDMALĒ kubls ar pečku silda karstu ūdeni , sēdi "Dari ko gribi" un vēro ~50m no tevis esošo pusaizsalušo jūru SKATS burvīgs , reizēm pavasaros esot pavisam burvīgi , sēdi kublā vēro Juru , tad uz ledus izlien ronis un VĒRO tevi kublā
Vizualizēju....
sēžam Liepājā pie ugunskura, normāli kožam, te pēkšņi no ūdens iznāk Mārtiņš un vēro
Lunis:
Vizualizēju....
sēžam Liepājā pie ugunskura, normāli kožam, te pēkšņi no ūdens iznāk Mārtiņš un vēro
Ha pavērotu Tevi pašvaldības policija par ugunskura kurināšanu publiskā pludmalē.