forum.gif
Skaista bilde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Skaista bilde
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.12 22:37
 citēt
smartins:
Tante: Iečurāja cukurā :( nu kā tā var :(
Saka jau, ka dzeltenais... t.b. brūnais cukurs esot labāks

varbūt cukurgailītis sanāca ...... :bad_smile:
Publicēts: 25.01.12 22:38
 citēt
imgfoto:teica smartins un iedirsa cukurtraukā....:D
:haha:
Publicēts: 25.01.12 22:49
 citēt
negatIvs:dansiga, atkal, visu cukura topiku, ar savām jēlībām sabojāja .... :bad_smile:

Neesi ievērojis, ka Dansiga skan tā pat kā Dansugar? Domāju, ka tur ir kāda sakarība un viņa to apzināti.
Publicēts: 25.01.12 22:50
 citēt
Vaards:
negatIvs:dansiga, atkal, visu cukura topiku, ar savām jēlībām sabojāja .... :bad_smile:

Neesi ievērojis, ka Dansiga skan tā pat kā Dansugar? Domāju, ka tur ir kāda sakarība un viņa to apzināti.

Jā, Un M.Rozi viņa aizstāv (lai arī visa tauta zin, ka viš ir sliktais), bet šī aizstāv. Aizdomīgi.
Publicēts: 25.01.12 22:52
 citēt
DanSigar - cukurniedru un cigāru apvienojums.
Publicēts: 25.01.12 22:52 labots
 citēt
ekoists:Es arī eju ūdenī,pa ziemu.Kāpēc par mani neviens neraksta?Laikam jau atbilde ir tajā,ka tiklīdz par politiķi nerunā,tā šis izgaist no atmiņas.
Nodarbe Mārtiņam laba,man prieks.

Par Tevi jau runā, tik cita nodarījuma pēc, cik man zināms, pēc baumām, arī policijā ir iesniegums.....
Publicēts: 25.01.12 22:52
 citēt
Vaards - riebeklis. :D
Publicēts: 26.01.12 00:23
 citēt

pfffffff ............ tu jau zemtekstu nezini ;-=ppp;-))))))
Publicēts: 26.01.12 00:23
 citēt
Vaards:DanSigar - cukurniedru un cigāru apvienojums.

vaards, eto k c hemu!?!??!?!!?
Publicēts: 26.01.12 00:24
 citēt
Tante:
dansiga:ekoists, man toties brriesmiigi gribaas lai tu uz 2 dienaam kljuutu akal par prostituutu ;-p;-))))))

Tu par sutenieri piesakies :D ?

niaaaaaa ....... taja apasaakumaaa es varetu buut ..... hmmm ... emmm ..... hmmm .... Ok - veerotaaja;-))))
Publicēts: 26.01.12 00:29
 citēt
Bildes:
dansiga:ekoists, man toties brriesmiigi gribaas lai tu uz 2 dienaam kljuutu akal par prostituutu ;-p;-))))))
fu b... perversaaaaaaaaa

perversaak ir runaat par cukura fabrikaam, par sagreiztajiem kugjiem, nezinot VISU, kas zem taa sleepjaas un visas sekas .... tikai bljaut - kaa mans papucis .... majta Roze ... cukur ruupnieciibu nogrmedeeja, liidz ar to cukurbieshu audzeshanu ... zemniekiem atnjeema cukurbietes uttt .... Un tad es pretii bljauju - a TU tikai aviizes lasi, kur rakstus raksta tikai attieciigo orgaanu uzpirkti zhurnaljugas !!!!!!!!!! ........ Tad parasti pa vidu iejaucas mammucis, vicinot rokljeli un saka - kush kush kush ;-))))) BET .... mes jau to rekokjeli ignoreejam un turpinam pieraadiit katrs sa vu taisniibu ...... vienam taisniba no taa, ko aviizees lasa, otram no taa, ka nedaudz vairaak ir dzirdeejis ..... .... Un taa man ar papuci beidzaas lielaakaa dalja sarunas, kaad nejaushi tiek piemineets Rozes vaards ....
Publicēts: 26.01.12 00:43
 citēt
Eiropa bija cukura parprodukcija, labs iznakums: mums iedot naudas, aizvert leto un labo razhoshanu un mes perkam to labo un dargo cukuru! Mums iedeva , pashi ievuva x daudz:)
Publicēts: 26.01.12 01:06
 citēt
Nikomaris:Eiropa bija cukura parprodukcija, labs iznakums: mums iedot naudas, aizvert leto un labo razhoshanu un mes perkam to labo un dargo cukuru! Mums iedeva , pashi ievuva x daudz:)

zhurnaljugu apjaatais ;-))))))))))))

p
e
r
f
e
k
t
i
:_))))
Publicēts: 26.01.12 03:38 labots
 citēt
ekoists:
interesanti būtu pavērot kā blaac stiepj karstu vannu uz jūras krastu,lai pavērotu meduslāča peldi.....

Kad bēidzamo reiz ar savu melno kolēģi un exs drušku relaxsējos Roņu salā darījām to viengad kautkāda janvāra beigās LIMO pirtī kura Roņu salas kāpās , pirts priekšā piesnigušā PLUDMALĒ kubls ar pečku silda karstu ūdeni , sēdi "Dari ko gribi" un vēro ~50m no tevis esošo pusaizsalušo jūru SKATS burvīgs , reizēm pavasaros esot pavisam burvīgi , sēdi kublā vēro Juru , tad uz ledus izlien ronis un VĒRO tevi kublā:face-grin::face-wink:
Publicēts: 26.01.12 08:01
 citēt
Lunis:
ekoists:
interesanti būtu pavērot kā blaac stiepj karstu vannu uz jūras krastu,lai pavērotu meduslāča peldi.....

Kad bēidzamo reiz ar savu melno kolēģi un exs drušku relaxsējos Roņu salā darījām to viengad kautkāda janvāra beigās LIMO pirtī kura Roņu salas kāpās , pirts priekšā piesnigušā PLUDMALĒ kubls ar pečku silda karstu ūdeni , sēdi "Dari ko gribi" un vēro ~50m no tevis esošo pusaizsalušo jūru SKATS burvīgs , reizēm pavasaros esot pavisam burvīgi , sēdi kublā vēro Juru , tad uz ledus izlien ronis un VĒRO tevi kublā:face-grin::face-wink:

Vizualizēju....

sēžam Liepājā pie ugunskura, normāli kožam, te pēkšņi no ūdens iznāk Mārtiņš un vēro :)
Publicēts: 26.01.12 09:52
 citēt
imgfoto:
Lunis:

Vizualizēju....

sēžam Liepājā pie ugunskura, normāli kožam, te pēkšņi no ūdens iznāk Mārtiņš un vēro :)
Ha pavērotu Tevi pašvaldības policija par ugunskura kurināšanu publiskā pludmalē.:bad_smile:
Publicēts: 26.01.12 22:22
 citēt
es dzilji atvainojos, bet tauvas joslas veel neviens nav atceelis baltijas jūrai.
Publicēts: 26.01.12 23:53
 citēt
imgfoto:es dzilji atvainojos, bet tauvas joslas veel neviens nav atceelis baltijas jūrai.

tb tauvas joslaa var est/dzert/churaat/visunokurinaat!?!?!?!?!?!?
Publicēts: 27.01.12 07:20
 citēt
tauvas joslā drīkst celt telti, kurināt ugunskuru, izvilkt laivu nu kaut kā tā...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas