Vispārīgi: 1. Šie noteikumi nosaka fotOblog.lv lietošanas kārtību saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu, LR autortiesību likumu un citiem LR normatīvajiem aktiem. 2. Lietojot fotOblog.lv vortālu (turpmāk tekstā - fotOblog.lv), jūs apliecināt, ka piekrītat šiem lietošanas noteikumiem. Ja jūs tiem, nepiekrītat, lūdzu, pārtrauciet lapas lietošanu.
Lietošanas noteikumi;Lietotāja pienākumi: 34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu.
Vispārīgi: 1. Šie noteikumi nosaka fotOblog.lv lietošanas kārtību saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu, LR autortiesību likumu un citiem LR normatīvajiem aktiem. 2. Lietojot fotOblog.lv vortālu (turpmāk tekstā - fotOblog.lv), jūs apliecināt, ka piekrītat šiem lietošanas noteikumiem. Ja jūs tiem, nepiekrītat, lūdzu, pārtrauciet lapas lietošanu.
Lietošanas noteikumi;Lietotāja pienākumi: 34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu.
ne pa teemu bet vai fotoblogs gadijumaa nepaarkaapj pirmajaa punktaa piemineeto Fizisko personu datu aizsardzības likumu publiceejot IP adreses pie komentiem?
ne pa teemu bet vai fotoblogs gadijumaa nepaarkaapj pirmajaa punktaa piemineeto Fizisko personu datu aizsardzības likumu publiceejot IP adreses pie komentiem?
Ktulhu virspriesteri, vēl par agru, zvaigznes pareizi sastāsies tik 21.12.2012, arī par masveida delīrijiem visā pasaulē vēl neko nedzird. Un neviens nezina, kurā vietā tad šoreiz tā sala uzpeldēs, vot būtu smiekla, ja tajā dienā tas ķēms izkāptu no mana dīķa!
Es arī eju ūdenī,pa ziemu.Kāpēc par mani neviens neraksta?Laikam jau atbilde ir tajā,ka tiklīdz par politiķi nerunā,tā šis izgaist no atmiņas. Nodarbe Mārtiņam laba,man prieks.
Schnircks:O, cik te daudz jauku impotentu dirsēju) Precizēšu- pāris, bet izcili...
2006. gada decembris. No Briseles tak atvedi cukura 0 kvotu. Uz mēnes arī Tava potence bija pazudusi, kā citādi izskaidrot raustīšanos to paziņot publiski. Leiši dabūja 103 tūkst, tonnas. Jūsi ar Miglavu *irsāt, ka mums nu būs laime pilnīga un cukura cena samazināsies pa 36%. Cik maksā tagad cukurs a? Godavīrs, ibio.... Pašu tak finālā padzina cilvēki, kuru intereses biji apņēmies aistāvēt.
P.S. Es nekādā gadījumā neatbalstu rupjus un personu aizskarošus komentus, bet šoreiz laikam vajadzēja norīt krupi un paklusēt.
a man vairaak interesee tas raksts ir pasuutiits vai kaa kaada sunja peec 21 janvaarii jaaraksta pa 1 janvaara izklaideem ? vai ar paaris nedeeljas nomeetaajies pa atvilkneem
strunts par cukuru. lai kaa es to "bijusho" nevareetu ciest - to lietu tieshaam nogremdeja pashu baalelinju mantrausiiba. to es zinu, jo esmu ar to nozari savaa zinjaa cieshi saistiits. noiets etaps. esam ES un to pilsonju saraksts uz divaam lapaam ar ir labi zinaams. (tie kas atveera linku - sapratiis) bet jauki ir tas, ka to nevarees panjemt liidzi peedeejaa gaitaa un tur buus par visu jaatbild
Sapper:
2006. gada decembris. No Briseles tak atvedi cukura 0 kvotu. Uz mēnes arī Tava potence bija pazudusi, kā citādi izskaidrot raustīšanos to paziņot publiski. Leiši dabūja 103 tūkst, tonnas. Jūsi ar Miglavu *irsāt, ka mums nu būs laime pilnīga un cukura cena samazināsies pa 36%. Cik maksā tagad cukurs a? Godavīrs, ibio.... Pašu tak finālā padzina cilvēki, kuru intereses biji apņēmies aistāvēt.
P.S. Es nekādā gadījumā neatbalstu rupjus un personu aizskarošus komentus, bet šoreiz laikam vajadzēja norīt krupi un paklusēt.
Atkal muldi par lietām, kuras no tirgussievām saklausījies. Neesi slinks, izlasi, pirms virini muti: [url=http://www.martinsroze.lv/useruploads/files/rozes_gramata_-_05_nodala.pdf
]http://www.martinsroze.lv/useruploads/files/rozes_gramata_-_05_nodala.pdf [/url] Nu davai, sāksim mētāties ar daiļliteratūru.
Atkal muldi par lietām, kuras no tirgussievām saklausījies. Neesi slinks, izlasi, pirms virini muti: www.martinsroze.lv...
Atkal?? Kad es muldēju iepriekš? Es, godāts kungs nemuldu un neko nevirinu. Savācies un proties uzvesties. Oponentu nosaukšana par tirgussievām varbūt arī ceļ Tev pašapziņu, bet godu nedara..
prieksh kam? ES piedaavaaja kompensaacijas un briivpraatiigi taas tika ierautas naasii. kur probleema??? Nu auga cukura cenas, bet kam neaug cenas un kur neaug??? visam visur aug cenas! Nu audzee taas bietes un shmoree sev cukuru... Buutu straadaajushi savaa labaa nevis gaudojushi.
Klau, ja jau esi tik vieds un kaut kādiem muļķīšiem paveicās, ka nerecenzēji viņu darbus, nafig Pie Tevis, ne pie viņiem ciemā brauca ar lielformāta zupas izlasi un beigās padzina??? Prātīgs cilvēks tak prastu nepalikt malējais? Varbūt pie visa vainīgi ļaunie Sorosīdi, ja?
NU gan sasmīdināji Tajā rakstā vairāk kļūdu kā sētas sunim blusu Paveicās, ka nebiju recenzentos tam pekstiņam
Var, protams par alkatību, var par nerentablitāti... Bet valsts valdība ir, lai domātu par pilsoņu kopumu, valsti, nevis onanētu saņemot ministru algu. UN atļaujot dažiem jefiņiem pakāst veselu nozari zemkopības ministrs apliecināja absolūtu impotenci. Un ārējās tirdzniecības bilance tā rezultātā kļuva krietni kārnāka. Un nevajag savu impotenci uz citiem projicēt.