forum.gif
Stikli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Stikli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.07 21:13
 citēt
kaads varētu apskaidrot, kā noteikt vai konkrēts stikls derēs konkeētajam fotokameras modelim, vai tas ir jautājams atsevisķi? Vai tie burti ef, as, kb un citi parametru sākumā nosaka šo piederību, vai jāskatās dziļāk specifikācijās :oops:
Publicēts: 05.05.07 21:15
 citēt
tu domaa foto vai foto kamerai? :) vairaak jau nosaka tie mm un ciparinji! ;)
Publicēts: 05.05.07 21:16
 citēt
ak dievs!
vai nu objektīvu ražo tas pats ražotājs kas aparātu vai arī sigma, tamron un tad klāt ir pierakstīts canon nikon vai pentax u.t.t.
Publicēts: 05.05.07 22:02
 citēt
es tikai skatos, ka daudzi liek sludekļus ka tirgo, bet iisti man nav saprotams ko... :oops:
Publicēts: 05.05.07 22:05
 citēt
ka tev vispār par aparātu?
Publicēts: 05.05.07 22:59
 citēt
pareizāk būtu skatīties no kūts puses un mēģināt saskaitīt kontaktus uz objektīva un kameras, pēcāk pārliecināties vai sakrīt :idea:
Publicēts: 06.05.07 00:19
 citēt
taga meklēju sev aparātu un slkatos kaa te ar stikliem sastāv - kanoniem viss ok., bet man tas izvēli seviskji neatvieglo:( skatos uz pentaksu, kanonu vai nikonu, bet juutu ka nikonu nepavilkšu. :?: izskatās ka veel meenesi štukošu.
Publicēts: 07.05.07 13:26
 citēt
Kādā veidā Nikonu nepavilksi?
Publicēts: 07.05.07 14:08
 citēt
taga meklēju sev aparātu un slkatos kaa te ar stikliem sastāv - kanoniem viss ok., bet man tas izvēli seviskji neatvieglo:( skatos uz pentaksu, kanonu vai nikonu, bet juutu ka nikonu nepavilkšu. :?: izskatās ka veel meenesi štukošu.

A ko Tu mokies,tepat sludinājumos tak SHAMBALA tirgo "sapņu"komplektu...
Ja nevari pat 400Ls pavilkt,ko tad Tu ceri iegādāt?
Publicēts: 07.05.07 17:03
 citēt
kaads varētu apskaidrot, kā noteikt vai konkrēts stikls derēs konkeētajam fotokameras modelim, vai tas ir jautājams atsevisķi? Vai tie burti ef, as, kb un citi parametru sākumā nosaka šo piederību, vai jāskatās dziļāk specifikācijās :oops:

canon: canon vai sigma prieksh canon

nicon: nikor vai sigma prieksh nicon

olimpus: tikai olympus

sony: sony, par sigmu nezinu...

a tie ciparinji - aizmirsti pagaidaam :lol: :lol: piezvani un uzprasi vai der, un kad brauksi pakalj - pamegini.
Publicēts: 07.05.07 17:09
 citēt
kaa var nepavilkt Nikonu, bet pavilkt Canon, a, paskaidro??? :)
Publicēts: 07.05.07 20:33
 citēt
Tokina un Tamron a laikam taisa i Canonam i Nikonam. Un filmu kameras kad bija modē, visādi Kozlināri un Kyron arī figurēja, tak ar tiem labāk ne. Nikon un Pentax vienmēr iet iekšā, ja uzraksti sakrīt, Canon pēc T-90 nomainīja bajoneti, Minolta vai ne pat mazliet agrāk. Bet ka iet iekšā, nenozīmē, ka viss notiek, bildēt jau var, bet AF var nestrādāt un pa programmai, d Nikons ar veciem stikliem vispār neeksponē.
Publicēts: 08.05.07 09:07
 citēt
nopietni domaaju par pentax d10. vai canon kaukaadu :roll:
Publicēts: 09.05.07 22:21
 citēt
kaads varētu apskaidrot, kā noteikt vai konkrēts stikls derēs konkeētajam fotokameras modelim, vai tas ir jautājams atsevisķi? Vai tie burti ef, as, kb un citi parametru sākumā nosaka šo piederību, vai jāskatās dziļāk specifikācijās

Sveiki ....varbuut varu paliidzeet..reku buus vaaciski www.dslr-forum.de... te angliski photonotes.org.......
P.S...pateicoties ssiem saitiem es atradu sev atbildes uz jautaajumiem ....
Publicēts: 10.05.07 10:47
 citēt

canon: canon vai sigma prieksh canon

nicon: nikor vai sigma prieksh nicon

olimpus: tikai olympus

sony: sony, par sigmu nezinu...

olimpus: olympus vai sigma vai panasonic prieksh four thirds!
Publicēts: 10.05.07 12:40
 citēt
Nikon, nevis nicon
Nikkor, nevis Nikor

Un topika autors - mudaks. :lol:
Publicēts: 10.05.07 17:32
 citēt
Nikon, nevis nicon
Nikkor, nevis Nikor
Bet reizēm "Nikomat", un citreiz atkal "Nikormat", vai reizēm "Nikormat", un citreiz atkal "Nikorrmat", nu, vismaz par 1R nosaukumā Eiropas un USA tirgum ražotie atšķīrās.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):