forum.gif
Ko mūsdienās var darīt ar šito dinozauru?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ko mūsdienās var darīt ar šito dinozauru?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.12 12:18
 citēt
Uzjautāšu arī šeit, sludinājumos tauta aizņemta ar ecēšanos:face-grin:

Jautājums spečiem - kas tas tāc, novinnēju konkursā 1995.gadā, ja kurš atceras vēl Dinvieša Foto Maks rīkotajā "Es mīlu savu foto", par trešo vietu ieskapēja šo te brīnumu:

s018.radikal.ru...

No tabulas izskatās, ka tam ir tikai viena uzlādes strāva un viens uzlādes laiks, tātad der tikai 1000 mAh.

s018.radikal.ru...

Bet laikam ir bijis sava laika biezais verķis - impulsu -

i023.radikal.ru...

Var lādēt arī pa vienam, bet uz visiem viens indikators, rāda tikai laiku 25, 50, 75 un 100%.
Publicēts: 25.01.12 14:45
 citēt
Oi Egīlu atgādināji , diez kā šim tur Jūrmalā ietas , bij tak baig darbīgs čalis reiz , atceros šo vēl no amatier kīno liakiem. Cik sapratu no foto biznesa šamo izspieda visādi puiki ar asākiem elkoņiem.
Publicēts: 25.01.12 15:09
 citēt
Par iemesliem īsti nepateikšu, bet liekas, ka viņš pameta novārtā visu lauku filiāļu tīklu, pats atrada citu nišu. Preiļos filiāle sadalījās, divi darbinieki aizgāja prom un atvēra savu salonu. Es vēl Foto Maksī biju par izbraukumu fotogrāfu uz kāzām, bet mans dēls, kad paņēma akadēmisko, bildēja studijā. Viņa laikā vēl bija kaukāds pacēlums uz tā rēķina, ka viņam bija sava, svaiga pieeja salona portretam, vismaz pie ģimnāzistēm bija liela piekrišana. bet tas jau bija beigu sākums.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):