forum.gif
Kāpēc kāzu foto ir tik dārgs prieks!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc kāzu foto ir tik dārgs prieks!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.12 23:09
 citēt
dansiga:
Lunis: kads velas ar ko
Šama ar ir kruts , citādus mav nācies redzēt :):)

atljaushos pasmiadiit;-)))) un paklkuseet;-)))))

Esi redzejusi NEKRUTU Zavadski ? Man nav nācies rezdet nevienu NEKRUTU viņa produktu.
Publicēts: 28.01.12 23:28
 citēt
haralds:
Oliss:Kad beidzot fotoknipsētāji (tipa profesionālie fotogrāfi:D) par kāzām, fotosesijām un citiem pasākumiem sāks nodokļus valstij maqksāt????? :amazing::amazing::amazing:
Jeb varbūt kādus pārdesmit vidam pasviest lai tā riktīgi "izņem cauri" un vēl pa presi :big_smile:??????:amazing:

par ko tai valstij tādi nopelni?

Interesanti....ja nodokļi nav jāmaksā, tad no kādas naudas lai algu samaksā policistiem, ugunsdzēsējiem, skolotājiem utt.????? :amazing:

p.s. pārējiem protestētājiem no kāzām nodokļus maksā labi ja 2-3% fotogrāfi, tā kā nevajaga te protestēt :D :grimace:
Publicēts: 28.01.12 23:30
 citēt
Lunis:
dansiga:
atljaushos pasmiadiit;-)))) un paklkuseet;-)))))

Esi redzejusi NEKRUTU Zavadski ? Man nav nācies rezdet nevienu NEKRUTU viņa produktu.

esmu redzeejusi PILNO kaazu bilzhu komplektu .... 2 kaazaam ...... bildes kaa bildes ...... nekas nenormaali izcilssss. Kruti ir krutaas ekskluziivaas kaazas;-))))
Publicēts: 28.01.12 23:43 labots
 citēt
dansiga:
Lunis:

esmu redzeejusi PILNO kaazu bilzhu komplektu .... 2 kaazaam ...... bildes kaa bildes ...... nekas nenormaali izcilssss. Kruti ir krutaas ekskluziivaas kaazas;-))))

Kāzām NORMĀLI nav jabūt nekam UX UN AX tām jābūt LABI uzbildētai reportāžai par PASKAUMU + SMUKBILDES ja tādas pasūta :) Tādas Zavadskim arī IR esmu redzejis gana daudz visadam blondīnēm . PRETEJI tiem kur burtiksi ra RETIEM IZŅEMUMIEM Zagsā REĢISTRĀCUJĀ vispār nekas nav uzbildēt VACAKU NAV / RADU NAV ceremonija LABI ja gredzenun vilkšana TRAPĪTA pārēja nāv , tāpēk ir SAMĪUĢITA MĀKSLA kādas dažas pildes un atkal ŠIBAS GREIZAS pjankbildes :):) Ja vēl "Artistam" ir bijis tik kāds FIX PAMATNIEKS tad vispār ir tik TUVPLĀNI ar viasadu drazu un FRAGMENTI , parasti nav NE GALDA ne NORIŠU ne viesu NEKA tikai "Smuku skuķu TUVPLĀNI un daži sūti "Mes kruti BRĀLOĒNI , Masica ar draugu. Kad uzzini ka kaza bijusi 100 cilvēki bildēs ir tiki kadu 10-20 TUVPLANOS sabildēti:):) Talak ir kādas savletes tortes gulbīši , glažu fragmenti MUGLAS MIGLAS MIGLAS kā likums 45* leņķi :):)
Publicēts: 28.01.12 23:49
 citēt
Lunis:
dansiga: esmu redzeejusi PILNO kaazu bilzhu komplektu .... 2 kaazaam ...... bildes kaa bildes ...... nekas nenormaali izcilssss. Kruti ir krutaas ekskluziivaas kaazas;-))))

Kāzām NORMĀLI nav jabūt nekam UX UN AX tām jābūt LABI uzbildētai reportāžai par PASKAUMU + SMUKBILDES ja tādas pasūta :) Tādas Zavadskim arī IR esmu redzejis gana daudz visadam blondīnēm . PRETEJI tiem kur burtiksi ra RETIEM IZŅEMUMIEM Zagsā REĢISTRĀCUJĀ vispār nekas nav uzbildēt VACAKU NAV / RADU NAV ceremonija LABI ja gredzenun vilkšana TRAPĪTA pārēja nāv , tāpēk ir SAMĪUĢITA MĀKSLA kādas dažas pildes un atkal ŠIBAS GREIZAS pjankbildes :):) Ja vēl "Artistam" ir bijis tik kāds FIX PAMATNIEKS tad vispār ir tik TUVPLĀNI ar viasadu drazu un FRAGMENTI , parasti nav NE GALDA ne NORIŠU ne viesu NEKA tikai "Smuku skuķu TUVPLĀNI un daži sūti "Mes kruti BRĀLOĒNI , Masica ar draugu. Kad uzzini ka kaza bijusi 100 cilvēki bildēs ir tiki kadu 10-20 TUVPLANOS sabildēti:):) Talak ir kādas savletes tortes gulbīši , glažu fragmenti MUGLAS MIGLAS MIGLAS kā likums 45* leņķi :):)

kaa tev ir neveicies ar draugiem/pazinjaam/kaazu fotograafeim ;-0))))

veelreiz .... nesaprotu, ko Zavadski visur pa priekshu stum? neredzu ar ko jams labaaks par citu NORMAALU fotograafu.. a nu jaaa ... nez kaapec tev veicaas ar visaadiem idinjiem .....
Publicēts: 29.01.12 01:42 labots
 citēt
dansiga:veelreiz .... nesaprotu, ko Zavadski visur pa priekshu stum? neredzu ar ko jams labaaks par citu NORMAALU fotograafu.. a nu jaaa ... nez kaapec tev veicaas ar visaadiem idinjiem .....

MAN ir pilns ar čomiem kam pieder PRINTERI un printeros bieži nes tasit KĀZU DVD līdz ar to es REGULĀRI kārtojot savus darbus varu paskatīties KO TAISA iekš Kāzu DVD un 90% tie ir VIENVEIDĪGI ŠTRUNTI un sūdigi uzbildēts PASAKUMS venkārši nesabildēts. Ja es skatos PASAKUMU viņam ir SAKUMS , NORISE , BEIGAS , ja es redzu ka SAKUMS kautkas pa vidus un GLAMURS un viss , tālāk sabērtas 2000 GAB "Drazas" kur skaties un brīnies BURSTĀ "Filmē" visu ko tik ne PASAKUMU tik "Makslu" savā izpratnē :):) Jāsaka ka GRUPPAS vismaz taga daudzi ir iemacijušies tasit bet PĀRA BILODES / VECAKI / RADI vispār ir reti kam sabildēti ATSEVIŠKI ir kautkās "Nu tur pa burzmu" :) Var redzet ka ĻOTI aktīvi ir tie kas pie Portreta beiguši kursus , vēl visvisadus jo PLASTMASA vienkarši nežēlīga VAIRUMAM un drazas kaudzes JĒLAS nepstrādāta nez kapec LIDZ ir vairumam SVIESTS kautakds:):) Vēl kas intresanti vienu 70% kāzu bildētāji ir MEITENES , tas bezmaz automātā nozīme ka būs ŠHOPA MĀKSLAS arprāts un nekādas jēgas par REPORTĀŽU:)
Publicēts: 30.01.12 13:07
 citēt
Publicēts: 30.01.12 13:18
 citēt
Liels cepiens.. aprēķina izklāsts smuks www.petapixel.com... , bet vai neviens nepamanīja tādu sīkumu kā - kādēļ kāds var strādāt 20 dienas 4 mēnešu laikā un uzskatīt, ka ar to viņam jāpietiek gadam?.. Daudzi citi amatnieki strādā 20 dienas katru mēnesi un vismaz 11 mēnešus gadā, un viņi nevar galus savilkt..
Publicēts: 30.01.12 15:01
 citēt
Mūziķi vēl trakāk plēš,aiziet uz skatuves,padzied tralalā un saņem piķi.Ne viņiem kaut kas jāapstrādā,ne programmas jāpērk.Un viņi nekad nedzied 12-16 stundas.....
Publicēts: 30.01.12 15:28
 citēt
ekoists:Mūziķi vēl trakāk plēš,aiziet uz skatuves,padzied tralalā un saņem piķi.Ne viņiem kaut kas jāapstrādā,ne programmas jāpērk.Un viņi nekad nedzied 12-16 stundas.....

kad sadzerās tad dzied gan :face-grin:
Publicēts: 30.01.12 15:32
 citēt
Oliss:
ekoists:Mūziķi vēl trakāk plēš,aiziet uz skatuves,padzied tralalā un saņem piķi.Ne viņiem kaut kas jāapstrādā,ne programmas jāpērk.Un viņi nekad nedzied 12-16 stundas.....

kad sadzerās tad dzied gan :face-grin:

Tīri sportiska interese, KO jādzer, lai tik ilgi dziedātu???:face-grin:
Publicēts: 30.01.12 16:00
 citēt

Ja jau tas tik vienkārši un tāāāādu piķi par to maksā tad jau visi atrastos uz skatuves :) :) :)
Pauls jau arī neko nedara, tikai apsēžas pie klavierēm un klimperē... kattrs tā var :D
Publicēts: 01.02.12 11:58 labots
 citēt
Gabiz:neviens nepamanīja tādu sīkumu kā - kādēļ kāds var strādāt 20 dienas 4 mēnešu laikā un uzskatīt, ka ar to viņam jāpietiek gadam?.. Daudzi citi amatnieki strādā 20 dienas katru mēnesi un vismaz 11 mēnešus gadā, un viņi nevar galus savilkt.
pamanīju tādu sīkumu un ne šeit un tagad, bet sen. bet ja tam kāzu fotgrāfam tik ūberkruta aparatūra un tas kāzu fotgrāfs pats tik ūberkruts, ka var bildes atdot pa taisno no kameras vai apstrādāt tikai ar "batch", tad jau daudz netrūkst, ka godīgi nopelna to kāpostu.
par to dziedāšanu! :face-grin: tajās kāzās, kurās man blicene uzjobņīja (par laimi, man bija no militāristiem 3.14-zdjītā filma ТИП-17 - vismaz 400 ASA un grauds kā 65-niecei, gan ar norunu, ka tīsta Žanfāžā, karroče, viss beidzās laimīgi!) pazīstamie muzikanti pēc kāzām izdzēra visus polšus, kurus kāzinieki iedāvāja, izdzēra visus polšus, kurus paši pa slepeno piesūca, nodzēra visu kāpostu, kuru viņiem samaksāja par spēlēšanu un vēl apmēram kvartu! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas