forum.gif
Kāpēc kāzu foto ir tik dārgs prieks!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc kāzu foto ir tik dārgs prieks!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.12 13:10
 citēt
Kāda sieviete paudusi sašutumu par kāzu foto augstajām cenām, un attiecīgi kāds fotogrāfs par to sniedzis izsmeļošu skaidrojumu.
Sīkāk šajā rakstā: www.petapixel.com...
Publicēts: 27.01.12 13:27
 citēt
Vispār fotogrāfi ir nekauņas, saskrūvē nereāli augstas cenas un brīnās kāpēc cilvēki ir sašutuši par izcenojumiem..........

p.s. un pats galvenais nodokļus ta viņi nemaksā...........
Publicēts: 27.01.12 13:35 labots
 citēt
Lielās cenas jau ļoti bieži atkarīgas arī no fotogrāfa statusa ("brenda") un ambīcijām . Nereti metropoles bilžotājs prasa 5x vairāk, nekā dažs labs provinciālis par to pašu kvalitāti...:face-wink:
Publicēts: 27.01.12 13:43
 citēt
Starp citu, izlasīju tā fotogrāfa skaidrojumu. Naivs tāds. Visu nosaka pieprasījums un piedāvājums.

Tak po, cik viņš tur gadā apēd un degvielā nobraukā, juriestiem un apdrošinātājiem maksā. Atnāks Vaards vai Friidis un nobildēs pa 400$ ka nemetas. Un iespējams pat labāk. :haha:
Publicēts: 27.01.12 13:46 labots
 citēt
Šos tekstus nav vērts apspriest Latvijā , te viņus tāpat neviens nesaprot un nesapratīs :) Kur darīšana ar IKDIENAS cilvēkiem biež vien viss kas lielaks par 100Ls viņi pat IEDOMATIES nespej un kāpēc nav jābildē ar MOB telefinu nav un nebus skaidrss:) Jā sarakstīts smuki . Vēl šeit ir fīča ko USA neviens nekad nesapratīs STRĀDĀT MĪNUSOS pietam nevis vuienu divas reizes bet VISLAIK :):) Kā to labi noformulēja viens šāds kads "Man patīk patusēt svešās kāzās" nauda nav galvenais ES TRENEJOS :):)

Vēl ATŠIFRĒJUMS normāla LV haltūrista acīm.

CS5 pērk IDIOTS
Lightroom pērk MUĻKIS
Apdrošinās PRIEKŠKAM
Nodokļi PLANPRATĪŅŠ GALĪGS

Un tā par 90% minēto pozīciju!
Publicēts: 27.01.12 14:01 labots
 citēt
pa lielam, ja es ieietu fotogrāfa mājaslapā un izlasītu ka viņam nenormāli patik fotogrāfēt, ka viņs gluži vai orgazmē bildējot kāzas, es ar...es ar padomātu, ka viņam pietiek ar šmigu un zaceni....:D

Bet vispābā, visiem kas šogad man prasa par kāzu fotogrāfēšanu - saku sākot no 300 Ls par kāzu dienu( neatkarīgi no laika ), nebūs daudz jābildē ar nekas, pabūšu vairak kopā ar ģimeni brīvdienās.
Publicēts: 27.01.12 14:10
 citēt
Kamēr Latvijā nebūs Eiropas (pasaules) līmeņa algas, visas runas par pasaules līmeņa fotogrāfu izcenojumiem un to piemērotību Latvijai ir vismaz smieklīgas!:face-sad:
Publicēts: 27.01.12 14:13 labots
 citēt
Oliss:Vispār fotogrāfi ir nekauņas ...

kā nu kurš. bet ar identitātes krīzēm retāk nomokās - kā nekā sajūtās piederīgi.
Oliss: nodokļus ta viņi nemaksā...........

šā kā tā Brīvvalsts viņus kvīkā!
Vaards:Visu nosaka pieprasījums un piedāvājums.

reizēm to, ka fotogrāfs nebildē tās kāzas.
Vaards:Tak po, cik viņš tur gadā apēd un degvielā nobraukā:haha:

po, po. bet nu ± labam amata pratējam pienāktos pelnīt pietiekoši, lai viņš varētu reizēm atļauties arī ko ieēst! :grimace:
citās valstīs gandrīz viss savādāk. man viens princips ir nebildēt lētāk, kā skolas puikiem, kuriem mamma uz pamatskolas izlaidumu iedāvājusi entry lēveļa SLR un kurš padzirdējis, ka kāds izmaucis 10 bundžas filmu, pa 2 nedēļām nokauj 50% slēdža resursa un ar to pašu sajūtās tikpat pieredzējušs un kruts.
saprotama lieta, man ir 3 veidu principi - tādi, kurus pārkāpju ļoti reti vai nekad, tādi, kurus pārkāpju reti un tādi, kurus pārkāpju katru dienu. saprotama lieta, pie bada šaurā bezizejā varētu arī pārkāpt principu nebildēt lētāk, kā skolas puikiem. :face-sad:
Publicēts: 27.01.12 14:15
 citēt
Ir vēl tāda lieta, ka fotogrāfi, kas bildē pasākumus vai kāzas izskatās pēc bomžiem vai cūkganiem :D nospeķotās 3 mēnešus nemazgātās džinsās, tamborētos džemperos un ar taukiem un hvz ko nospeķotās peģiku vestītēs :haha::haha::haha:

Nu kā tādam var maksāt vairāk par 100 Ls???????:amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 27.01.12 14:24 labots
 citēt
vot kādēļ dārgi uzsaukt uz pasākumu reportāžas fotogrāfu, saprotu, kādēļ tieši kāzu foto ir tik dārgs prieks, nesaprotu. nu, ka kāzas tāds garāks pasākums un ka vairāk stundu sanāk, to uzskatu par pašsaprotamu. :face-sad: a kādēļ lai kāzu bildēšana būtu eXtrā dārgāka par apsējību, apkūlību, ieņēmību, bēru vai kristību bildēšanu, neiebraucu. ja nu mazliet par kaitīgāku un riskantāku darbu - kā nekā sērojošie pakaļpalicēji piemaujās, var blicei kājiņu nolaust vai štopkūkas pildījumu objektīvā iesmērēt. :grimace:
Publicēts: 27.01.12 14:27 labots
 citēt
haralds: tieši kāzu foto ir tik dārgs prieks, nesaprotu. nu, ka kāzas tāds garāks pasākums un ka vairāk stundu sanāk, to uzskatu par pašsaprotamu. :face-sad:

PRECĪZI ! Tapēc saku KĀZAS nebildēju sen sen , mani tās vienksrši NEINTERESĒ , bet reportāžas bildēju vislaik , tas man patīk joprojām :face-wink::face-grin:
Publicēts: 27.01.12 14:35
 citēt
lasot tekstu - principaa 3k$ IR pilniigi atbilstoshi pie taada ienaakumu liimenja kaads ir vinjiem. :money::face-glasses:
Publicēts: 27.01.12 14:36
 citēt
Ti un tā 80% to bilžu tiek aizlaistas podā kad izšķiras. Visi spiez un laulību prichendaaljiem nevis ieksheejo buutiibu. jo vairaak radus un kam paziimeeties ar krutumu tu uz savaam kaazaam aicini, jo vairaak jaamaksaa. vot kad es preceeshos tad zinu vienu briinishkjiigu fotograafi kura sabildees par skaistaam aciim, uztaisiis vienu bildi un VISS.
Publicēts: 27.01.12 14:44 labots
 citēt
Bildes:Tik un tā 80% to bilžu tiek aizlaistas podā kad izšķiras.
a tā saprašana, ka varbūt tomēr ne līdz tam, ka nāve mūs šķirs jau nāk tikai ar otro, trešo reizi! :grimace:
Bildes:vot kad es preceeshos ...
vot es laikam vairāk ne un tikpat [bieži] arī vairs ne - ja nu pēdējajā brīdī, kad var pietiekoši jaunu zaķi noprecēt, lai pie labas veselības un jaudā padot šīberi, ja nu (tfu, tfu, tfu!) rodas tāda vajadzība! :grimace: bet labāk mednis kokā, nekā pīle zem gultas! :face-grin:
Publicēts: 27.01.12 15:02 labots
 citēt
Bildes:Ti un tā 80% to bilžu tiek aizlaistas podā kad izšķiras. Visi spiez un laulību prichendaaljiem nevis ieksheejo buutiibu. jo vairaak radus un kam paziimeeties ar krutumu tu uz savaam kaazaam aicini, jo vairaak jaamaksaa. vot kad es preceeshos tad zinu vienu briinishkjiigu fotograafi kura sabildees par skaistaam aciim, uztaisiis vienu bildi un VISS.

Tu jau šeit runā par citu svarīgu dzīves mirkli. Tu runā par to mirkli, kad ieskaties nepazīstamas jaunuves sejā, tev ietrīsas sirds un aizraujas elpa, tu saproti, ek, ja varētu būt ar šo kopā mūžīgi mūžos (nu tāds pamatskolnieka aplaimīgais dvēseles stāvoklis) un... Saņem viņas acīs apstiprinošu laipnības zīmi. [kur fotogrāfs šajā brīdī!? Ek, nav]

Nē, kāzas nav tas augšminētais moments.

Kāzas ir normāls juridisks pakts, kur tu oficiāli juridiski apliecini savu apņemšanos samest kopā divu dzimtu mantu, turpināt vilkt vezumu, barot bērnus, skolot, un citādi visādi grūti tālāk eksistēt. Lūk šeit sievasmāšu, švāģeru, vedējtēvu un māšu klātbūtne ir ahūni svarīga - tiem visiem radgabalime tagad parādās kopīga juridiska saistība.
Publicēts: 27.01.12 15:19
 citēt
Laulība - divu cilvēku savienība, lai pārvarētu dažādus šķēršļus un grūtības, kuru nemaz nebūtu, ja vien nebūtu savienības.
Publicēts: 27.01.12 16:33
 citēt
Vieni pērk mēbeles JYSKā, otri par smukām lietām maksā tūkstošus, viens iet pie friziera pa 30 Ls, otra ar mašīnīti pats dzen sev liso utt. Idiotus nav jeegas paarliecinaat, taapat netiks tavs darbs noveertets attiecīgi.

Es par shaadiem cilveekeim jau SEN vairs galvu nelauzu, vai nu maksaa, vai ej kakaat. :)
Publicēts: 27.01.12 16:58
 citēt
Ir gadījies redzēt bildes no kāzu ceremonijas Lasvegasā 30 bildes 400$ vai 10 par... neatceros.
Citus ar fotoaparātiem iekšā nelaiž. Bildes....:face-grin::face-grin::face-grin: nu liekas 2/3 fblogistu nobildētu labāk. Par speciem nemaz nerunājot.
Publicēts: 27.01.12 18:36
 citēt
Pārsvarā Latvijā fotogrāfi mēģina piekopt biznesu, kas būtu raksturojams, kā smilšu pārdošana tuksnesī, beduīniem. Tepat blakustopikā cilvēks meklā eLku, ieplānotajām kāzu fotosesijām, jo jau pāris gadus fōčē ar vienīgo stiklu EF-50/1,4!!! Vēlvienā topikā cilvēks akūti grib fotografēt kāzas ar EOS550D, laikam... JA pietam gribas saņemt pasaules līmeņa honorārus... , piedodiet, bet savā arodā Jums jābūt vismaz Dieviem...:face-smile:
Publicēts: 27.01.12 18:38
 citēt
Tas raksts ir kaut kāda bērnišķīga gaušanās par grūto dzīvi. Klientus neuztrauc visas tās muļķības.

Bet ja skatās no praktiskā viedokļa - ir dīvaini, ka kāzu fotogrāfiem izdodas par to darbu tik daudz saņemt. Bet tam gan jau ir kāds racionāls pamatojums. Visādā ziņā es nemaksātu kāzu fotogrāfam pat 100 Ls pat zinot to kas viņam ir jādara un cik maksā tehnika
Publicēts: 27.01.12 18:41
 citēt
ak34:Tas raksts ir kaut kāda bērnišķīga gaušanās par grūto dzīvi. Klientus neuztrauc visas tās muļķības.

Bet ja skatās no praktiskā viedokļa - ir dīvaini, ka kāzu fotogrāfiem izdodas par to darbu tik daudz saņemt. Bet tam gan jau ir kāds racionāls pamatojums. Visādā ziņā es nemaksātu kāzu fotogrāfam pat 100 Ls pat zinot to kas viņam ir jādara un cik maksā tehnika

Tavā uztverē 10 ls/stundā ir stripi par daudz, ja jau pat 100 ls nedamksa'tu!!!?!? ar ko kāzu fotogrāfs slliktāks par citu reportāžistu!?
Publicēts: 27.01.12 18:43 labots
 citēt
f-foto:Nesapratu augstāk izstādīto frāzi "darīšana ar ikdienas cilvēkiem". Kas tie tādi būtu? Visās valstīs, nācijās un laikos ir ar kādu profesiju nesaistīti cilvēki -- laji vai patērētāji-mietpilsoņi.

KLŪDIES , pie kapitalistiem VAIRUMS cilvēku nemēģina darīt lietas par kurām viņaiem NAV JĒGAS lai nu ko bet naudi viņi prot skaitīt un nemētāties ar to labāk par mums. Man piemēram ir labs čoms mācītājs no Vācijas daudz daudz kāzas kristības VISU KO nācies tur Bildet , par cik mums kopēji labi gali LATVIJĀ tad šis regulāri kārto visadas "Sakrālas" lietas arī LV tur Kaziņas , Berītes , Kristības utt. Viņš tieši tāpat kā ES regulāri saskarās ar BARDAKU lai neteiktu "Katram muļķim savs domas par lietām kurās viņi nekā nejēdz ", Nesen īs stāstija FENOMENU par "Bērēm Latvijā" kad katra Lauku kapu vecene ZIN LABĀK kā mācītājam jāizvada "Importa līķa" pelni atvesti no arzemēm. Par kāzām mēs te viens otram varam stāstīt nebeidzamas anekdotes par "Kāzām Latvijā" , taču par SAMAKSU vispār sevišķs stāsts , dzekš kā arzemnieks saskaroties ar Latvijas samaksas sistēmu JEBKURĀ jomā vienmēr uzjautrinās JUMS MANI GRIBA NOĻIGT vai jums vienkarši nav kur iztērēt "Nedaudz liekas naudas" ?:)
Publicēts: 27.01.12 19:05
 citēt
dansiga:
ak34:Tas raksts ir kaut kāda bērnišķīga gaušanās par grūto dzīvi. Klientus neuztrauc visas tās muļķības.

Tavā uztverē 10 ls/stundā ir stripi par daudz, ja jau pat 100 ls nedamksa'tu!!!?!? ar ko kāzu fotogrāfs slliktāks par citu reportāžistu!?

Nedaudz pārfrāzēšu Tavu atbildi jautājumā - vai daudzi reportāžu fotogrāfi saņem vairāk par 1500 Ls mēnesī? Turkl;at kāzas cik dzirdēts bildē par vismaz 300 Ls - kas dienas likmes izteiksmē Latvijā priekš šāda darba ir daudz.
Publicēts: 27.01.12 19:13
 citēt
ak34:
dansiga:

Nedaudz pārfrāzēšu Tavu atbildi jautājumā - vai daudzi reportāžu fotogrāfi saņem vairāk par 1500 Ls mēnesī? Turkl;at kāzas cik dzirdēts bildē par vismaz 300 Ls - kas dienas likmes izteiksmē Latvijā priekš šāda darba ir daudz.

300 ls par daudza!!?!!peec kaadiem kriteerijiem skatiews?
un veelreiz, kaapeec PAT 100 NEAKSAATU!?
Publicēts: 27.01.12 19:15 labots
 citēt
dansiga:un veelreiz, kaapeec PAT 100 NEAKSAATU!?

REZULTĀTS es teiktu 90% parasti nav vairāk kā 100Ls vērts :face-wink: GODĪGI saku , varu novērtēt SPĒJAS un IEGUKDĪJUMUS un 90% gadijumu ir SŪDIGA REPORTĀŽA un DAŽAS "Kompī Samuģitas standartbildes" cena 100Ls jeb ~4h peportiera darba izmaksas LV + PVN :):)
Publicēts: 27.01.12 19:17 labots
 citēt
dansiga:

Dansig, varbūt tomēr rakstīt bik retāk un mazāk, bet saprotamāk? :face-grin:
Publicēts: 27.01.12 19:22 labots
 citēt
Es parasti OGRĒ iesku UZREIZ divuss bildētājus Frīdi / Sundew , vienam ir klaiska kvalitatīva reportāža otram Jocīga māksla CENAS abiem 1:1 , No GRĒDŪ GRĒDĀM "Kāzu DVD" ko esmu redzejis gan pa 50-1500Ls labi ja 10% bija tādu kam būtu bijis vārts maksāt rvairāk kā 100Ls līdz 300Ls "Par noformejumu" pieņemsim. O,01% tādu kam varētu maksāt aŗi 1000Ls PAR VĀRDU nevis par "Darbu" . NUPATĀS sāksies AHŪNIE MĒSLI , laikam nezinat ka taga VID saņems papīrus par VISIEM pirkumiem virs 1000Ls gribētu redzēt FEISUS kas taga pirks Foto tehniku par 5000Ls bez attiecīgi uzrādītiem ienākumiem NO BIZNESA:)
Publicēts: 27.01.12 19:25
 citēt
Lunis:
dansiga:un veelreiz, kaapeec PAT 100 NEAKSAATU!?

REZULTĀTS es teiktu 90% parasti nav vairāk kā 100Ls vērts :face-wink: GODĪGI saku , varu novērtēt SPĒJAS un IEGUKDĪJUMUS un 90% gadijumu ir SŪDIGA REPORTĀŽA un DAŽAS "Kompī Samuģitas standartbildes" cena 100Ls jeb ~4h peportiera darba izmaksas LV + PVN :):)

es nerunaaju par pajolinjiem bet par normaalu kaazu fotograafu!!!!!
Publicēts: 27.01.12 19:26
 citēt
Friidis:
dansiga:

Dansig, varbūt tomēr rakstīt bik retāk un mazāk, bet saprotamāk? :face-grin:

ja nesaproti - nelasi ;-pppp
Publicēts: 27.01.12 19:42 labots
 citēt
dansiga:
Lunis:

es nerunaaju par pajolinjiem bet par normaalu kaazu fotograafu!!!!!

PAJOLIŅI ir 99% Jo KĀZAS tas ir STANDARTA pasakumu un 99% NAV TEHNISKU IESPĒJU uztasit šo "Standartu" , pat nerunājot par PRASMĒM / IESPĒJĀM viņiem vienkarši NAV TEHNIKAS / FIZISKAS iespējas lai uztasītu STANDARTA KĀZU BILDES !
Publicēts: 27.01.12 19:45
 citēt
Lunis:
dansiga: es nerunaaju par pajolinjiem bet par normaalu kaazu fotograafu!!!!!

PAJOLIŅI ir 99% Jo KĀZAS tas ir STANDARTA pasakumu un 99% NAV TEHNISKU IESPĒJU uztasit šo "Standartu" , pat nerunājot par PRASMĒM / IESPĒJĀM viņiem vienkarši NAV TEHNIKAS / FIZISKAS iespējas lai uztasītu STANDARTA KĀZU BILDES !

iedomiigais duraks;-[ppp labi - tad par to 1%!!!!! vispar shobriid saapiigs jautajums man ..... maisiem kazu bildes/portoflio esmu izshkjirstiijusi ...... nelabi jau paliek ;-)
Publicēts: 27.01.12 19:56
 citēt
Man vienalga cik tur kurš kuram un par ko maksā,bet fotogrāfa izmaksu tāmē
noteikti jāiekļauj arī pozu gida izmaksas!
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.01.12 19:59
 citēt
dansiga:iedomiigais duraks;-[ppp labi - tad par to 1%!!!!! vispar shobriid saapiigs jautajums man ..... maisiem kazu bildes/portoflio esmu izshkjirstiijusi ...... nelabi jau paliek ;-)

MAISIEM bildes var "Pret grīvu saspiest" ir 5 obligātu priekšnoteikumi kas ir KĀZU bildes "Pāra bilde studijā , Reģistrācijas bilde ar gredzenu vilkšanu , Kopbilode , Bilde ar vecākiem un Bilde ar mašinu " ja kautkas no ši iztruksts tās nav kāazu foto bet REPORTĀŽA kāzās . 99% LV kāzu bildētājiem NAV JĒGAS kas jābildē KĀZĀS viņi taisa "Glamūrīgus sūdus" kas nav kāzu bildes bet "Lēta fotosesija" , ir tādi aņči kuri aizmurst pat jaunā pāra vecākus sabildet , gadās tādu kas pat PĀRI nenobīlde bet sabliež "Smukus skuķus" vēl grēdām VISS KAS GADĀS :) Man klēģiem saloni pieder visās malās GALVENAIS kas tiek tur pasūtīts ir "Kāzu fotogrāfs aizmista uzbildēt" tādi pasūtījumi ir REGULĀRI !
Publicēts: 27.01.12 20:01
 citēt
Lunis:
dansiga:iedomiigais duraks;-[ppp labi - tad par to 1%!!!!! vispar shobriid saapiigs jautajums man ..... maisiem kazu bildes/portoflio esmu izshkjirstiijusi ...... nelabi jau paliek ;-)

MAISIEM bildes var "Pret grīvu saspiest" ir 5 obligātu priekšnoteikumi kas ir KĀZU bildes "Pāra bilde studijā , Reģistrācijas bilde ar gredzenu vilkšanu , Kopbilode , Bilde ar vecākiem un Bilde ar mašinu " ja kautkas no ši iztruksts tās nav kāazu foto bet REPORTĀŽA kāzās . 99% LV kāzu bildētājiem NAV JĒGAS kas jābildē KĀZĀS viņi taisa "Glamūrīgus sūdus" kas nav kāzu bildes bet "Lēta fotosesija" , ir tādi aņči kuri aizmurst pat jaunā pāra vecākus sabildet , gadās tādu kas pat PĀRI nenobīlde bet sabliež "Smukus skuķus" vēl grēdām VISS KAS GADĀS :) Man klēģiem saloni pieder visās malās GALVENAIS kas tiek tur pasūtīts ir "Kāzu fotogrāfs aizmista uzbildēt" tādi pasūtījumi ir REGULĀRI !

ai, nu kam tu man staasti visas shitas fignjas par kaut kaadiem briesmiigiem pajolinjiem!!!?!?
Publicēts: 27.01.12 20:03
 citēt
Kāzās jauno pāri tā arī neuzbildē????Ko tādu gan nav nācies ne redzēt ne dzirdēt.:face-grin:Tā jau ir augstākā pilotāža.:face-wink:
Publicēts: 27.01.12 20:11
 citēt
viecha:Kāzās jauno pāri tā arī neuzbildē????Ko tādu gan nav nācies ne redzēt ne dzirdēt.:face-grin:Tā jau ir augstākā pilotāža.:face-wink:

Nē,nu bildē jau šiem ir gadījies patrāpīties, un ne vienā vien... Bet tā nav viņu bilde. Ir dzirdēts.:face-grin:
Publicēts: 27.01.12 20:15 labots
 citēt
viecha:Kāzās jauno pāri tā arī neuzbildē????Ko tādu gan nav nācies ne redzēt ne dzirdēt.:face-grin:Tā jau ir augstākā pilotāža.:face-wink:

SKATĀMI neuzbildē vislkaik tik no Muguras vai sāniem "Nu kā sanāca" :):) Kadus tik brīnumus nav nācies redzet GAISMAS neizmanto kazās , blices neizmanto , vispār NEKO neizmanto kas kaut vai TEHNISKI ļauti iegūt BAUDĀMU attēlu :) Kās ir STANDARTA RUTĪNS DARBS kur ir STANDARTA prasības + "Var vipendrīties" ja tu ti spēj , ja nav SPĒJIS uztaisīt STANDARTA prasības tad VIPENDRĪTIES vairs nav jēgas tas neatsver ka nav PROCESA / PASAKUMA bet gan tik "Glamurigi strunti"

VĒL ir bars ar pilnīgiem "Maksliniekiem" kuri izmanto tik un vienīgi 50mm "Pamatnieku" jo tā viņiem kāds "Gudrs" mācijis vai kautkur LASĪTS , tik ARTISTS aizmirst kas 90% gadiju tas attiecas uz FF kakērā un istenībā šie bliež ar vismaz 80mm PORTRETNIEKU nevis "Reportāžu stiklu" :):) Tās pašas 9/ 10 neko dzīve nav dzirdējuši par REPORTĀŽU kā tas jāiskatās kā to taisa kam jābūt. Man diva sreizes Latvijā nācies NOPIETNI sarunāties ar KOLĒĢIEM pie kuriem esmu kādu DARBĀ aizsūtijis texsts bija tāds "Nesūti man vairs tos J_banos MAKSLINIEKUS!! Cilvēki kuri SMUKI BILDĒ bet nenobildē regulāri TO KAS NEPIECIEŠAMS :):)
Publicēts: 27.01.12 20:26
 citēt
:anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger:

man beerns paprasiija - kaa izskatiisies ja daudz shitaadus saliks
Publicēts: 27.01.12 20:31
 citēt
Ka tavu māti LASĪT neprotat , tur skaidrā LV valodā rakstīts "Tikai ar uzaicinājumiem" nesanāks piereģistrēties TĀPĀTĀS:):) Metās taga visi reģistrēties vietā kur šos neviens nelūdz :D :D
Publicēts: 27.01.12 21:35
 citēt
dansiga, Lunis labi aprakstīja kam jābūt kāzu bildēs. vēl var pieķert klāt tusiņu - sanāk dienu bildēt un kādu 1-2h strādāt ar bildēm pie datora. Kopā kādas 16h darba jeb 2 dienas. savukārt man no kāzām vajag tik to ko rakstīja Lunis - sanāk maksimāli 3-4h darbs. Un par to 100 Ls ir par daudz.

Bet kā jau rakstīju - tirgus ir tirgus un ja tādas cenas ir, tad laikam jau tam ir iemesls. Ne vienmēr tirgū darbojas racionāli aģenti - pamēģini šādas stundu likmes prasīt par parastām reportāžām vietējām ziņu aģentūrām - 100-300 Ls par dienas darbu. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas