vienmēr būs kautkas labāks par kautko bet šo linku ielika kāds cits, nevis Tu lai parādītu ka tas ir uzskatāmāks, nākošais ieliks citu linku ar vēl uzskatāmākiem paraugiem un atkal sāksies no sākuma "vai vērts" , "vai vajag"..
martc:vienmēr būs kautkas labāks par kautko bet šo linku ielika kāds cits, nevis Tu lai parādītu ka tas ir uzskatāmāks, nākošais ieliks citu linku ar vēl uzskatāmākiem paraugiem un atkal sāksies no sākuma "vai vērts" , "vai vajag"..
piektdienas vakars? graadiigie jau iet valjaa? es saprotu, ka karljdeelam Gunaatam otrajam tas likaas amizanti... bet nu pilnas aplikaaciju stoores ar lohatroniem... nav jau par velti... a tas par ko maksaa - tas iet labaak taada cilveekiem daba
oooo, kaads martc peekshnji palika balts un puukains....
nav jau tur nekā nosodāma, bet. arteļu fotogrāfiem bija kas līdzīg reizēm uz nagiem jau padumjās okupācijas laikā. es krāju naudu pišķikam, ar ko šaut gaisā, ja, par provi, jābildē ļoti liela grupa!
Vecene no rīta ceļa augšā savu veci un prasa, kas tie par sūdiem, viss spogulis ar leikoplasta krustiņiem nolīmēts ??? Vecais pohains, nekā nesaprot, bet tad sāk lēnām atjausties atmiņa un saka - āāāāāāāāāāāāāāāāāā, es vakar pārnācu no kroga un nevaru saprast, kas man visu laiku uz pakaļas sūrst un traucē, noģērbu bikses , skatos spogulī, bļin ! augonis izmeties , Nu tad es arī viņu mēģināju ar plāksteri aizlīmēt......