forum.gif
Par mani
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par mani
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.07 23:02
 citēt
Sry par tām bildem ko visu laiku lieku un njemu lauka. wnk nezinu vai vinja kadam tik vai nepatik un domaju ka piemeram ta ir labak un iemainu utt. man tagad ari ir smags periods taka man ir gruti. man vel prieksha ir smaga operacija par kuru visu laiku domaju. tapec ludzu atvainojiet un nedusmojaties uz mani. ceru ka viss bus ok un ka jus vertesiet maas bildes un izliksieties ka nekas nav noticis .
Publicēts: 05.05.07 23:04
 citēt
āaaaaaaamn, wtf?
Publicēts: 05.05.07 23:21
 citēt
man liekas, ka i tev i mums bus mazaak pardzivojumu, ja tu tomeer izdzeestos! :)
Publicēts: 05.05.07 23:24
 citēt
man liekas, ka i tev i mums bus mazaak pardzivojumu, ja tu tomeer izdzeestos! :)

Uj, ta jau man arii jaapazuud :)
Publicēts: 05.05.07 23:27
 citēt

Uj, ta jau man arii jaapazuud :)

tu esi nedaudz cits gadiijums.. :D
Publicēts: 05.05.07 23:42
 citēt
-Par operāciju un domāšanu „visu laiku” – statistika liecina, ka lielākā daļa operāciju beidzas labi neatkarīgi no tā, vai par to domā, vai izmanto laiku jautrāk Tātad ticams, ka arī tev „bus ok”, ko arī novēlu. Un „smagiem periodiem” ir viena laba īpašība – tie reiz beidzas.
-Par bildēm, to ņemšanu laukā u.t.t. – nav te par ko atvainoties, katra paša brīva vaļa likt bildi un ņemt to ārā, ne tur citam kas spriežams, ne pamats dusmoties. Šeit ir brīv vērtēt bildes, nevis to autorus, kamēr darbojamies bloga noteikumu robežās un neķēzāmies uz līdzcilvēkiem.
- crazyman – daudzskaitlis „mums” ir galīgi nevietā, labāk runājam katrs par sevi – ok? Gluži visiem te to pārdzīvojumu nav, un nedomāju, ka man būtu tiesības apspriest kāda cita blogera izdzēšanās vēlamību.
Publicēts: 05.05.07 23:42
 citēt
ok atvainojos... runaaju tikai sava varda!
Publicēts: 05.05.07 23:47
 citēt
sorry, nevaru neko labu domāt par cilvēku, kurš savu blogera "karjeru" ir uzsācis ar svešu bilžu ievietošanu, un raisa šaubas jau par esošajām bildēm, par to, ka klasesbiedrenes dzēš ārā bildes un vēl tamlīdzīgiem murgiem.

kaut kur atceros, ka blogā varēja reģistrēties no 16 gadu vecuma, šeit dēļ neadekvātās uzvedības un visādiem muļķīgiem izgājieniem, šķiet, ka ne tuvu nav šim vecuma slieksnim...

varbūt tiešām dzēsies ārā? vai vismaz centies nepaust publiski visu šo offtopic sviestu?

manuprāt, tēma ir slēdzama un dzēšama, un pokemons - brīdināts.
Publicēts: 06.05.07 01:29
 citēt
esmu zvērināts ateists, bet kur tad paliek dievvārdi, kas tagad modē.
Liekiet meitēnam mieru, ja jau var ko tādu uzrakstīt, kā te sākumā, tad tas nozīmē, ka ir sākusi domāt, un fotoblogs patīk
Publicēts: 06.05.07 01:31
 citēt
Pamēeģini shutter.lv, tu tev noteikti patiks labāk :)

pēc ielūguma pabradāju tur...žēl, bet man nepatīk...slikta pārredzamība un liels- ļoti liels laika zaglis. Pēc mūsu bilžu vērtējuma skalas414, kamēr blogam dodu 455
Publicēts: 06.05.07 11:32
 citēt
paldies, ka vismaz dazi saprot mani situaciju. shis visas bildes kuras man tagad ir tiesham ir manas....shambala
Publicēts: 06.05.07 17:21
 citēt
Labi visi chill-out Lieciet cilvēkam mieru! ne vienam nav jādzēšās ārā! Katram dzīvē reiz gadās sašmucēties bet tapēc jau nav jāpārtrauc dzīvot! Un šambala viņa nesāka ar zagtu bildi! pirmā bilde kuru viņai "izdzēsa" bija viņas un es redzēju pat kā tā bilde tapa...un to vēl var apliecināt vismaz 3 cilvēki! Par to meža bildi es ar neesmu pārliecināts.....Bet ir okej!

Un par shutter.lv un ERfoto runājot viņi nobāl fotObloga priekšā vismaz pēc manām domām!
Publicēts: 06.05.07 19:55
 citēt
nu bet varbūt, ja tev ir tik grūti un tev šīet, ka citi tevi te nesaproti, neliec šobrīd bildes. jo šobrīd šis topic liekas pilniigi bezsakarā.
Publicēts: 07.05.07 14:24
 citēt
Noklausies šo reizes pārdesmit un kļūs labāk: www.nokiaopenstage.lv...
Publicēts: 07.05.07 14:28
 citēt
rectum - :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 07.05.07 20:52
 citēt
Eto uže najezd, vai tā vaig.
Pamēeģini shutter.lv, tu tev noteikti patiks labāk :)
Skatīt var, bet vai patiks labāk?
Publicēts: 07.05.07 23:46
 citēt
taa ir labaa dziesma rectum! :D :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 07.05.07 23:53
 citēt
RECTUM, BĻĀĀĀĀĀ, AR TO DZIESMU VAR KODĒT CILVĒKUS, IBIIIIIOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Publicēts: 08.05.07 16:33
 citēt
aber, protams..esmu jau vairākus savus draugus ar šīs dziesmas kursu no pašnāvības atturējis.. :roll:

RECTUM, BĻĀĀĀĀĀ, AR TO DZIESMU VAR KODĒT CILVĒKUS, IBIIIIIOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Publicēts: 08.05.07 16:43
 citēt
ā..un, ja tomēr nepalīdz..var mēģināt arī šo:
tonijz.blogiem.lv...
Publicēts: 08.05.07 21:42
 citēt
masu psihologs rectum :)
Publicēts: 08.05.07 22:47
 citēt
http://tonijz.blogiem.lv/2007/04/11/7412.html

Heh Tonijs... :) Pat sheit ielauzhas! :D
Publicēts: 08.05.07 23:02
 citēt
1] diskusijas
Koncentrējamies uz sarunām !!!![par fotografēšanu]!!!!, dalamies pieredzē un atziņās, prasām, atbildam, uzrunājam un izvairāmies.
NEVIS ŠEIT, BET ŠEIT----->
offtOpic
burziņš :)
Vieta vispārējām sarunām un tusiņam, pļāpājam par visu un da-jeb-ko, vienvārdsakot, spams :)

2] es saprotu ka operācija...bet Vai mums tas būtu jāzin? No sērijas - pažēlojiet mani.
Publicēts: 08.05.07 23:06
 citēt
jaa visp visam shitam jaabuut pie offtopic! :lol:
Publicēts: 08.05.07 23:43
 citēt
Ta ar napieleca kas te notiek! Kadu pazjelot vadzeja vai kass?
Publicēts: 08.05.07 23:47
 citēt
Ta ar napieleca kas te notiek! Kadu pazjelot vadzeja vai kass?

Luni, nopietni - NEVERMIND! :lol: :lol:
Publicēts: 09.05.07 08:44
 citēt
Ielaužas nevis Tonijs, bet Ūdrs...

http://tonijz.blogiem.lv/2007/04/11/7412.html

Heh Tonijs... :) Pat sheit ielauzhas! :D
Publicēts: 09.05.07 13:13
 citēt
Labi visi chill-out Lieciet cilvēkam mieru! ne vienam nav jādzēšās ārā! Katram dzīvē reiz gadās sašmucēties bet tapēc jau nav jāpārtrauc dzīvot! Un šambala viņa nesāka ar zagtu bildi! pirmā bilde kuru viņai "izdzēsa" bija viņas un es redzēju pat kā tā bilde tapa...un to vēl var apliecināt vismaz 3 cilvēki! Par to meža bildi es ar neesmu pārliecināts.....Bet ir okej!

Un par shutter.lv un ERfoto runājot viņi nobāl fotObloga priekšā vismaz pēc manām domām!

par mežu kā reiz biju domājusi... un ir šaubas par vēl dažām labām. bet nu labi, likšu bērnam mieru, lai mierīgāk
Publicēts: 11.05.07 13:26
 citēt

par mežu kā reiz biju domājusi... un ir šaubas par vēl dažām labām. bet nu labi, likšu bērnam mieru, lai mierīgāk

Mjaa man ar ir shaubas bet to4 taa ir vinjas dariishana!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):