Vēršos pie Jums ar palīdzību. Sakiet,lūdzu, kā labāk nofotografēt alkohola pudeli un balta fona. Tā varētu būt vīna vai citas šķirnas izcelsmes alkohola pudele.
STIKLUS uzņemt LABI ir visai dārgi un komplicēti kā arī prasa pamatīgu pieredzi iemānās utt. MŪSDIENĀS lētāks variants ir 3D modeļi tos pamatā ar izmanto reklāmās , jo visādu 3D pa lēto muģitāju PILNS bet tādu kas var uzbildet NORMĀLI pudeli MINIMĀLI līdz ar to izvēlās lētāko un vienkaršāko tas ir 3D Lazdonis tak ar negrib neko "Parak springt" viss VIENARŠI varintā , līdz ar to 3D tev atliek
Bildes:Zavadskim vajag prasīt, dzirdēju, ka šams tik tā vien naudu pelna...
Nu ne jua viņam bet Elīnai domāju , šitās lietas šams pats diez vai tasia tas tāds tehniski piņķerīgs darbs , paredzu ka tos bliež Elis , boss tikm cilvēkus utt
Bildes:Zavadskim vajag prasīt, dzirdēju, ka šams tik tā vien naudu pelna...
Nu ne jua viņam bet Elīnai domāju , šitās lietas šams pats diez vai tasia tas tāds tehniski piņķerīgs darbs , paredzu ka tos bliež Elis , boss tikm cilvēkus utt
nju nju.......
Man piemēram Kāzas Grutnieces utt ikdienas lietas bildē SKUĶI , pats jau gadiem nē. Bildēju pats tikai pamatā "Feisus @ Reportāžas" pietam tikai lai turētu formu , citiem mērķiem man isti nav vajadzības , manējās beibes tāpat tiek galā. Cik esmu manijis šiem ar normāla darba dalīšana , Andrejs bildē cilvēkus utt Elis kramējās pie kompja un "Ikdienas drazu" šķiļ uz uzstādījumu galda , tas būtībā tāds cimperlīgs sieviešu darbs. Katrā ziņā haļavščikiem bez pieredzes tur nav ko darīt. Altenbergs mums bildē tūkstošiem burku un bundžīņu , tepat bloga Guntis ar visu ko veikalu katalogiem , čaļiem un meitenēm sava biznesa nīša. Mums sava un citas mani neintresē , man gana labi maksā arī par to ko es daru neredzu iemsla līst tik piesatinātā tirgū kā "Katalogu bizness" nav no tiem interessantakajiem un radošākajiem darbiem. Savulaik esmu gadiem viņus atškīlies gan Studijās un Aģentūrās šancējot , NAFIG jādara to kas nesaista , pēc kā arī nav isti finasu nepieciešamības
Morgen! kaareiz aģentūrā strādājot, produktus dabūju bliezt līdz nejēgai. nu NAV vienas receptes pudeļu un smuklietu bildēšanai. To klientam gribas spīdumiņu uz korķi, to gaismu no labās.. utt utjpr... Par 3D Lunim ir ļoti liela taisnība. Sterilās bildes 99% gadījumos ir pilnīgi vai daļēij renderētas.
produktu bildēšanai - vajag galdu, telpu, reizēm balto kasti, reizēm gēlus, reizēm strip boxu, reizēm pietiek ar vienu lampu un atstarotāju, reizēm ar 3 ir pa īsu..
Vienvārdsakot - grāmatiņas jāpalasa un katru nedēļu pa 100-200 produktiem jānobildē. Tad arī nāks kautkāda apjēga. Katrs ir individuāls, vienam nojēga atnāk ātrāk, citam nekad.... Vai man pienāca, īsti nezinu, bet klienti nesūdzās
Ir gan brīžiem tādi faķīri, kas sūta izdevumiem TĀDUS darbus, par kuriem man būtu bijis kauns, vēl tad kad mēģināju saprast, kā pogas jāspiež.
Man piemēram Kāzas Grutnieces utt ikdienas lietas bildē SKUĶI , pats jau gadiem nē. Bildēju pats tikai pamatā "Feisus @ Reportāžas" pietam tikai lai turētu formu , citiem mērķiem man isti nav vajadzības , manējās beibes tāpat tiek galā. Cik esmu manijis šiem ar normāla darba dalīšana , Andrejs bildē cilvēkus utt Elis kramējās pie kompja un "Ikdienas drazu" šķiļ uz uzstādījumu galda , tas būtībā tāds cimperlīgs sieviešu darbs. Katrā ziņā haļavščikiem bez pieredzes tur nav ko darīt. Altenbergs mums bildē tūkstošiem burku un bundžīņu , tepat bloga Guntis ar visu ko veikalu katalogiem , čaļiem un meitenēm sava biznesa nīša. Mums sava un citas mani neintresē , man gana labi maksā arī par to ko es daru neredzu iemsla līst tik piesatinātā tirgū kā "Katalogu bizness" nav no tiem interessantakajiem un radošākajiem darbiem. Savulaik esmu gadiem viņus atškīlies gan Studijās un Aģentūrās šancējot , NAFIG jādara to kas nesaista , pēc kā arī nav isti finasu nepieciešamības
nu, es kāreiz, pie Aigara to mazliet pamācījos....
AHA un ta tu nobildesi desmitiem vai simtiem pudeļu Tā var ja tav viena vai piecas pudeles dienas lika jauszspiezj
Luni, gribi teikt, ka Tavs augstāk parādītais piemērs ir veiksmīgs un atdarināšanas vērts paraugs ?..: Vismaz man tāds polša paskats uzdzītu sliktu dūšu, nevis vēlēšanos ieraut graķīti... Tā vēl varētu bildēt protokolam točkā izņemtu krutku, nevis reklamēt labu šņabi (bet tad blakām pietrūkst mēroga lineāls)!
Morsitis:Morgen! kaareiz aģentūrā strādājot, produktus dabūju bliezt līdz nejēgai. nu NAV vienas receptes pudeļu un smuklietu bildēšanai. To klientam gribas spīdumiņu uz korķi, to gaismu no labās.. utt utjpr... Par 3D Lunim ir ļoti liela taisnība. Sterilās bildes 99% gadījumos ir pilnīgi vai daļēij renderētas.
produktu bildēšanai - vajag galdu, telpu, reizēm balto kasti, reizēm gēlus, reizēm strip boxu, reizēm pietiek ar vienu lampu un atstarotāju, reizēm ar 3 ir pa īsu..
Vienvārdsakot - grāmatiņas jāpalasa un katru nedēļu pa 100-200 produktiem jānobildē. Tad arī nāks kautkāda apjēga. Katrs ir individuāls, vienam nojēga atnāk ātrāk, citam nekad.... Vai man pienāca, īsti nezinu, bet klienti nesūdzās
Ir gan brīžiem tādi faķīri, kas sūta izdevumiem TĀDUS darbus, par kuriem man būtu bijis kauns, vēl tad kad mēģināju saprast, kā pogas jāspiež.
Lazdonis:tā arī nekādi dižie piemēri nav ieteikti.
Kā labāk gaismas izvietot? utml.
jap - visi piemēri tādi kurus normāls klients neņemtu pretī - ieskaties top dzeramo reklāmās un redzēsi, ka ap pudeli NAV izvietotas gaismas (tādā nozīmē kā lampa, zipene, koncentrēta, mīksta, softboks utt)
Lunis:
AHA un ta tu nobildesi desmitiem vai simtiem pudeļu Tā var ja tav viena vai piecas pudeles dienas lika jauszspiezj
Luni, gribi teikt, ka Tavs augstāk parādītais piemērs ir veiksmīgs un atdarināšanas vērts paraugs ?..: Vismaz man tāds polša paskats uzdzītu sliktu dūšu, nevis vēlēšanos ieraut graķīti... Tā vēl varētu bildēt protokolam točkā izņemtu krutku, nevis reklamēt labu šņabi (bet tad blakām pietrūkst mēroga lineāls)!
Mēs tā dragājām desmitiem brīžam simtiem preču paraugu dienā
Lunis: Mēs tā dragājām desmitiem brīžam simtiem preču paraugu dienā
Luņukul, es gan biju par Tavu leģendāro un diženo fotobiznesu labākās domās...
Nu redz , es tā zinu kurš PRAKTISKI strādā un kuram tik "Liekas" ka zin kā to dara lielos apjomos Istenībā IKDIENAS darbss baisi atškiras no "Vienas plakāta sesijas" Būtībā ir tā IZCILI vienu buteli plakātam var tasīt aŗi 3 dienas , savkārt normāli var arī 100 buteles pa dienu saknipsēt JA PIEŠAUJAS
Nedod Dievs šito..... Naudu paņēmu, un pēc tam acīs vēl joprojām nevaru skatīties...Gaismas, bliki, atspīdumi visās pakaļās, foni ne tie.. Nedod Dievs šnabi Tev bildēt...
lai nebūtu tukša muldēšana, tad ātrumā atradu vienu šnaba pudeli. Uzstādījums ar 2 gaismaam lenķī (ko var redzēt pēc atspīduma uz galda) un vienu pret griestiem, lai būtu redzams stikla reljefs P.S. Šai bildei apstrāde VISPĀR NAV VEIKTA NEKĀDA, izņemot samazinātu izmēru.