forum.gif
Pudeļu uzņemšana.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pudeļu uzņemšana.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.12 13:02
 citēt
Sveiki, kolēģi.

Vēršos pie Jums ar palīdzību.
Sakiet,lūdzu, kā labāk nofotografēt alkohola pudeli un balta fona.
Tā varētu būt vīna vai citas šķirnas izcelsmes alkohola pudele.
Publicēts: 30.01.12 13:04 labots
 citēt
25 ls un iemaaciisu.
Un dazaadaam pudeleem dazaadas pieejas..........nu kaa sievieteem
Publicēts: 30.01.12 13:08
 citēt
A es domāj', ka runa par pudeļ' satura uzņemšanu (uz krūts)...:face-wink:

Pamēģini pagoglēt. Piemēram, vai šis neder:

www.artst.ru...
Publicēts: 30.01.12 13:11
 citēt
Ne satura uzņēmšana, bet kā stāvošā objekta uzņēmšana.
Publicēts: 30.01.12 13:45
 citēt
Tepat blogā tas bij aprunāts... Lunis pat feinu šmigas buteles bildi bij ielicis... Pameklē tik.:face-smile:
Publicēts: 30.01.12 14:05 labots
 citēt
STIKLUS uzņemt LABI ir visai dārgi un komplicēti kā arī prasa pamatīgu pieredzi iemānās utt. MŪSDIENĀS lētāks variants ir 3D modeļi tos pamatā ar izmanto reklāmās , jo visādu 3D pa lēto muģitāju PILNS bet tādu kas var uzbildet NORMĀLI pudeli MINIMĀLI līdz ar to izvēlās lētāko un vienkaršāko tas ir 3D :face-wink: Lazdonis tak ar negrib neko "Parak springt" viss VIENARŠI varintā , līdz ar to 3D tev atliek :face-wink::face-grin::face-kiss:

Pudele pilnīgi vienkaršā variantā :)
Publicēts: 30.01.12 14:18
 citēt
Lunis:

maziņais! :big_smile:
Publicēts: 30.01.12 14:20 labots
 citēt
Luni, Tavs shnjabis izskataas duljkjians un negarshiigs, bet RIMI aviizei buus ok (drusku jau vajag etikjeti pataisnot)

Zavadskim vajag prasīt, dzirdēju, ka šams tik tā vien naudu pelna...
Publicēts: 30.01.12 17:16
 citēt
Bildes:Zavadskim vajag prasīt, dzirdēju, ka šams tik tā vien naudu pelna...

Nu ne jua viņam bet Elīnai domāju , šitās lietas šams pats diez vai tasia tas tāds tehniski piņķerīgs darbs , paredzu ka tos bliež Elis , boss tikm cilvēkus utt:)
Publicēts: 30.01.12 17:28
 citēt
Lunis:
Bildes:Zavadskim vajag prasīt, dzirdēju, ka šams tik tā vien naudu pelna...

Nu ne jua viņam bet Elīnai domāju , šitās lietas šams pats diez vai tasia tas tāds tehniski piņķerīgs darbs , paredzu ka tos bliež Elis , boss tikm cilvēkus utt:)
nju nju.......
Publicēts: 30.01.12 19:55 labots
 citēt
Bildes:
Lunis:

nju nju.......

Man piemēram Kāzas Grutnieces utt ikdienas lietas bildē SKUĶI , pats jau gadiem nē. Bildēju pats tikai pamatā "Feisus @ Reportāžas" pietam tikai lai turētu formu , citiem mērķiem man isti nav vajadzības , manējās beibes tāpat tiek galā. Cik esmu manijis šiem ar normāla darba dalīšana , Andrejs bildē cilvēkus utt Elis kramējās pie kompja un "Ikdienas drazu" šķiļ uz uzstādījumu galda , tas būtībā tāds cimperlīgs sieviešu darbs. Katrā ziņā haļavščikiem bez pieredzes tur nav ko darīt. Altenbergs mums bildē tūkstošiem burku un bundžīņu , tepat bloga Guntis ar visu ko veikalu katalogiem , čaļiem un meitenēm sava biznesa nīša. Mums sava un citas mani neintresē , man gana labi maksā arī par to ko es daru neredzu iemsla līst tik piesatinātā tirgū kā "Katalogu bizness" nav no tiem interessantakajiem un radošākajiem darbiem. Savulaik esmu gadiem viņus atškīlies gan Studijās un Aģentūrās šancējot , NAFIG jādara to kas nesaista , pēc kā arī nav isti finasu nepieciešamības:)
Publicēts: 30.01.12 20:15
 citēt
Morgen!
kaareiz aģentūrā strādājot, produktus dabūju bliezt līdz nejēgai. nu NAV vienas receptes pudeļu un smuklietu bildēšanai. To klientam gribas spīdumiņu uz korķi, to gaismu no labās.. utt utjpr... Par 3D Lunim ir ļoti liela taisnība. Sterilās bildes 99% gadījumos ir pilnīgi vai daļēij renderētas.

produktu bildēšanai - vajag galdu, telpu, reizēm balto kasti, reizēm gēlus, reizēm strip boxu, reizēm pietiek ar vienu lampu un atstarotāju, reizēm ar 3 ir pa īsu..

Vienvārdsakot - grāmatiņas jāpalasa un katru nedēļu pa 100-200 produktiem jānobildē. Tad arī nāks kautkāda apjēga. Katrs ir individuāls, vienam nojēga atnāk ātrāk, citam nekad.... Vai man pienāca, īsti nezinu, bet klienti nesūdzās :D

Ir gan brīžiem tādi faķīri, kas sūta izdevumiem TĀDUS darbus, par kuriem man būtu bijis kauns, vēl tad kad mēģināju saprast, kā pogas jāspiež.
Publicēts: 30.01.12 21:40
 citēt
mhm.. šajā adresē izskatās, ne tik grūti ..

blog.bespokephoto.com...
Publicēts: 30.01.12 21:53
 citēt
Lazdonis:mhm.. šajā adresē izskatās, ne tik grūti ..

http://blog.bespokephoto.com/2010/05/how-to-photograph-bottle.html

grūti nav nekas! te ir parādīta _viena_ metode, ja klientu tādas bildes apmierina, tad ir ok. Man patīk savādākas :)
Publicēts: 30.01.12 21:54
 citēt
Morsitis:
Lazdonis:mhm.. šajā adresē izskatās, ne tik grūti ..

http://blog.bespokephoto.com/2010/05/how-to-photograph-bottle.html

grūti nav nekas! te ir parādīta _viena_ metode, ja klientu tādas bildes apmierina, tad ir ok. Man patīk savādākas :)
BET IR TAK LABAAK KAA lUNJA SHNJABIS
Publicēts: 30.01.12 21:56
 citēt
PROTAMS! :D
Publicēts: 30.01.12 22:27
 citēt
Bildes:
Morsitis:
BET IR TAK LABAAK KAA lUNJA SHNJABIS

No šnabja galva sāp...:face-grin:
Publicēts: 30.01.12 22:47
 citēt
Lunis:
Bildes:ju nju.......

Man piemēram Kāzas Grutnieces utt ikdienas lietas bildē SKUĶI , pats jau gadiem nē. Bildēju pats tikai pamatā "Feisus @ Reportāžas" pietam tikai lai turētu formu , citiem mērķiem man isti nav vajadzības , manējās beibes tāpat tiek galā. Cik esmu manijis šiem ar normāla darba dalīšana , Andrejs bildē cilvēkus utt Elis kramējās pie kompja un "Ikdienas drazu" šķiļ uz uzstādījumu galda , tas būtībā tāds cimperlīgs sieviešu darbs. Katrā ziņā haļavščikiem bez pieredzes tur nav ko darīt. Altenbergs mums bildē tūkstošiem burku un bundžīņu , tepat bloga Guntis ar visu ko veikalu katalogiem , čaļiem un meitenēm sava biznesa nīša. Mums sava un citas mani neintresē , man gana labi maksā arī par to ko es daru neredzu iemsla līst tik piesatinātā tirgū kā "Katalogu bizness" nav no tiem interessantakajiem un radošākajiem darbiem. Savulaik esmu gadiem viņus atškīlies gan Studijās un Aģentūrās šancējot , NAFIG jādara to kas nesaista , pēc kā arī nav isti finasu nepieciešamības:)

nu, es kāreiz, pie Aigara to mazliet pamācījos....
Publicēts: 31.01.12 11:29
 citēt
Publicēts: 31.01.12 11:54 labots
 citēt
krabata:www.flickr.com...
www.flickr.com...

Pamēģini šādi.

AHA un ta tu nobildesi desmitiem vai simtiem pudeļu :face-grin::face-wink: Tā var ja tav viena vai piecas pudeles dienas lika jauszspiezj:):)
Publicēts: 31.01.12 11:58
 citēt
simtiem, gan jau dienā nevajag .... nedaudz padomāt, nedaudz paeksperimentēt ...., variantu daudz, kaut vai
img.fotoblog.lv... ..... :bad_smile:
Publicēts: 31.01.12 12:01 labots
 citēt
Lunis:
krabata:www.flickr.com...
www.flickr.com...

Pamēģini šādi.

AHA un ta tu nobildesi desmitiem vai simtiem pudeļu :face-grin::face-wink: Tā var ja tav viena vai piecas pudeles dienas lika jauszspiezj:):)

Luni, gribi teikt, ka Tavs augstāk parādītais piemērs ir veiksmīgs un atdarināšanas vērts paraugs ?..::cry:
Vismaz man tāds polša paskats uzdzītu sliktu dūšu, nevis vēlēšanos ieraut graķīti...:face-wink:
Tā vēl varētu bildēt protokolam točkā izņemtu krutku, nevis reklamēt labu šņabi (bet tad blakām pietrūkst mēroga lineāls)!:face-wink:
Publicēts: 31.01.12 12:24
 citēt
Morsitis:Morgen!
kaareiz aģentūrā strādājot, produktus dabūju bliezt līdz nejēgai. nu NAV vienas receptes pudeļu un smuklietu bildēšanai. To klientam gribas spīdumiņu uz korķi, to gaismu no labās.. utt utjpr... Par 3D Lunim ir ļoti liela taisnība. Sterilās bildes 99% gadījumos ir pilnīgi vai daļēij renderētas.

produktu bildēšanai - vajag galdu, telpu, reizēm balto kasti, reizēm gēlus, reizēm strip boxu, reizēm pietiek ar vienu lampu un atstarotāju, reizēm ar 3 ir pa īsu..

Vienvārdsakot - grāmatiņas jāpalasa un katru nedēļu pa 100-200 produktiem jānobildē. Tad arī nāks kautkāda apjēga. Katrs ir individuāls, vienam nojēga atnāk ātrāk, citam nekad.... Vai man pienāca, īsti nezinu, bet klienti nesūdzās :D

Ir gan brīžiem tādi faķīri, kas sūta izdevumiem TĀDUS darbus, par kuriem man būtu bijis kauns, vēl tad kad mēģināju saprast, kā pogas jāspiež.

gadījumā ne no alfas ?
Publicēts: 31.01.12 12:26
 citēt
tā arī nekādi dižie piemēri nav ieteikti.

Kā labāk gaismas izvietot? utml.
Publicēts: 31.01.12 12:32
 citēt
nekāds dižais variants - uzņemties pasūtījumu, ja par tā izpildi, nav ne jausmas, jau arī nav .................. [ pieņēmums ] :bad_smile:
Publicēts: 31.01.12 12:40
 citēt
Lazdonis:tā arī nekādi dižie piemēri nav ieteikti.

nu bļāviens - ieraksti guuglee how to .... Tev izmetiis miljons saitu, juutuubes pamaaciibu utt!
Publicēts: 31.01.12 13:11
 citēt
Lazdonis:tā arī nekādi dižie piemēri nav ieteikti.

jap - visi piemēri tādi kurus normāls klients neņemtu pretī - ieskaties top dzeramo reklāmās un redzēsi, ka ap pudeli NAV izvietotas gaismas (tādā nozīmē kā lampa, zipene, koncentrēta, mīksta, softboks utt)
Publicēts: 31.01.12 16:40
 citēt
Friidis:
Lunis:

Luni, gribi teikt, ka Tavs augstāk parādītais piemērs ir veiksmīgs un atdarināšanas vērts paraugs ?..::cry:
Vismaz man tāds polša paskats uzdzītu sliktu dūšu, nevis vēlēšanos ieraut graķīti...:face-wink:
Tā vēl varētu bildēt protokolam točkā izņemtu krutku, nevis reklamēt labu šņabi (bet tad blakām pietrūkst mēroga lineāls)!:face-wink:

Mēs tā dragājām desmitiem brīžam simtiem preču paraugu dienā
Publicēts: 31.01.12 16:44
 citēt
Lunis:

Luņukul, es gan biju par Tavu leģendāro un diženo fotobiznesu labākās domās...:face-crying:
Publicēts: 31.01.12 16:55
 citēt
priekš MaXXXimas makulatūras bildē maketētāji - kaketētāji par 50 s un rezultās uz sejas, kaut neko eXtrā vairāk jau i nevaig. :big_smile:
Publicēts: 31.01.12 17:23 labots
 citēt
Friidis:
Lunis:

Luņukul, es gan biju par Tavu leģendāro un diženo fotobiznesu labākās domās...:face-crying:

Nu redz , es tā zinu kurš PRAKTISKI strādā un kuram tik "Liekas" ka zin kā to dara lielos apjomos:):) Istenībā IKDIENAS darbss baisi atškiras no "Vienas plakāta sesijas" :face-wink::face-kiss: Būtībā ir tā IZCILI vienu buteli plakātam var tasīt aŗi 3 dienas , savkārt normāli var arī 100 buteles pa dienu saknipsēt JA PIEŠAUJAS :face-grin::face-wink:
Publicēts: 31.01.12 17:27
 citēt
Pudeles varētu mēģināt uzņemt pionieros
Publicēts: 31.01.12 19:08
 citēt
haralds:priekš MaXXXimas makulatūras bildē maketētāji - kaketētāji par 50 s un rezultās uz sejas, kaut neko eXtrā vairāk jau i nevaig. :big_smile:

vispār tas esmu es :)
Publicēts: 31.01.12 19:15
 citēt
NilsS:
Morsitis:Morgen!

gadījumā ne no alfas ?

nea, es savulaik bāzējos @BalticFcb. Nenožēloju nevienu tur pavadīto gadu! :)
Publicēts: 31.01.12 21:17
 citēt
Nedod Dievs šito..... Naudu paņēmu, un pēc tam acīs vēl joprojām nevaru skatīties...Gaismas, bliki, atspīdumi visās pakaļās, foni ne tie.. Nedod Dievs šnabi Tev bildēt...:face-crying:
Publicēts: 31.01.12 21:31
 citēt
NilsS:
haralds:priekš MaXXXimas makulatūras bildē maketētāji - kaketētāji par 50 s un rezultās uz sejas, kaut neko eXtrā vairāk jau i nevaig. :big_smile:

njaa, ir taads teicieninsh - krugu druzei jeblom nje shkjolkai...
Publicēts: 31.01.12 22:01 labots
 citēt
Bildes:
NilsS:

njaa, ir taads teicieninsh - krugu druzei jeblom nje shkjolkai...

lielisks teiciens :face-grin:
kaut arī es piekrītu tam, ka lielākā daļa arhīva tur nav paraugs labai kvalitātei :)
Publicēts: 31.01.12 22:04
 citēt
NilsS:

:) Būs japaskatās maximas avīze, vai ir tik traki kā haralds saka...
Publicēts: 01.02.12 00:56 labots
 citēt
lai nebūtu tukša muldēšana, tad ātrumā atradu vienu šnaba pudeli.
Uzstādījums ar 2 gaismaam lenķī (ko var redzēt pēc atspīduma uz galda) un vienu pret griestiem, lai būtu redzams stikla reljefs ;)
P.S. Šai bildei apstrāde VISPĀR NAV VEIKTA NEKĀDA, izņemot samazinātu izmēru.

i.minus.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):