forum.gif
STOP ACTA - LV PARAKSTIES PRET!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / STOP ACTA - LV PARAKSTIES PRET!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.12 15:04 labots
 citēt
Ir jārīkojas un nav ko vairs gaidīt, PROTESTĒ - pievieno SAVU PARAKSTU - lai vēlak nav jānožēlo bezdarbība.
Igauņi mierīgi neko neparaksta un bez plašām diskusijām to netaisās darīt :)
(atšķirībā no LV mīkstajiem globālo korporāciju PAKAĻLAIŽĀM-pakalpņiem valdībā)!

manabalss.lv...

STOP ACTA
Izveidoja :Gatis Gailītis

Mums jau tā ir atņemtas visas brīvības. Brīvība internetā ir viena no tām, kas vēl palikusi. Visā pasaule pret ACTA protestē un arī mums būtu jāprotestē. ACTA nedrīkst vienkārši izslidināt cauri. Korporāciju mudinātie valsvīri vienkārši bez diskusījām ņēma un to pieņēma nolīgumu, kas atļauj izspiegot cilvekus interneta vidē. Cilvēki jāinformē par to, ka tagad JŪSU INTERNETA PROVAIDERS ZINĀS VISU PAR JUMS un JŪS novēros, ja tam tā labpatiksies. Viss ko jūs darat būs viņiem brīvi pieejams un viņi šo informāciju būs spiesti nodot varas iestādēm. Tas būs tāpat, kā ja jums tagad mājās atnāktu korporācijas pārstāvis un sēdētu blakus skatītos visu ko jūs darat internetā. Paskatīsimies uz to kā naudiņu tadad iekasē ceļu radari, kam bija nevis jāpilda inkasācijas funkcija, bet jānodrošina drošība uz ceļa...nav ilgi jādomā ko viņi izdarīs ar jums, ja jūs ar draugiem dalīsieties ar mūziku, nofilmēsiet savus bērnus, kad fona skanēs ar autortiesībām aizsargāta mūzika vai pat tikai linkosiet filmas. Aiz ACTA stāv ļoti naudīgu un ietekmīgi cilvēki, kam nav gana. Tagad viņi nāk pēc jūsu privātuma, vārda brīvības un cilvēktiesībām. STOP ACTA!

Iesaki iniciatīvu draugiem vai pārsūti šo saiti

manabalss.lv...

IESAKU palasīt - Par šo tēmu saturīgi un precīzi no SATORI.LV
Jurģis Ķiršakmens: Kāpēc es esmu pret ACTA?
satori.lv...

Kar ir ACTA - labs un īss video rulītis:
youtu.be...

Saki savu nē ACTAi! - vēl viens video:
youtu.be...

Wikipedia: ACTA
en.wikipedia.org...

Stop ACTA
www.stopacta.info
Publicēts: 30.01.12 15:12
 citēt
a kas Tev pret radariem???

kālab filmas jālinko?

Ko tagad par Tevi JAU nezin interneta provaideris?????

Kam Tu esi vajadzīgs lai Tevio kaads izspiegotu?

Izrauj vadu.... sāc dzīvot normālu dzīvi. Nepārkāp ātrumu, aizej uz kino kinoteātrī, nopērc grāmatu cietiem vākiem.

STRĀDĀ UN NOPELNI TAM NAUDU. BEIDZ ČĪKSTĒT!!!!!!!
Publicēts: 30.01.12 15:12
 citēt
Pati ideja, ka cilvēks jāizseko it kā autortiesību aizsardzības vārdā, pieņemot jau uzreiz, ka viņš ir vainīgs, nav un nebūs atbalstāma.

Aiz ACTA stāv - milzīgas GLOBĀLĀS korporācijas,
kuras tā vietā, lai izveidotu labus, pieejamus produktus, ko var viegli nopirkt,
cenšas izspiegot cilvēkus un piedzīt naudu.

Zīīgs izvilkums no NETa par tēmu:

++++++

Vairākas starptautiskās organizācijas, arī "Free Software Foundation" (FSF), iepriekš asi kritizēja nolīguma ieceri, uzskatot, ka tas ierobežos pilsoniskās brīvības un radīs kultūru, kurā brīvi pieejamu programmatūru uzskatīs par kaut ko nepieņemamu, nevis par radošuma un inovāciju izpausmi. Interneta vārda brīvības aizstāvji norādījuši, ka interneta pakalpojumu sniedzējiem saskaņā ar nolīgumu būtu jāpārbauda visi lietotāju saņemtie un nosūtītie dati, turklāt pakalpojumu sniedzējiem būs aizliegts uzturēt tādu bezmaksas programmatūru, kas ļauj piekļūt ar autortiesībām aizsargātiem datiem.

Tas savukārt var radīt problēmas daudziem bezmaksas programmatūras uzturētājiem un arī lietotājiem, kuri vairs nevarēšot apskatīt ar autortiesībām aizsargātus datus, izmantojot bezmaksas programmatūru, jo dati būs pret to aizsargāti.

++++++
Publicēts: 30.01.12 15:18
 citēt
Laikam nāksies ķerties pie labākām mantām un visus kas ir par pirātismu pasvilināt :big_smile:
Publicēts: 30.01.12 15:30
 citēt
pag, vai atcels nodokli, kuru uzlika uz visiem datu nesējiem, kurus it kā es jau izmantoju nelegālu datu uzglabāšanai?
Publicēts: 30.01.12 15:31
 citēt
Oliss:Laikam nāksies ķerties pie labākām mantām un visus kas ir par pirātismu pasvilināt :big_smile:

Nevis par pirātismu, bet
PRET CENZŪRU un personu privātuma izspiegošnu,
PRET Satversmes 100.panta neievērošnu!

Satversmes 100.pants noteic:
ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību,
kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju,
paust savus uzskatus.
Cenzūra ir aizliegta.
Publicēts: 30.01.12 15:38
 citēt
griezite:
Oliss:Laikam nāksies ķerties pie labākām mantām un visus kas ir par pirātismu pasvilināt :big_smile:

Nevis par pirātismu, bet

paust savus uzskatus.
Cenzūra ir aizliegta.
bljin - Tu filmas un muuziku uzskati par informāciju???
Publicēts: 30.01.12 15:39
 citēt
griezite:

Nevis par pirātismu, bet

paust savus uzskatus.
Cenzūra ir aizliegta.

Nejauc lietas.....tā ir vistīrākā cīņa pret pirātismu, jo tev neviens neliedz nopirkt legālu programmu, informāciju, cd ar latviešu šļāgeriem, bet tu nedrīksti pārkopēt un pārdot vai dāvināt citiem.
Un te nav nekādas saistības ar satversmes 100. pantu par vārda brīvību
Publicēts: 30.01.12 15:40
 citēt
Oliss:
griezite: Nevis par pirātismu, bet

paust savus uzskatus.
Cenzūra ir aizliegta.

Nejauc lietas.....tā ir vistīrākā cīņa pret pirātismu, jo tev neviens neliedz nopirkt legālu programmu, informāciju, cd ar latviešu šļāgeriem, bet tu nedrīksti pārkopēt un pārdot vai dāvināt citiem.
Un te nav nekādas saistības ar satversmes 100. pantu par vārda brīvību
da Grieziitei pokuj, galvenais bljaut pret pret pret!!!
Publicēts: 30.01.12 15:44
 citēt
nevajag jaukt pirātismu ar izsekošanu! Nez ko teiksiet, ja mājās, kad vēlēsies ieradīsies tikumības policija, pārbaudīt vai dzerot brendiju neskatieties ar draugiem arī filmu? :D
Publicēts: 30.01.12 15:51
 citēt
talavietis:nevajag jaukt pirātismu ar izsekošanu! Nez ko teiksiet, ja mājās, kad vēlēsies ieradīsies tikumības policija, pārbaudīt vai dzerot brendiju neskatieties ar draugiem arī filmu? :D

Ja tev mājās visas filmas ir legālas, tad kāda problēma?????ja nē tad tas ir saistīts ar pirātismu:P
Publicēts: 30.01.12 15:53
 citēt
Oliss:
talavietis:nevajag jaukt pirātismu ar izsekošanu! Nez ko teiksiet, ja mājās, kad vēlēsies ieradīsies tikumības policija, pārbaudīt vai dzerot brendiju neskatieties ar draugiem arī filmu? :D

Ja tev mājās visas filmas ir legālas, tad kāda problēma?????ja nē tad tas ir saistīts ar pirātismu:P

Draugi autoriem nav maksājuši par filmas skatīšanos... :)
Līdzīgi kā šobrīd ir radio nodoklis (vai kā nu tur juridiski pareizi), ko maksā visi lielveikali un kafejnīcas atkarībā no platības... :D
Publicēts: 30.01.12 15:57
 citēt
iekopēšu te no blakus topika ko par šo domāju:
vispaabaa... nju katrs kam kontinjaa ieripo kaut kas no autoraliidziibaam - drusku, bet priecaajas. tas viens. ja NEVIENS nesamaksaas par legaalo produktu... nju nebuus taa produkta.
laikam tak tomeer buutu godiigi saprast, ka mees speeleejam taadu speeli - mee - PELES, mees zogam sieru. taapeec, ka garsho, ka gribas, taapeec ka nevar atljauties. Laikam tak ir godiigi ... nu vismaz saprast, ka var traapiities ar peljuslazdu atrauties vai no kakja pa jebaljnjikju...

nevajag apvainoties... mums vispaar nekas nepatiik - nodoklji nepatyiik, radari nepatiik, legaalas programmas un filmas nepatiik,

Nahren tad jaadziivo un sevi taa jaamoka????????????????????????

ps. briizhiem liekas, ka videejajam postpadomju LV iedziivotaajam piuenaakas seedeet internetaa, kaut ko kachaat, shaarot un lai par to veel algu maksaa.
Publicēts: 30.01.12 16:08 labots
 citēt
Bildes > Ko tu vari ņuņāt, - vai centīgi apmeklē šo vietu:
www.rpnc.lv...
Publicēts: 30.01.12 16:25
 citēt
griezite: Cilvēki jāinformē par to, ka tagad JŪSU INTERNETA PROVAIDERS ZINĀS VISU PAR JUMS un JŪS novēros, ja tam tā labpatiksies.

vai ta tagad nezina :D un nevar noveerot ja tam uznaak luste :D

un ja baisi uztrauc ka noveero tak 101 veids kaa paraadiit peec iespeejas mazaak :D
Publicēts: 30.01.12 16:25 labots
 citēt
tas tagad, skataas, ir modee - nostaaties PRET kaut ko, agjiteet PRET kaut ko,
parakstiities PRET kaut ko, pieskaitiit sevi pie tiem, kuri ir PRET kaut ko.. :what:
A veel forshaak IR neklapeet ar ausi ne PAR, ne PRET. jaasaudzee sava nervu sisteema :big_smile:

nu psc un visus, kuri ir PRET tiem, kuri ir PRET suuta uz shaadaam jaukaam vietaam :haha:

griezite:Bildes > Ko tu vari ņuņāt, - vai centīgi apmeklē šo vietu:
Valsts SIA „Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs"

moraale? :bad_smile:
Publicēts: 30.01.12 16:29 labots
 citēt
Par tēmu no satori.lv
Jurģis Ķiršakmens: Kāpēc es esmu pret ACTA?
satori.lv...

zīmgs izvilkums no Jurģā Ķiršakmens viedokļa:

+

DMCA, PIP, SOPA, ACTA – no kurienes šiem likumiem aug kājas?

Mūzikas, filmu un rakstītā vārda izdevēju industrija ir sprukās. Satura patēriņš internetā pieaug, savukārt pārdoto CD, DVD disku un drukāto grāmatu ar katru gadu paliek mazāk. Diemžēl, internets ir tieši tas kanāls, kuru industrija (kas musdienās pamatā nodarbojas ar satura kontroli un izplatīšanu daudz lielākā mērogā nekā ar satura radīšanu, kuru pamatā tā iepērk no specializētiem uzņēmumiem) kontrolē vismazāk

Kļūst tikai sliktāk – mūziķi, mākslinieki un autori pie saviem skatītājiem, klausītājiem un lasītājiem ir sākuši vērsties tieši, izmantojot internetu un apejot izdevējus un neatdodot industrijai to, kas tai gadiem pienācies un ko tā uzskatījusi par godīgi pelnītu.

+

Uzskatāmi cik liela "labuma $" guvēji ir mākslinieki un industrija :(

Attēls no Wired: David Byrne’s Survival Strategies for Emerging Artists — and Megastars
www.wired.com...
Publicēts: 30.01.12 16:42
 citēt
tagad kad iestaasies ACTA laiki, cerams, grieziite nogjiibs (kirdik) un mazaak buus vaimanu
Publicēts: 30.01.12 16:48
 citēt
satori izklausaas peec bulshita :D

ACTA var novest pie tā, ka interneta pakalpojumu sniedzēji būs spiesti fiksēt ikvienu savu klientu lejupielādēto failu, un dalīties ar šīm ziņām ar AKKA/LAA un citiem autortiesību īpašniekiem, novest pie noderīgu datorprogrammu (piem.VLC) bloķēšanas un pat līdz tam, ka mājas video ievietošana YouTube varētu kļūt par sodāmu pārkāpumu, ja tajā skan ar autortiesībām aizsargāta mūzika.

Nu provaiders piefiksee ka es velku NNNNN.Rar failu :D tak lai dalaas ar aka/smaka un ko ar to infu :D

Ar paslaik es nevaru izplatii internetaa piem maajas video kuram uzmonteets pa virsu ar autortiesiibaam aizsrgaata muuzika.
Publicēts: 30.01.12 17:10
 citēt
Bildes:

nevajag apvainoties... mums vispaar nekas nepatiik - nodoklji nepatyiik, radari nepatiik, legaalas programmas un filmas nepatiik,

Lūk lielisks piemērs kā ar puspatiesībām var veikli manipulēt.

1. Nodokļi nevienam nepatīk, bet civilizētās valstīs cilvēki tos ir ieninteresēti maksāt, jo redz, ka no tā tiek finansēta infrastruktūra, izglītība, medicīna. Kur lai man rodas vēlme maksāt nodokļus, ja viss, kur tie it kā tiek novirzīti ir feiks!!!

Par to piķi, ko es katru mēnesi maksāju, piemēram, soc nodoklī, man sanāktu ahujenna labais uzkrājums pensijai ar ahujenna labo veselības polisi visai ģimenei. Jebkurā brīdī būtu man un ģimenei pieejams vajadzīgais dakteris. Diemžēl valsts man netaļauj pašam rūpēties par sevi, bet uzstāj, ka izdarīs to labāk. Rezultātā, ja manam bērnam ir akūta vajadzība pēc kvalificēta medicīnas speciālista, tad at liek vai nu gaidīt 3 menešus, kamēr viņš nomirst, vai arī 100% visu apmaksāt pašam. Tad nahuj vispār man to soc nodokli maksāt, ja vienalga viss pēc tam 100% pašam jāapmaksā? Normāls skandināfu pensiju fonds daudz labāk apsaimniekos manu pensijas piķi kā bāliņu mafija, kas ar to naudu divus žīdus no nošaušans izglāba. V PZDU visu to veslības ministrijas mafiju. Kāpēc viņi tā mīž no obligātās veselības apdrošināšanas?

2. Par radariem. Katru rītu braucu 20 km pa 2 joslu šoseju uz darbu Rīgā. Katru rītu vēroju radaru taisnā ceļa posmā ar redzemību 3 km attālumā, kur lielākā avārija pēdējos 10 gados ir kāds nobraukts majdzīvnieks.. Kādus 5km tālāk ir (70) un krustojums, bieži paxi planē pāri visos virzienos. Tur bieži kādu notriec. Ne CP ne radars tur nav bijis nekad mūžā. Saprati, par ko es runāju?

3. griezīte jau pateica, man kā patērētājam nav problēmu maksāt ražotājam, naturālās saimniecības ideju es te nepasludinu, bet maksāt starpniekiem 99% no produkta gala cenas nemaz nav taisnīgi.
Publicēts: 30.01.12 17:30 labots
 citēt
Sapper:
Bildes:

Lūk lielisks piemērs kā ar puspatiesībām var veikli manipulēt.

1. Nodokļi nevienam nepatīk, bet civilizētās valstīs cilvēki tos ir ieninteresēti maksāt, jo redz, ka no tā tiek finansēta infrastruktūra, izglītība, medicīna. Kur lai man rodas vēlme maksāt nodokļus, ja viss, kur tie it kā tiek novirzīti ir feiks!!!

Par to piķi, ko es katru mēnesi maksāju, piemēram, soc nodoklī, man sanāktu ahujenna labais uzkrājums pensijai ar ahujenna labo veselības polisi visai ģimenei. Jebkurā brīdī būtu man un ģimenei pieejams vajadzīgais dakteris. Diemžēl valsts man netaļauj pašam rūpēties par sevi, bet uzstāj, ka izdarīs to labāk. Rezultātā, ja manam bērnam ir akūta vajadzība pēc kvalificēta medicīnas speciālista, tad at liek vai nu gaidīt 3 menešus, kamēr viņš nomirst, vai arī 100% visu apmaksāt pašam. Tad nahuj vispār man to soc nodokli maksāt, ja vienalga viss pēc tam 100% pašam jāapmaksā? Normāls skandināfu pensiju fonds daudz labāk apsaimniekos manu pensijas piķi kā bāliņu mafija, kas ar to naudu divus žīdus no nošaušans izglāba. V PZDU visu to veslības ministrijas mafiju. Kāpēc viņi tā mīž no obligātās veselības apdrošināšanas?

2. Par radariem. Katru rītu braucu 20 km pa 2 joslu šoseju uz darbu Rīgā. Katru rītu vēroju radaru taisnā ceļa posmā ar redzemību 3 km attālumā, kur lielākā avārija pēdējos 10 gados ir kāds nobraukts majdzīvnieks.. Kādus 5km tālāk ir (70) un krustojums, bieži paxi planē pāri visos virzienos. Tur bieži kādu notriec. Ne CP ne radars tur nav bijis nekad mūžā. Saprati, par ko es runāju?

3. griezīte jau pateica, man kā patērētājam nav problēmu maksāt ražotājam, naturālās saimniecības ideju es te nepasludinu, bet maksāt starpniekiem 99% no produkta gala cenas nemaz nav taisnīgi.
nečīksti, dari kaut ko, lai tas mainās. Tevis piesauktajā Skandināvijā to visu ir uzcēlusi ĻOTĪ pilsoniski aktīva sabiedrība.

a par skandināvu pensijām nevajag dirst - viņiem ir totali sadirsta soc.sistēma - to uzpūsto sistemu NAV kam uzturēt, manai bijusai laulenei ir Dānijā pensijas uzkrājums, kurs katru gadu SARŪK!!! Tāpēc ka Tavas mīļās skandināvu bankas nespēj to apgrozīt tā, lai tas pieaugtu.
Publicēts: 30.01.12 17:54 labots
 citēt
ec.europa.eu...

Lai iegūtu tiesības uz pensiju, jums pastāvīgi jānodzīvo Dānijā vismaz trīs gadus starp jūsu 15.
un 65. (67.) dzimšanas dienu. Tiesības saņemt pilnu vispārējo pensiju pienākas pēc Dānijā
pastāvīgi nodzīvotiem 40 gadiem laikā starp 15 un 65 (67) gadu vecumu. Mazāks Dānijā
nodzīvots laika posms dot tiesības saņemt daļēju pensiju, kas līdzvērtīga 1/40 no pilnas
pensijas par katru nodzīvoto gadu Dānijā starp 15 un 65 (67) gadiem
Publicēts: 30.01.12 18:08 labots
 citēt
Bildes:[

a par skandināvu pensijām nevajag dirst - viņiem ir totali sadirsta soc.sistēma - to uzpūsto sistemu NAV kam uzturēt, manai bijusai laulenei ir Dānijā pensijas uzkrājums, kurs katru gadu SARŪK!!! Tāpēc ka Tavas mīļās skandināvu bankas nespēj to apgrozīt tā, lai tas pieaugtu.

A Tu tagad dirs par valsts pensijām vai privātajām uzkrājumu? (Sorry, mēģinu Tavam literārajam stilam pieskaņoties) Redzi, atkal puspatiesības stāsti. Nenodalot vienu sistēmu no otras. Kāpēc nestāsti par to, ka stulbajā skandināvijā cilvēki sāk krāt savai privātajai pensijai paši jau kopš pilngadības iestāšanās, valsts pensija nav viņu vecumdienu labklājības pamats. Kad bāliņam 30 gadu vecumā piedāvās sākt domāt par uzkrājumu vecumdienām, viņš redziet, nav tam vēl gatavs. :face-devil-grin:
Publicēts: 30.01.12 18:15 labots
 citēt
Sapper:
Bildes:[

A Tu tagad dirs par valsts pensijām vai privātajām uzkrājumu? (Sorry, mēģinu Tavam literārajam stilam pieskaņoties) Redzi, atkal puspatiesības stāsti. Nenodalot vienu sistēmu no otras. Kāpēc nestāsti par to, ka stulbajā skandināvijā cilvēki sāk krāt savai pensijai paši jau kopš pilngadības iestāšanās, valsts pensija nav viņu vecumdienu labklājības pamats. Kad bāliņam 30 gadu vecumā piedāvās sākt domāt par uzkrājumu vecumdienām, viņš redziet, nav tam vēl gatavs. :face-devil-grin:
Tur jau saper tas staasts - vinju pashu kraataas pensijas dilst, visaadi pabalsti tiek ierobezhoti, vinji saprtot ka valsts nespees maksaat taas pensijas pie kaadaam pashi pieradushi, kaiminsh kaiminju nosuudzees ja tas kaut mazu soliiti, kaads viesstraadniecinsh bez nodokliisha, vietuljai maatei draudzinsh vai taa...

ps. sen Tev Vecais nav saraajis.....
Publicēts: 30.01.12 18:19
 citēt
fffffoto un lasa... nu nesmiidini cilveekus, bet nu labi - topiks atkal Tavs - saakas Tavs uznaaciens, visi paareejie iet guleet :D zinu, tagad drusku paguugleesi un saakies caureja :D
Publicēts: 30.01.12 18:23
 citēt
f-foto:
Bildes:fffffoto un lasa... nu nesmiidini cilveekus, bet nu labi - topiks atkal Tavs - saakas Tavs uznaaciens, visi paareejie iet guleet :D zinu, tagad drusku paguugleesi un saakies caureja :D

Tu jau neesi cilvēks. Tu esi Viens pats tuksnesī.

Gaidu atbildi. Ja nav, ko teikt, uzskatīšu, ka tu beidzot esi aizvēries. :D
es vismaz esmu Viens, Tu - NULLE
Publicēts: 30.01.12 18:33
 citēt
Bildes:Tur jau saper tas staasts - vinju pashu kraataas pensijas dilst, visaadi pabalsti tiek ierobezhoti, vinji saprtot ka valsts nespees maksaat taas pensijas pie kaadaam pashi pieradushi, kaiminsh kaiminju nosuudzees ja tas kaut mazu soliiti, kaads viesstraadniecinsh bez nodokliisha, vietuljai maatei draudzinsh vai taa...

ps. sen Tev Vecais nav saraajis.....

Tu atkal runā, bet pilnīgi neko nepasaki. Kas dilst? Valsts pensiju fonds vai privātie? Ko nozīmē dilst? Valsts fondā neienāk pietiekoši daudz nodokļu vai privātie fondi strādā ar zaudējumiem un ieguldītāji saņem mazāk kā iemaksājuši??? Ja tā, tad kurā kompānijā tā notiek?

Spriešot pēc stāstiem par kaimiņu būšanu, Tu runā par valsts pensijām.

Kurš normāls cilvēks vispār paļaujas uz valsts pensijām izņemot bāliņus? Ja cilvēks ir pamatskolā mateni mācijies un smadzeņu pietiek, lai riču raču spēlētu, var izrēķināt ka pie pašreizējo nodokļu maksātāju skaita samazināšanās un pensionāru skaita palielināšnās, nav nekāda pamata tiem, ka tiem, kam tagad kādi 40 būs vispār kāda valsts pensija...
Publicēts: 30.01.12 19:01
 citēt
sapper - tad Tu saki, ka vienīgais risinājums ir sistemātiski zagt?
Publicēts: 30.01.12 19:04
 citēt
Bildes:sapper - tad Tu saki, ka vienīgais risinājums ir sistemātiski zagt?

Viņš taču parakstijās PAR zagšanas atļaušanu.............
Publicēts: 30.01.12 19:09
 citēt
un Tu pats apņemies nodrošināt sev policijas, ugunsdzsības un citas valsts funkcijas? Nahren nenoprc sev kādu salu okeānā??? Dui ka uz Angliju vai īriju ja negribi piedalīties savas un savu brnu valsts celšanā!
Publicēts: 30.01.12 19:12
 citēt
Atgriežamies pie tēmas.
Ar ACTAs palīdzību šādi "skaistumi" tik zels un plauks + par krietni lielākiem cipariem :(

- Vai AKKA/LAA rīkojas ētiski, pieprasot naudu par dzeju «Līdzjūtībās»?
www.tvnet.lv...
Publicēts: 30.01.12 19:14
 citēt

Kurā brīdī es tā teicu?
Publicēts: 30.01.12 19:21
 citēt
Bildes:un Tu pats apņemies nodrošināt sev policijas, ugunsdzsības un citas valsts funkcijas? Nahren nenoprc sev kādu salu okeānā??? Dui ka uz Angliju vai īriju ja negribi piedalīties savas un savu brnu valsts celšanā!

afigeķ, kas Tu par demagogu. Nevarēji tak nepamanīt, ka es runāju tikai par sociālo nodokli!!! Saliekot kopā, ko maksā darba devējs un ņēmējs sanāk gandrīz 1/3 no visiem ieņēmumiem. Kopš kura brīža mentus un pažarniekus finansē no sociālā nodiķļa ieņēmumiem. "Nu vi bļin dajļoķe" (generālis Ivolgins) Ir tikai 3 varianti, vai nu Tu nemaz neizlasi par ko strīdies , nesaproti rakstītā jēgu, vai vienkārši kretīniski piedēvē oponentam to, ko tas nekad nav teicis.
Publicēts: 30.01.12 19:25
 citēt
Visu jūsu diekusiju (un riešanos arī) neizlasīju - многа букаф, ниаслил, bet, kopš KAKA-LALĀ ir panākuši autortiesību nodokli arī tai ripai, kurā es ierakstu savas bildes, Latvijā par intelektuālā īpašuma zādzībām principā nevar būt nekādas runas.
Vai es kauko nebūšu līdz galam sapratis?
Publicēts: 30.01.12 19:26 labots
 citēt
Bildes:
f-foto:

Tu jau neesi cilvēks. Tu esi Viens pats tuksnesī.

Gaidu atbildi. Ja nav, ko teikt, uzskatīšu, ka tu beidzot esi aizvēries. :D
es vismaz esmu Viens, Tu - NULLE

Epic Fail. :D Ja Tu domā, ka vieninieks ir kaut kas bez nulles, Tu ļoti maldies. Ja netici, pajautā jebkuram iesācējam programmētājam. :D

P.S. f-foto, tikai neuztver to kā textu savam atbalstam, Tu vēl jautrākas lietas reizēm mēdz izspert ;)
Publicēts: 30.01.12 19:36
 citēt
Oliss:

Viņš taču parakstijās PAR zagšanas atļaušanu.............

Olis, ja paturpina šo taisnvisrziena domāšanu, tad sanāk, ka tā pati Igaunija un vēl puspasaules ir par zagšanu, ja?
Publicēts: 30.01.12 19:45
 citēt
Sapper:
Oliss: Viņš taču parakstijās PAR zagšanas atļaušanu.............

Olis, ja paturpina šo taisnvisrziena domāšanu, tad sanāk, ka tā pati Igaunija un vēl puspasaules ir par zagšanu, ja?

Netaisnojies, te nerunājam par Igauniju vai Zambiju vai Madagaskaru.........
Publicēts: 30.01.12 19:54
 citēt
www.autornica.lv...

izlasām un atslābstam.

kur tur ir izsekošana, spiegošana? moš uztaisiet sev alumīnija fōlija cepurītes?
Publicēts: 30.01.12 20:23
 citēt
Tulīt atvēršu publiski pieejamu interneta kino lapu, kas piedāvā onlainā Spartaka jaunās sezonas 1. sēriju. Es tagad būšu noziedznieks, ja?
Publicēts: 30.01.12 20:27
 citēt
Sapper:
Bildes:s vismaz esmu Viens, Tu - NULLE

Epic Fail. :D Ja Tu domā, ka vieninieks ir kaut kas bez nulles, Tu ļoti maldies. Ja netici, pajautā jebkuram iesācējam programmētājam. :D

P.S. f-foto, tikai neuztver to kā textu savam atbalstam, Tu vēl jautrākas lietas reizēm mēdz izspert ;)
nesanaaks nekaadss feils. man rokaa patreiz VIENA graamata, bez nulles. cietos vaakos, pirkta Rozes grāmatnīcā pa padsmit latiem. Pārlasu vlreiz - saucas Rozes Vārds. Stosteklis gan jau ka lasa to elektroniski, angliski ar guugles paliidziibu :D Mana grāmata - īsta manta :D

Atgriežoties pie demagoģijas - a kāpc Tev aprobežoties tikai ar soc. nodokli? Benziinu tak ar var pirkt nelegālo un teikt ka uz sliktajiem celjiem sadauziito auto remontee pa savu naudu... Cik saprotu, tad arī nekā pirātiska nav, pāreejo nodoklju zinjaa esi kristaaltiirs kaa baarenja asara? :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas