forum.gif
STOP ACTA - LV PARAKSTIES PRET!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / STOP ACTA - LV PARAKSTIES PRET!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.12 11:21
 citēt
un joprojaam joprojaam joprojaam... galvenaa saape, ka cilveekiem pilni datori ar zagtu muuziku un filmaam.....
galvenaa beeda, ka lielaakaa dalja negribeetu maksaat pat 1 santiimu...
Publicēts: 04.02.12 11:34
 citēt
Kasās kā īsteni latvieši. Poļi tikmēr pakasīja aiz auss un ACTA ratifikāciju iesaldēja. :face-grin:
Acīmredzot viss ar to likumu īpaši tīrs nebūs vis. Neba nu velti jeņķi šo tā buldozerē.:face-smile:
Publicēts: 04.02.12 11:46
 citēt
Elmarss:Kasās kā īsteni latvieši. Poļi tikmēr pakasīja aiz auss un ACTA ratifikāciju iesaldēja. :face-grin:
Acīmredzot viss ar to likumu īpaši tīrs nebūs vis. Neba nu velti jeņķi šo tā buldozerē.:face-smile:
bet Tu nepiekriiti, ka buutiibaa dziljaakajaa viss bazars ir tikai un vieniigi par zagto kontentu??????? ja godiigi...
Publicēts: 04.02.12 11:52
 citēt
Bildes:
Elmarss:Kasās kā īsteni latvieši. Poļi tikmēr pakasīja aiz auss un ACTA ratifikāciju iesaldēja. :face-grin:
bet Tu nepiekriiti, ka buutiibaa dziljaakajaa viss bazars ir tikai un vieniigi par zagto kontentu??????? ja godiigi...

Lai cīnītos ar zagto kontentu, man jāmaksā nodoklis pērkot diskus, kur savas bildes ierakstīt. Akas/lakas no iekasētā nodokļa vairāk nekā 50% tērē administrēšanai. Pieņemot ACTA autoram tiks maksimāli nodrošināti viņa 1%(VIENS!!! procents) no kpējiem autortiesību ieņēmumiem. Tad kurš šai brīnišķajā pasaulē zog???:face-grin:
Publicēts: 04.02.12 11:55
 citēt
Elmarss:
Bildes:et Tu nepiekriiti, ka buutiibaa dziljaakajaa viss bazars ir tikai un vieniigi par zagto kontentu??????? ja godiigi...

Lai cīnītos ar zagto kontentu, man jāmaksā nodoklis pērkot diskus, kur savas bildes ierakstīt. Akas/lakas no iekasētā nodokļa vairāk nekā 50% tērē administrēšanai. Pieņemot ACTA autoram tiks maksimāli nodrošināti viņa 1%(VIENS!!! procents) no kpējiem autortiesību ieņēmumiem. Tad kurš šai brīnišķajā pasaulē zog???:face-grin:
jaa, shajaa pasaulee ir maz kas taisniigs. bet Tu neatbildeeji uz jautaajumu PEEC BUUTIIBAS.
Publicēts: 04.02.12 12:24 labots
 citēt
TVNET- "Polijas premjerministrs Donalds Tusks piektdien paziņoja, ka nolēmis apturēt pretrunīgi vērtētā Viltošanas novēršanas tirdzniecības nolīguma («Anti-Counterfeiting Trade Agreement», ACTA) ratifikācijas procesu."
Publicēts: 04.02.12 12:41
 citēt
es daudz kam varu noticēt, bet, tam, ka svētais Bildes nekad nav klausījies ne-pirktu mūziku, skatījies kopētas filmas un ka kompī visi softi vienmēr bijuši pirkti, tam nespēju ticēt... :)
Publicēts: 04.02.12 12:49 labots
 citēt
Pinus:es daudz kam varu noticēt, bet, tam, ka svētais Bildes nekad nav klausījies ne-pirktu mūziku, skatījies kopētas filmas un ka kompī visi softi vienmēr bijuši pirkti, tam nespēju ticēt... :)

Tici, Lai visaugstais Bils un co Tavu ticību uztur un stiprina.:face-grin: MicrOOO :face-grin:
Publicēts: 04.02.12 13:47 labots
 citēt
Pinus:es daudz kam varu noticēt, bet, tam, ka svētais Bildes nekad nav klausījies ne-pirktu mūziku, skatījies kopētas filmas un ka kompī visi softi vienmēr bijuši pirkti, tam nespēju ticēt... :)
nu taa arii nav, bet savu viedokli uzrakstiiju stipri augstaak. Man ir ap 400 muuzikas disku un ap simts filmu. origjinaali. mans zelta fonds un klasika. paarsvaraa uz paareejo attievas f-foto piesauktais - tuksha filma/ cd par kuru neatdod naudu ja nav satisfikaacijas. kachaaju un skatos - ja patiik un ir taa veerts zelta fondam - iegaadaajos. par programmaam - man ir shopa triaals, muuzhiigais :D bet kad es ar to pelniishu kaut santiimu - nopirkshu, jo peec dabas esmu bailiigs :D Birojaa licences ir iegaajusies labaa prakse, jo nezini, kad var uztraviit konkurenti kautkaadus paarbaudiitaajus.

Un jaa - dreebes pie mums ar veikalos ir ar nezheeliigu uzcenojumu, vjetnamieshu shuveejs sanjem varbuut 1 santiimu par bikseem, bet taapeec jau mees neejam taas zagt, ne? Bagaatajos rietumos cilveekam ir 100 bikshu paari, pie mums - 5... un zinaamaa meeraa ar to jaasamierinaas. gribeetos jau lai mums rietumi atliidzina visu to neieguuto/kompenseetu mums atstaashanu psrs ietekmes zonaa. katram pa ljimonam, piemeeram...

yfrog.com...
Publicēts: 04.02.12 14:01
 citēt
Labi vismaz, ka Bildes atzīst, ka lieto visu topašu ko pārējie.. tikai, kapēc tad tik ļoti skaisti moralizēt?
Publicēts: 04.02.12 14:39
 citēt
Pinus:Labi vismaz, ka Bildes atzīst, ka lieto visu topašu ko pārējie.. tikai, kapēc tad tik ļoti skaisti moralizēt?
paziistu cilveekus, kasa jau gadus 10 nav izteereejushi ne santiima, pateereejot gan filmas gan muuziku un sveeta ir vinju paarlieciiba, ka tas vinjiem pienaakas par velti. apmeeram taada tipa ljaudis arii ir vislielaakie bljaaveeji pret jebko. principaa.
Publicēts: 04.02.12 14:44
 citēt
Bet kā ir ar autoratlīdzību līgumu par honorāriem par bildēm? Man ar 2 kantoriem tāds ir bez problēmām, bet trešajā pateica, ka viņi drīkstot slēgt tikai ar tiem, kuri esot reģistrējušies KAKA-LALĀ kā autori.
Nu jābūt taču starpībai, vai tu esi mūziķis, komponists vai vienkārši fotogrāfs vai tulkotājs vietējā avīzē.
Publicēts: 04.02.12 16:27
 citēt
Schneider:Bet kā ir ar autoratlīdzību līgumu par honorāriem par bildēm? Man ar 2 kantoriem tāds ir bez problēmām, bet trešajā pateica, ka viņi drīkstot slēgt tikai ar tiem, kuri esot reģistrējušies KAKA-LALĀ kā autori.
Nu jābūt taču starpībai, vai tu esi mūziķis, komponists vai vienkārši fotogrāfs vai tulkotājs vietējā avīzē.

Knīpstanga, viens gribi sava darba augļus baudīt??? Vispār kriminālisti "uzspiestu aizstāvību" par protekcijas reketu dēvē... :face-grin: Un tiesas par to cietumā bāž.:face-grin:
Publicēts: 04.02.12 16:30
 citēt
Schneider:Bet kā ir ar autoratlīdzību līgumu par honorāriem par bildēm? Man ar 2 kantoriem tāds ir bez problēmām, bet trešajā pateica, ka viņi drīkstot slēgt tikai ar tiem, kuri esot reģistrējušies KAKA-LALĀ kā autori.

kā viņi to pamato?
Publicēts: 04.02.12 18:33
 citēt
Tur tā zapte, ka pie viņiem uzstājas mākslinieki, kuru izpildījums varbūt arī ir aizsargāts ar autortiesībām.
Mani līgumi ir par to, ka es savas autortiesības nododu avīzei, saņemu par to maksu un viņi ar manām bildēm dara ko grib bez tālākas sakaņošanas ar mani.
Publicēts: 10.02.12 13:09
 citēt
ACTA noteikumi sen jau ir ieviesti Latvijā. Tādēļ par to vispār nav vērts debatēt. Var tikai izrādīt savu nepatiku pret vēl vienu starptautisko līgumu, kura mērķis ir palielināt spiedienu uz eksporta tirgiem.
Publicēts: 11.02.12 01:10
 citēt
Jurists:ACTA noteikumi sen jau ir ieviesti Latvijā. Tādēļ par to vispār nav vērts debatēt. Var tikai izrādīt savu nepatiku pret vēl vienu starptautisko līgumu, kura mērķis ir palielināt spiedienu uz eksporta tirgiem.
pa, pa, pa. parakstīja takš nesen. un pēc sistēmas "padomju demokrātija - katrs atsevišķi PRET, visi kopā PAR!"! :face-sad:
Publicēts: 16.02.12 21:08
 citēt
Vēl viena uzvara pret ACTAs frontē...
www.tvnet.lv...
Publicēts: 16.02.12 23:52
 citēt
Schnircks, pirmkārt, esmu palaidis garām tavu aicinājumu. Ja tas vēl ir aktuāli, varu iesaistīties ar saviem priekšlikumiem.
Otrkārt, tobrīd acīmredzot man tas nebija aktuāli un treškārt, es neesmu jurists, lai spētu noformulēt likumu, es drīzāk tikai redzu sekas un komentēju tās!
Publicēts: 18.02.12 13:35
 citēt
Eliks:... es neesmu jurists, lai spētu noformulēt likumu ...
jā tā ņemt, tad juristi - muristi arī nav juristi. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt