gļuchiit var jebkura vieta interneta savienojuma kjeedee, kas ir gara un hvz caur cik serveries. tieshi taapat var gljuchiit jebkursh cits resurss.....
lafoto:DropBox esot labs, bet es pati vel neesmi izmantojusi
ne jau failu pārsūītīšanai... Dropbox ir super, bet tikai un vieniigi savu sinhronizeeshanai starp dazhaadiem devaisiem maajaas, darbaa, telefonaa. Dropbox ir LEENS - viss tiek kachaats prom uz ameriku - iedomaajies paleenu aplauda aatrumu! parasti aatrs jau ir lepjuplaades aatrums tikai...
Tas vel glukainas par Failiem , visai savada vinam ta komunikacija piemeram bekapu gadijuma
jūs par dažādām lietām runājat bet vispār dropbox ir tuvu idālam failu sinhronizēšanai dažādos devaisos un gana ērti izmantojams failu pārsūtīšanai, turpretī failiem ir gana labs failu pārsūtīšanai un nemaz nav izmantojams failu sinhronizēšanai dažādos devaisos.
Lunis:
Tas vel glukainas par Failiem , visai savada vinam ta komunikacija piemeram bekapu gadijuma
jūs par dažādām lietām runājat bet vispār dropbox ir tuvu idālam failu sinhronizēšanai dažādos devaisos un gana ērti izmantojams failu pārsūtīšanai, turpretī failiem ir gana labs failu pārsūtīšanai un nemaz nav izmantojams failu sinhronizēšanai dažādos devaisos.
Notestēju. Augšupielādes ātrums labs, bet lejupielādes ātrums "peld", brīžiem bremzē kā traks.
Atšķirībā no failiem.lv nav iespēja priekšapskatīt failus pirms lejupielādes un izvēlēties, kuru konkrēti failu no vairākiem vēlies lejupielādēt. Ja tiek saglabāti vairāki faili, tad tie automātiski tiek arhivēti (atsevišķiem galaprodukta saņēmējiem tas var radīt problēmas). Vismaz inbox.lv pastkastē sākotnēji netiek rādīta lejupielādes poga, kamēr nav iespējota attālinātu attēlu rādīšanas iespēja.
25gb par briivu, Windows Mesh palaizhot tas sinhronizee konkreetos folderus starp kompiishiem. Man darbaa bija viens kopeejs folderis, kur paaris cilveeki nepaartraukti razhoa papiiriishus, tos glabaajaam skydraivaa un veel paraleeli shis mums smuki visos kompjos to folderis sinhronizeeja.
Vaards:Win7 lietototaajiem nekas labaaks par explore.live.com... nav iedomaajams.
25gb par briivu, Windows Mesh palaizhot tas sinhronizee konkreetos folderus starp kompiishiem. Man darbaa bija viens kopeejs folderis, kur paaris cilveeki nepaartraukti razhoa papiiriishus, tos glabaajaam skydraivaa un veel paraleeli shis mums smuki visos kompjos to folderis sinhronizeeja.
Windows Mesh neiet uz vecaakiem vindovsiem.
Tam jau vajag licencētu win7, domā daudziem te tāda ir ?! Varbūt izņemot laptopos, kur bijusi preinstalēta pie pirkšanas, kaut gan pie mums jau lielākā daļa tāpat arī laptopus pērk bez preinstalētas operētājsistēmas, lai ietaupītu un pēc tam pirātisko uzliktu Un tad vēl pēc tam sūdzās, ka brūk un jūk, windows bieži esot jāpārinstalē
Ir gan pulbliskā mape, kur iemetot failu, var dabūt linku, kuru var dot čomiem priekš lejuplādēšanas. Ir arī iespēja sametot bildes konkrētā mapē dabūt uzreiz linku, kur bildes uzreiz ir apskatāmas galerijā.
Būšu ļoti pateicīgs, ja reģistrējoties izmantosiet manu linku: db.tt... kas man dotu papildus vietu failu glabāšanai
Bildes:briedi, pameegjini uz dropboksa uzmest 1bg drukas failu
bet kaadam maarutkam tas 1GB fails uz dropbox ir vajadziigs? kjipa tu taa kaa JOKU meeginaaji pateikt?
man arii izskataas ka tas dropbox bilzhu exponeeshanai noteiktai publikai ir tieshi tas kas vajadziigs. cik ir bijusi njemtne ar falliem.lv vai inboxiem tad tas ir mazliet mazohistiski.
Bildes:briedi, pameegjini uz dropboksa uzmest 1bg drukas failu
bet kaadam maarutkam tas 1GB fails uz dropbox ir vajadziigs? kjipa tu taa kaa JOKU meeginaaji pateikt?
man arii izskataas ka tas dropbox bilzhu exponeeshanai noteiktai publikai ir tieshi tas kas vajadziigs. cik ir bijusi njemtne ar falliem.lv vai inboxiem tad tas ir mazliet mazohistiski.
a Tu izlasi kaadiem meerkjiem topika autors prasa!
IZMANTOJU Wuala - 2GB par brīvu un var 2GB kaut vienā failā glabāt + neierobežoti ilgi. Ja gribas vairāk tad jāmaksā. (Wuala's data centers are all located in Europe (Switzerland, Germany, France))
Es arī to dropboksu (laikam tulkojas kā kautiņš dzērumā) esmu uzinstalējis, bet ko darīt tālāk - nezinu.
Tev kaut kur ir My Dropbox mape, kurā ir public un photos. Viss kas tiek likts my dropbox mapē sinhronizējas internetā. Tas kas ir public mapē, tiem failiem uzspiežot ar labo peli var dabūt lejuplādes adresi, ko var dot draugiem. Photos mapē var likt iekšā mapes bildēm, spiežot uz mapes var dabūt galerijas linku.
Hugo:IZMANTOJU Wuala - 2GB par brīvu un var 2GB kaut vienā failā glabāt + neierobežoti ilgi. Ja gribas vairāk tad jāmaksā. (Wuala's data centers are all located in Europe (Switzerland, Germany, France))
Schneider:
Es arī to dropboksu (laikam tulkojas kā kautiņš dzērumā) esmu uzinstalējis, bet ko darīt tālāk - nezinu.
Tev kaut kur ir My Dropbox mape, kurā ir public un photos. Viss kas tiek likts my dropbox mapē sinhronizējas internetā. Tas kas ir public mapē, tiem failiem uzspiežot ar labo peli var dabūt lejuplādes adresi, ko var dot draugiem. Photos mapē var likt iekšā mapes bildēm, spiežot uz mapes var dabūt galerijas linku.
Te ir demo: [url=http://www.youtube.com/watch?v=7QmCUDHpNzE
programmas]http://www.youtube.com/watch?v=7QmCUDHpNzE programmas[/url] propertijos var uzlikt kautvai lai MyDocuments ir taa mape. Un dropboksu var uzinstaleet uz jebkura devaisa - vienmeer buus liidzi visi faili. androiidaa folderii raada visus failus, lai arii fiziski vinji nav ievilkti, bildeem raada pat prevjuu
Nezinu, kas tev tur tik ilgi sinhronizeejas ... dropboxu lietoju regulaari un nekas man tur nevelkas. Bet vislabaakaa fiicha ir taa, ka varu redzeet vai darbinieks stradaa vai lunjojas;-))))
dansiga:Nezinu, kas tev tur tik ilgi sinhronizeejas ... dropboxu lietoju regulaari un nekas man tur nevelkas. Bet vislabaakaa fiicha ir taa, ka varu redzeet vai darbinieks stradaa vai lunjojas;-))))
gan jau ka pati vari spogulii apskatiities un konstateet ka lunjojies. kaut gan - kaads gan Tev sakars ar Luni... Dropbox ir lielisks izstraadaajums, pats ar gadus 7 lietoju. BET lielu failu suutiishanai uz druku taa iisti nerullees, bet taada bija saakotneejaa topika autora veelme.