forum.gif
alternatīva failiem elvē???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / alternatīva failiem elvē???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.12 09:50
 citēt
Kaut kā gļučī pēdējā laikā, kādas alternatīvas?
Publicēts: 31.01.12 09:52
 citēt
imgfoto:Kaut kā gļučī pēdējā laikā, kādas alternatīvas?

Atdot bildes man glabāšanai :big_smile:
Publicēts: 31.01.12 09:55
 citēt
Kas gļučī? Man pāris reizes neatnāca adrese uz norādīto inbox pastkastīti, bet citus gļukus neesmu manījis.
Publicēts: 31.01.12 10:01
 citēt
gļuchiit var jebkura vieta interneta savienojuma kjeedee, kas ir gara un hvz caur cik serveries. tieshi taapat var gljuchiit jebkursh cits resurss.....
Publicēts: 31.01.12 10:06
 citēt
DropBox esot labs, bet es pati vel neesmi izmantojusi
Publicēts: 31.01.12 10:09
 citēt
lafoto:DropBox esot labs, bet es pati vel neesmi izmantojusi
ne jau failu pārsūītīšanai... Dropbox ir super, bet tikai un vieniigi savu sinhronizeeshanai starp dazhaadiem devaisiem maajaas, darbaa, telefonaa. Dropbox ir LEENS - viss tiek kachaats prom uz ameriku - iedomaajies paleenu aplauda aatrumu! parasti aatrs jau ir lepjuplaades aatrums tikai...
Publicēts: 31.01.12 10:11 labots
 citēt
Spiego? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 31.01.12 10:14
 citēt
blaac:
Spiego? [url=http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/15849/stop-acta-lv-paraksties-pret/

tas]http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/15849/stop-acta-lv-paraksties-pret/

tas[/url] jau tikai no 1.marta, vēl var kačāt ;)
Publicēts: 31.01.12 10:52
 citēt
[url=www.inbox.lv]www.inbox.lv[/url] 10gb katram lietotāja kontam :) taisi tikcik uziet tādus...
Publicēts: 31.01.12 11:49
 citēt

Tas vel glukainas par Failiem , visai savada vinam ta komunikacija piemeram bekapu gadijuma :)
Publicēts: 31.01.12 12:11
 citēt
wetransfer.com
Publicēts: 31.01.12 12:19
 citēt
Lunis:

Tas vel glukainas par Failiem , visai savada vinam ta komunikacija piemeram bekapu gadijuma :)

jūs par dažādām lietām runājat bet vispār dropbox ir tuvu idālam failu sinhronizēšanai dažādos devaisos un gana ērti izmantojams failu pārsūtīšanai, turpretī failiem ir gana labs failu pārsūtīšanai un nemaz nav izmantojams failu sinhronizēšanai dažādos devaisos.:face-glasses:
Publicēts: 31.01.12 12:48
 citēt
kasparsf:
Lunis:

jūs par dažādām lietām runājat bet vispār dropbox ir tuvu idālam failu sinhronizēšanai dažādos devaisos un gana ērti izmantojams failu pārsūtīšanai, turpretī failiem ir gana labs failu pārsūtīšanai un nemaz nav izmantojams failu sinhronizēšanai dažādos devaisos.:face-glasses:

bet mēs jamos arī lietojam dažādām vajadzībām :-)
Publicēts: 31.01.12 14:55
 citēt

+++
Publicēts: 31.01.12 15:22
 citēt
dansiga:wetransfer.com

šis ir labs
Publicēts: 31.01.12 16:08
 citēt
NilsS:
dansiga:wetransfer.com

šis ir labs

Notestēju. Augšupielādes ātrums labs, bet lejupielādes ātrums "peld", brīžiem bremzē kā traks.

Atšķirībā no failiem.lv nav iespēja priekšapskatīt failus pirms lejupielādes un izvēlēties, kuru konkrēti failu no vairākiem vēlies lejupielādēt. Ja tiek saglabāti vairāki faili, tad tie automātiski tiek arhivēti (atsevišķiem galaprodukta saņēmējiem tas var radīt problēmas). Vismaz inbox.lv pastkastē sākotnēji netiek rādīta lejupielādes poga, kamēr nav iespējota attālinātu attēlu rādīšanas iespēja.
Publicēts: 31.01.12 16:29 labots
 citēt

Tagad laiki šaubīgi, moš pašam pie sevis viss jāglabā?
Pašlaik šitādu testēju... tīri nekas izskatās. www.qnap.com...
Publicēts: 31.01.12 17:27
 citēt
Sapper,
man vajag sūtīšanai skiču apstiprināšanai klientiem/ sūtīšanai drukāt/ sūtīšanai kolēgītei utt...
Publicēts: 31.01.12 17:41
 citēt
imgfoto:Sapper,
man vajag sūtīšanai skiču apstiprināšanai klientiem/ sūtīšanai drukāt/ sūtīšanai kolēgītei utt...

a kāda starpība, viņi visi no Tevis pa ftp velk vai kaut kāda mākoņa? :D
Publicēts: 31.01.12 18:25
 citēt
Win7 lietototaajiem nekas labaaks par explore.live.com... nav iedomaajams.

25gb par briivu, Windows Mesh palaizhot tas sinhronizee konkreetos folderus starp kompiishiem. Man darbaa bija viens kopeejs folderis, kur paaris cilveeki nepaartraukti razhoa papiiriishus, tos glabaajaam skydraivaa un veel paraleeli shis mums smuki visos kompjos to folderis sinhronizeeja.

Windows Mesh neiet uz vecaakiem vindovsiem.
Publicēts: 31.01.12 18:58 labots
 citēt
Vaards:Win7 lietototaajiem nekas labaaks par explore.live.com... nav iedomaajams.

25gb par briivu, Windows Mesh palaizhot tas sinhronizee konkreetos folderus starp kompiishiem. Man darbaa bija viens kopeejs folderis, kur paaris cilveeki nepaartraukti razhoa papiiriishus, tos glabaajaam skydraivaa un veel paraleeli shis mums smuki visos kompjos to folderis sinhronizeeja.

Windows Mesh neiet uz vecaakiem vindovsiem.

Tam jau vajag licencētu win7, domā daudziem te tāda ir ?! :D
Varbūt izņemot laptopos, kur bijusi preinstalēta pie pirkšanas, kaut gan pie mums jau lielākā daļa tāpat arī laptopus pērk bez preinstalētas operētājsistēmas, lai ietaupītu un pēc tam pirātisko uzliktu :) Un tad vēl pēc tam sūdzās, ka brūk un jūk, windows bieži esot jāpārinstalē :D
Publicēts: 01.02.12 03:46
 citēt
Iesaku dropbox.

Ir gan pulbliskā mape, kur iemetot failu, var dabūt linku, kuru var dot čomiem priekš lejuplādēšanas. Ir arī iespēja sametot bildes konkrētā mapē dabūt uzreiz linku, kur bildes uzreiz ir apskatāmas galerijā.

Būšu ļoti pateicīgs, ja reģistrējoties izmantosiet manu linku: db.tt... kas man dotu papildus vietu failu glabāšanai :shame: :big_smile:
Publicēts: 01.02.12 08:05
 citēt
briedi, pameegjini uz dropboksa uzmest 1bg drukas failu :D
Publicēts: 01.02.12 08:31
 citēt
Bildes:briedi, pameegjini uz dropboksa uzmest 1bg drukas failu :D

bet kaadam maarutkam tas 1GB fails uz dropbox ir vajadziigs? kjipa tu taa kaa JOKU meeginaaji pateikt?

man arii izskataas ka tas dropbox bilzhu exponeeshanai noteiktai publikai ir tieshi tas kas vajadziigs. cik ir bijusi njemtne ar falliem.lv vai inboxiem tad tas ir mazliet mazohistiski.
Publicēts: 01.02.12 09:07
 citēt
nesix:
Bildes:briedi, pameegjini uz dropboksa uzmest 1bg drukas failu :D

bet kaadam maarutkam tas 1GB fails uz dropbox ir vajadziigs? kjipa tu taa kaa JOKU meeginaaji pateikt?

man arii izskataas ka tas dropbox bilzhu exponeeshanai noteiktai publikai ir tieshi tas kas vajadziigs. cik ir bijusi njemtne ar falliem.lv vai inboxiem tad tas ir mazliet mazohistiski.
a Tu izlasi kaadiem meerkjiem topika autors prasa!
Publicēts: 01.02.12 14:46
 citēt
Bildes:a Tu izlasi kaadiem meerkjiem topika autors prasa!

nu jopcik, 1 GB?

Anyway,
Publicēts: 01.02.12 14:48
 citēt
briedis:
Bildes:a Tu izlasi kaadiem meerkjiem topika autors prasa!

nu jopcik, 1 GB?

Anyway,
aga, a vot aizsuuti peec tam linku manai bijushajai sievai kurai izzi internets - vinja triis stundas vilks to failu un beigaas noshaus Tevi :D
Publicēts: 01.02.12 14:55
 citēt
Ja tu pats tagad saki, ka 1gb failu lejuplādēt ir murgs, tad kāpēc vispār izvirzīji šādu mistisku prasību 1gb iemest dropboxā? :amazing:

Dropboxam nav ne vainas, viņš pilda savu funkciju ļoti labi, un labāku alternatīvu īsti nav.
Publicēts: 01.02.12 16:00
 citēt
Ja uzinstalee dropbox - veras valjaa kaa jebkursh parasts fails
Publicēts: 01.02.12 16:10
 citēt
dansiga:Ja uzinstalee dropbox - veras valjaa kaa jebkursh parasts fails
tas pats laiks paies kameer folderis nosinhronizeesies
Publicēts: 01.02.12 16:30
 citēt

Es arī to dropboksu (laikam tulkojas kā kautiņš dzērumā) esmu uzinstalējis, bet ko darīt tālāk - nezinu.
Publicēts: 01.02.12 16:31 labots
 citēt
IZMANTOJU Wuala - 2GB par brīvu un var 2GB kaut vienā failā glabāt + neierobežoti ilgi.
Ja gribas vairāk tad jāmaksā.
(Wuala's data centers are all located in Europe (Switzerland, Germany, France))

www.wuala.com

Ja gribas ko eksotisku, tad šeku
(5 GB max filesize for everyone) Hong Kong!

bayfiles.com
Publicēts: 01.02.12 17:09 labots
 citēt
Schneider:

Es arī to dropboksu (laikam tulkojas kā kautiņš dzērumā) esmu uzinstalējis, bet ko darīt tālāk - nezinu.

Tev kaut kur ir My Dropbox mape, kurā ir public un photos.
Viss kas tiek likts my dropbox mapē sinhronizējas internetā. Tas kas ir public mapē, tiem failiem uzspiežot ar labo peli var dabūt lejuplādes adresi, ko var dot draugiem. Photos mapē var likt iekšā mapes bildēm, spiežot uz mapes var dabūt galerijas linku.

Te ir demo: www.youtube.com...
Publicēts: 01.02.12 17:26
 citēt
Publicēts: 01.02.12 18:16
 citēt
Hugo:IZMANTOJU Wuala - 2GB par brīvu un var 2GB kaut vienā failā glabāt + neierobežoti ilgi.
Ja gribas vairāk tad jāmaksā.
(Wuala's data centers are all located in Europe (Switzerland, Germany, France))

www.wuala.com

Ja gribas ko eksotisku, tad šeku
(5 GB max filesize for everyone) Hong Kong!

http://bayfiles.com/

sheku reku dazhi cuponinji lai to wualu palielinaatu uz bezmaksas 4gb :)
www.retailmenot.com...
pirmais no saraksta izmeegjinaats straadaa :D
Publicēts: 01.02.12 21:35
 citēt
briedis:
Schneider: Es arī to dropboksu (laikam tulkojas kā kautiņš dzērumā) esmu uzinstalējis, bet ko darīt tālāk - nezinu.

Tev kaut kur ir My Dropbox mape, kurā ir public un photos.
Viss kas tiek likts my dropbox mapē sinhronizējas internetā. Tas kas ir public mapē, tiem failiem uzspiežot ar labo peli var dabūt lejuplādes adresi, ko var dot draugiem. Photos mapē var likt iekšā mapes bildēm, spiežot uz mapes var dabūt galerijas linku.

Te ir demo: [url=http://www.youtube.com/watch?v=7QmCUDHpNzE

programmas]http://www.youtube.com/watch?v=7QmCUDHpNzE
programmas[/url] propertijos var uzlikt kautvai lai MyDocuments ir taa mape. Un dropboksu var uzinstaleet uz jebkura devaisa - vienmeer buus liidzi visi faili. androiidaa folderii raada visus failus, lai arii fiziski vinji nav ievilkti, bildeem raada pat prevjuu
Publicēts: 01.02.12 22:33
 citēt
Nezinu, kas tev tur tik ilgi sinhronizeejas ... dropboxu lietoju regulaari un nekas man tur nevelkas. Bet vislabaakaa fiicha ir taa, ka varu redzeet vai darbinieks stradaa vai lunjojas;-))))
Publicēts: 01.02.12 22:38
 citēt
dansiga:Nezinu, kas tev tur tik ilgi sinhronizeejas ... dropboxu lietoju regulaari un nekas man tur nevelkas. Bet vislabaakaa fiicha ir taa, ka varu redzeet vai darbinieks stradaa vai lunjojas;-))))
gan jau ka pati vari spogulii apskatiities un konstateet ka lunjojies. kaut gan - kaads gan Tev sakars ar Luni...
Dropbox ir lielisks izstraadaajums, pats ar gadus 7 lietoju. BET lielu failu suutiishanai uz druku taa iisti nerullees, bet taada bija saakotneejaa topika autora veelme.
Publicēts: 02.02.12 01:36
 citēt
Bildes, vai nu tu dzīvo 3 gadus tālākā nākotnē, vai arī tu lieto kaut kādu citu dropboxu, jo tas, ko mēs te lietojam radās tikai 2008. gadā. :bad_smile:
Publicēts: 02.02.12 07:04
 citēt
briedis:Bildes, vai nu tu dzīvo 3 gadus tālākā nākotnē, vai arī tu lieto kaut kādu citu dropboxu, jo tas, ko mēs te lietojam radās tikai 2008. gadā. :bad_smile:
hm... izraadaas, ka laiks nemaz taa nelido... vai arii pielipusi Lunja lielummaanija :D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):