forum.gif
Lietota 5D pirkšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lietota 5D pirkšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.12 13:51
 citēt
Sveiki!

Pastāstiet kam īpaši jāpievērš uzmanība un kas jātestē pērkot lietotu Canon 5D? Skaidrs ir tas, ka noskrējiens, bet ja slēdzis ir jau nomainīts? Vai tad var uzskatīt līdzīgi kā ar Nikona D3, ka viss ir labi? Kā ir ar pašu dzelzi?

paldies!
Publicēts: 31.01.12 14:07
 citēt
tev foršs plirkšķis bildē
Publicēts: 31.01.12 14:07 labots
 citēt
5D Canon ir ZIEPTRUKS ! DIVAS klases zemāka kamēra nākā D3 NIKON :) 5D ir 20D + FF matrica :D :D :face-wink:
Publicēts: 31.01.12 14:19
 citēt
Lunis:5D Canon ir ZIEPTRUKS ! DIVAS klases zemāka kamēra nākā D3 NIKON :) 5D ir 20D + FF matrica :D :D :face-wink:

ej izgulies...
Publicēts: 31.01.12 14:27
 citēt
NilsS:
Lunis:5D Canon ir ZIEPTRUKS ! DIVAS klases zemāka kamēra nākā D3 NIKON :) 5D ir 20D + FF matrica :D :D :face-wink:

ej izgulies...

Es jau IZGULĒJOS:) Dilts ne tikai slēdzis arī VISS PĀRĒJAIS , ja nogājis skēdzis PAREAJIS ar jau gana nodrāzts ATŠKIRĪBĀ no 3D kas ir PRO kamera drāzt un dauzīt , 5D ir 20D kurā iebāzta lielā matrica , amatieru kamera ar nelielu resusrsu un mīlētāja izturības pakāpi:)
Publicēts: 31.01.12 14:41
 citēt
Lunis:
NilsS:

ej izgulies...

Es jau IZGULĒJOS:) Dilts ne tikai slēdzis arī VISS PĀRĒJAIS , ja nogājis skēdzis PAREAJIS ar jau gana nodrāzts ATŠKIRĪBĀ no 3D kas ir PRO kamera drāzt un dauzīt , 5D ir 20D kurā iebāzta lielā matrica , amatieru kamera ar nelielu resusrsu un mīlētāja izturības pakāpi:)

prakse man rāda gluži pretējo.
un ja tādi fotogrāfi, kā www.em34,com šancēja ar piecīti nečīkstot.........
Publicēts: 31.01.12 14:53 labots
 citēt
NilsS:prakse man rāda gluži pretējo.

TĀDI fotogrāfi nemaina slēdžus un nedragā sērijās , intresanta lieta RIETUMOS reti kad izlasīsi ka SLEDZIS nobira 5D toties musejiem dažam 2-3 sļedži noiet uz kameras kamēr no kameras atliek tik KORPUSS nemainīts.
Publicēts: 31.01.12 15:16
 citēt
Lunis:
NilsS:prakse man rāda gluži pretējo.

TĀDI fotogrāfi nemaina slēdžus un nedragā sērijās , intresanta lieta RIETUMOS reti kad izlasīsi ka SLEDZIS nobira 5D toties musejiem dažam 2-3 sļedži noiet uz kameras kamēr no kameras atliek tik KORPUSS nemainīts.

pārspīlē jau
Publicēts: 31.01.12 16:28
 citēt
Ir tur citas lietas kas nokalpo savu.. piemēram AF-palaišanas poga, aizdirshaas matrica, saiet putekļi un visada draza, mitrums iekšā korpusā utt. koroč VECS IR VECS :D
ps. varu piedāvāt savu piecīti, par dempinga cenu, kurš izskatās un iet kā jauns, tūlīt jau iznāks trešais piečuks tā ka pirmais jau būs vēsture ...
Publicēts: 31.01.12 16:48
 citēt
man jau liekas ka 5d nav ne vainas... vecs ne vecs, bet jaskatas ka lietots. Ja par mantu rupejas, ta kalpo labi.
PS. Luni Tu tacu par 20D fanoji vairak neka par 40D (50D) :)
Publicēts: 31.01.12 20:00
 citēt
Lunis:5D ir 20D... :D :D :face-wink:

Nestāsti pasakas, 5D ir 30D!
Publicēts: 01.02.12 11:02
 citēt
nu, Nikon F-301 arī mazliet atsit ziepi, bet SLR un vēl FF SLR lamāt par ziepi jau tā ne pavisam pēc bontona. :face-sad:
Publicēts: 11.02.12 13:39
 citēt
Cik vispār ir 5D slēdža resurss?
Publicēts: 11.02.12 14:32
 citēt
Cafe_Racer:Cik vispār ir 5D slēdža resurss?

Vēl pasaki, ka google tante nezina?!?!??!
Publicēts: 11.02.12 22:38
 citēt
Cafe_Racer:Cik vispār ir 5D slēdža resurss?

333 belaši
Publicēts: 12.02.12 00:19 labots
 citēt
haralds:nu, Nikon F-301 arī mazliet atsit ziepi,..

Hmmmmmmm..... Es arī tagad uz filmu lietoju tādu karikatūru - ar vadību tipa pogaplusmīnusupdowntudasjudaperematj...

Un nekāda vaina...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):