Pastāstiet kam īpaši jāpievērš uzmanība un kas jātestē pērkot lietotu Canon 5D? Skaidrs ir tas, ka noskrējiens, bet ja slēdzis ir jau nomainīts? Vai tad var uzskatīt līdzīgi kā ar Nikona D3, ka viss ir labi? Kā ir ar pašu dzelzi?
Lunis:5D Canon ir ZIEPTRUKS ! DIVAS klases zemāka kamēra nākā D3 NIKON 5D ir 20D + FF matrica
ej izgulies...
Es jau IZGULĒJOS Dilts ne tikai slēdzis arī VISS PĀRĒJAIS , ja nogājis skēdzis PAREAJIS ar jau gana nodrāzts ATŠKIRĪBĀ no 3D kas ir PRO kamera drāzt un dauzīt , 5D ir 20D kurā iebāzta lielā matrica , amatieru kamera ar nelielu resusrsu un mīlētāja izturības pakāpi
Es jau IZGULĒJOS Dilts ne tikai slēdzis arī VISS PĀRĒJAIS , ja nogājis skēdzis PAREAJIS ar jau gana nodrāzts ATŠKIRĪBĀ no 3D kas ir PRO kamera drāzt un dauzīt , 5D ir 20D kurā iebāzta lielā matrica , amatieru kamera ar nelielu resusrsu un mīlētāja izturības pakāpi
prakse man rāda gluži pretējo. un ja tādi fotogrāfi, kā www.em34,com šancēja ar piecīti nečīkstot.........
NilsS:prakse man rāda gluži pretējo. un ja tādi fotogrāfi, kā www.em34,com šancēja ar piecīti nečīkstot.........
TĀDI fotogrāfi nemaina slēdžus un nedragā sērijās , intresanta lieta RIETUMOS reti kad izlasīsi ka SLEDZIS nobira 5D toties musejiem dažam 2-3 sļedži noiet uz kameras kamēr no kameras atliek tik KORPUSS nemainīts.
NilsS:prakse man rāda gluži pretējo. un ja tādi fotogrāfi, kā www.em34,com šancēja ar piecīti nečīkstot.........
TĀDI fotogrāfi nemaina slēdžus un nedragā sērijās , intresanta lieta RIETUMOS reti kad izlasīsi ka SLEDZIS nobira 5D toties musejiem dažam 2-3 sļedži noiet uz kameras kamēr no kameras atliek tik KORPUSS nemainīts.
Ir tur citas lietas kas nokalpo savu.. piemēram AF-palaišanas poga, aizdirshaas matrica, saiet putekļi un visada draza, mitrums iekšā korpusā utt. koroč VECS IR VECS ps. varu piedāvāt savu piecīti, par dempinga cenu, kurš izskatās un iet kā jauns, tūlīt jau iznāks trešais piečuks tā ka pirmais jau būs vēsture ...
man jau liekas ka 5d nav ne vainas... vecs ne vecs, bet jaskatas ka lietots. Ja par mantu rupejas, ta kalpo labi. PS. Luni Tu tacu par 20D fanoji vairak neka par 40D (50D)