Es braucu no Rīgas, šampētera puses 5dien. Varu paķert vēl 2 fotogrāfus. Turp atpakaļ - 10 Ls no cilvēka. plāns ir ap pusdienlaiku izbraukt, bet varam arī sarunāt nedaudz citu laiku.
sīkāk rakstiet: ikazzz@gmail.com vai draugos: Ivars Ikass
Schnircks:Pašlaik provizoriskais saraksts izskatās šāds ( saraksts tiek papildināts!!!!!) :
Ivars Ikass Mārtiņš Sirmais Guntis Pilsētnieks Vita Oša Dzintars Malkauss Arturs Klaivs Uldis Plinte Inese Grizāne Diāna Aigare Rinalds Liepiņš Aivis Puisītis Juris Novads Kaspars Strēlis Jānis Rozenšteins Valters Pelns Romualds Ignatjevs Vaira Jauntēva Agris Klestrovs Reinis Ziemelis Irēna Svīte Jānis Vecbrālis Varis Sants Edgars Pohevič Laila Dūne Dana Brauere Vineta Jaunzeme Modris Helds Valdis Lancmanis Ida Visnape Zaiga Šteina Edīte Radziņa Uldis S Silvija Danelsone Anita Priedīte Artis Dārznieks Arturs Lapiņš Kristaps Kitners Ēriks Zilbalodis Inta Vīnšteina Inga Šlēziņa Uldis Muzikants Līga Tetere Mārtiņš Roze Dace Ūdre Ģirts Gertsons Jānis Brūders Mārcis Rupeiks Selga Bērziņa Hardijs Kulmanis Kārlis Jozeps Krišjānis Smits
Ja kāds nav minēts sarakstā , lūdzu, atkārtoti pieteikties. Vietas naktsmājām vēl ir. Līdz 10.02.2012 ieskaitīt 5 lsLīga Tetere, konta Nr. LV78HABA000130A233438 Ja dalības maksa tiks atdota tikai pasākuma dienā - tā būs 8 ls
Lūgums visus, kuri brauks no Rīgas un kuriem ir brīvas vietas transportā- dodiet ziņu! Ir gribētāji piebiedroties)
Es piektdien braukšu, bet nevienu mašīnā neņemšu, jo neapmeklēšu fotodzerstingu Nevar jau visi tikai fotogrāfēt un izklaidēties, kādam taču ir jāstrādā
Schnircks:Maza piebilde- mēs organizējam vnk tusiņu, maksa ir vairāk disciplīnai un nebūt nesedz izdevumus. Man un kolēģiem patīk tas, ko daram un ir gana daudz līdzīgi domājošo. Ja kādam ir pretenzijas- piedodiet!- mūsu iespējas ir ierobežotas, tāpēc nepildīsim katra iegribas, ja tas pasliktinās kopējo situāciju.
un ja kāds brauks gar Saldu tad var iekāpt Striķu ielā 7 (kapelleru nams) kur ir apskatāma mana izstādīte - vienīgais viņa piektdienās ir atvērta tikai līdz 17 (tātad ja brauksiet vēlāk tad tur jau būs slēgts)