negatIvs:neaizmirstiet, ka sestdien jāiet uz vēlēšanām . kaut kā nemanīju, samita programmā, tāda pasākuma pieminēšanu ....
Oliss:Es braucu piektdien no rīta uz Liepāju
ERA: Oliss:Es braucu piektdien no rīta uz Liepāju A kāda no Tevis jēga, ja Tu līdzbraucējus neņem?
ERA:Vai kāds brauks uz Liepāju 5dien no rīta puses? Un ja brauks - vai ir vēl kāda vieta auto?
smartins:Sestdien no rīta ar tačku kāds nebrauc no Rīgas/Jūrmalas? A ja nē, tad es pats kaut kā
meduslacis: smartins:Sestdien no rīta ar tačku kāds nebrauc no Rīgas/Jūrmalas? A ja nē, tad es pats kaut kā .........tačku ilgi nāksies stumt....grūši būs............
Oliss:Tu uzdevi jautājumu, es atbildēju
Romis:Piesakās līdzbraucēji, man 3 vietas mašīnā brīvas!
dansiga: Romis:Piesakās līdzbraucēji, man 3 vietas mašīnā brīvas!man bija 3 liidzbrauceji .. nu izskataas, ka nebuus neviena .....
ERA: Oliss:Tu uzdevi jautājumu, es atbildēju Oliss, a ja es Tev pīrādziņus uzcepšu, aizvedīsi 5dien no rīta mūs ar Riebigo uz Liepāju?
Oliss: dansiga: man bija 3 liidzbrauceji .. nu izskataas, ka nebuus neviena .....visi nobijās no tevis ERA: Oliss, a ja es Tev pīrādziņus uzcepšu, aizvedīsi 5dien no rīta mūs ar Riebigo uz Liepāju? rīt pateikšu galīgo vārdu, jo zināšu cikos man Liepājā jābūt
dansiga: man bija 3 liidzbrauceji .. nu izskataas, ka nebuus neviena .....
ERA: Oliss, a ja es Tev pīrādziņus uzcepšu, aizvedīsi 5dien no rīta mūs ar Riebigo uz Liepāju?
negatIvs:draduzenes uzmeta ...... , neaizmirstiet piedalīties, Tautas nobalsošanā, runā te par visu ko, galvenais, atstāts novārtā ...
Romis: dansiga: man bija 3 liidzbrauceji .. nu izskataas, ka nebuus neviena .....Izbraucu sestdien no rīta ap desmitiem!
dansiga: Oliss: visi nobijās no tevis rīt pateikšu galīgo vārdu, jo zināšu cikos man Liepājā jābūt kads netiek, parejos izsaktaas ka tu savaaksi ....... es tad paliskhu riigaa .....
Oliss: visi nobijās no tevis rīt pateikšu galīgo vārdu, jo zināšu cikos man Liepājā jābūt
Bzh: dansiga: kads netiek, parejos izsaktaas ka tu savaaksi ....... es tad paliskhu riigaa .....Neuztraucies... Varēsi tās uzmetējas atpakaļ vest. Bez pīrādziņiem...
dansiga: kads netiek, parejos izsaktaas ka tu savaaksi ....... es tad paliskhu riigaa .....
dansiga: Bzh:Neuztraucies... Varēsi tās uzmetējas atpakaļ vest. Bez pīrādziņiem... Haa - parasti jau tomeer kursh atved tas aizved;-p
Bzh:Neuztraucies... Varēsi tās uzmetējas atpakaļ vest. Bez pīrādziņiem...
smartins: dansiga: Haa - parasti jau tomeer kursh atved tas aizved;-pAr uzsvaru uz vārdu parasti
dansiga: Haa - parasti jau tomeer kursh atved tas aizved;-p
smartins:Gadās jau visādi dzīvē
dansiga: smartins:Gadās jau visādi dzīvē nu netaisos paljauties uz gadiijumu ;-pppp un vienai tereet XX summu benziinaa - paraak daargs prieks .. nav vairs vecie labie laiki
smartins:Tev ir jaabuut, a to veel visu pasaakumi izjauksi Vienm'er var ar autobusu aizbraukt
dansiga: smartins:Tev ir jaabuut, a to veel visu pasaakumi izjauksi Vienm'er var ar autobusu aizbraukt tad tikpat labi var pievienoties kadaa autinjaa, bet jau rasktiiju - man ir iemesli, kaapec brucu tikai ar savu auto ....
killer13: dansiga: tad tikpat labi var pievienoties kadaa autinjaa, bet jau rasktiiju - man ir iemesli, kaapec brucu tikai ar savu auto .... Izlekt gribi ar krutto tačku?
dansiga: tad tikpat labi var pievienoties kadaa autinjaa, bet jau rasktiiju - man ir iemesli, kaapec brucu tikai ar savu auto ....
dansiga: killer13: Izlekt gribi ar krutto tačku?man nav nekaada krutaa tachka;-p;-)
killer13: Izlekt gribi ar krutto tačku?
Oliss: dansiga: man nav nekaada krutaa tachka;-p;-)Tev nav tačka?????
dansiga: man nav nekaada krutaa tachka;-p;-)
Eliks:Par jums runāja rādio 1
Schnircks:Kur Dace? Daci neredzējāt? Reinis Daci meklē!!!!
Tante: Schnircks:Kur Dace? Daci neredzējāt? Reinis Daci meklē!!!!Satiku Daci, šī parasīja, vai Reinis neesot šo meklējis
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?