Bildes:Var jau par to smieties, bet redzot tik briesmiigu plakaatu gribas noveersties. Itkaa jau reklaamas materiaalam buutu jaastraadaa gluzhi preteeji...
He, he, tikai nestreso un neskaties uz nakti vairāk, sapņos velli rādīsies... Bet patiesībā efekts ir gana izdevies- ja jau dažos vietējos mietpilsonīšos tas rada tāādu reakciju, acīmredzot nākamo reizi nebūs vis tik pieticīgi askētisks plakāts un pasākums jātaisa, bet kaut kas tiešām izaicinošs, lai būtu par ko runāt. Paldies par idejām!
Pagājušo gadu grupiņa spēlēja, šeit telpas piemērotas vienam čellam tik... tā kā iedevu tikai tās grupas ierakstus, lai fonā griežas iecerētā efekta uzturēšanai.
ekoists:Gribi teikt,ka Pink Floyd spēlēja pagājušogad?)))))
Nu kaut kā tā, jā... nosaukumu patiesībā arī izvēlējos saistībā ar viņu toreiz tikko kā ierakstīto materiālu, kas ar eltonismiem gana labi saskanēja...
drīkst es arī mazliet pareklamēšos? ja kādam gadās būt Saldū tad tur visu februāri ir apskatāma mana izstādīte "Aktu fotoizstāde "Pirmā" skatāma Kapelleru nama (Striķu ielā 7, Saldus) zālē no 1 - 29. februārim izstādē 10 lielformāta (60x90 cm) melnbaltas bildes"
Traktorz:drīkst es arī mazliet pareklamēšos? ja kādam gadās būt Saldū tad tur visu februāri ir apskatāma mana izstādīte "Aktu fotoizstāde "Pirmā" skatāma Kapelleru nama (Striķu ielā 7, Saldus) zālē no 1 - 29. februārim izstādē 10 lielformāta (60x90 cm) melnbaltas bildes"
Slaidā lokā garām. Cik nu saprotu, izstāde ir pietiekoši nozīmīgs (vismaz autoram) un te diezgan reti izziņots notikums, tāpēc katrai vērts veltīt savu tēmu ar ātri uztveramu virsrakstu. Tavā gadījumā, piemēram „Izstāde Saldū” dotu pietiekošu impulsu tālākai lasīšanai (vai nelasīšanai). Paskaitām, kādām globālām problēmām te pa 2-3 topiki atveras… Apsveicu abus.
Atmodās spamotājs... ne Tu izstāžu gājējs, ne atklāšanas šampanieša korķētājs... he, he... Un par vēlu būtu 2. martā... bet atklāšanas kā tādas pompozas tradīcijas nemaz arī nebija šoreiz... gada pasākumu plāna sastāvdaļa tik šomēnes šeit.
Inčukalnā kaut kur nekarinās? Lai komunists Vaards var ērtāk apskatīt.
Gadu atpakaļ pie Ingas karinājās gan. Varbūt nākamo gadu kaut ko sarīkošu līdzīgu, ar visu mūziku atklāšanā atkal. Bet komūnistiem par "prieku" ceru kādeiz palakātu izstādi apkopot. Patreiz domāju, kā 16.martā Leģionāriem par godu kādu pasūtījumu izpildīt.