forum.gif
Marnicss par Daigas izstādi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Marnicss par Daigas izstādi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.12 22:43
 citēt
stings:Mētras izstāde man ir saraksta augšgalā....

tad jau var gadīties, ka saskrienamies ........................................... :bad_smile:
Publicēts: 04.02.12 22:53 labots
 citēt
Avtor mudak, topik gavno. Bet, patiesībā, neizlasīju tajā "recenzijā" neko tādu, par ko vajadzētu baigi satraukties.
Publicēts: 04.02.12 22:54
 citēt
lukass:Avtor mudak, topik gavno. Bet, patiesībā, neizlasīju tajā "recenzijā" neko tādu, par ko vajadzētu baigi satraukties.

paldies;-ppppp
Publicēts: 04.02.12 22:56
 citēt
nju man Daigas izstaade likaas ok. recenzijas vispaar nekad nelasu, savaa zinjaa dansiga piespieda. zheel, ka taa arii neizdzirdeejaam vinjas viedokli par kuriem punktiem notiks akmenju meetaashana. iespeejams taapeec, ka vinjai shoreiz ir vienkaarshi nostraadaajis sava diikja protekcionisms. stipri shaubos, ka topika rosinaataaja speetu kaut ko pati pamatot un argumenteet.
Publicēts: 04.02.12 22:57
 citēt
dansiga:Tauta!!!! Ejam nomētāt Marnicu ar akmeņiem par Daigas izstādes recenziju!!!!!!

http://www.fotoamatnieki.lv/news/187#

Par ko tu springsti , Marnicus nepazisti :D :D
Publicēts: 04.02.12 22:59
 citēt
dansiga:
lukass:Avtor mudak, topik gavno. Bet, patiesībā, neizlasīju tajā "recenzijā" neko tādu, par ko vajadzētu baigi satraukties.

paldies;-ppppp

Dansig, es nebiju domājis tavu topiku un autorību. Tas tāds izplatīts tautisks sacījiens uz "recenziju" attiecināts.
Publicēts: 04.02.12 23:00
 citēt
Bildes:nju man Daigas izstaade likaas ok. recenzijas vispaar nekad nelasu, savaa zinjaa dansiga piespieda. zheel, ka taa arii neizdzirdeejaam vinjas viedokli par kuriem punktiem notiks akmenju meetaashana. iespeejams taapeec, ka vinjai shoreiz ir vienkaarshi nostraadaajis sava diikja protekcionisms. stipri shaubos, ka topika rosinaataaja speetu kaut ko pati pamatot un argumenteet.

atybldeshu taviem vaardiem "man slinkums"....... bet droshi vari to uzskatiit par manu nespeeju ......
Publicēts: 04.02.12 23:00
 citēt
Lunis:
dansiga:Tauta!!!! Ejam nomētāt Marnicu ar akmeņiem par Daigas izstādes recenziju!!!!!!

http://www.fotoamatnieki.lv/news/187#

paziistu un man tas nav paarsteigums, bet vot uzsita asinis .... brrrrrrrr
Publicēts: 04.02.12 23:01
 citēt
lukass:
dansiga: paldies;-ppppp

Dansig, es nebiju domājis tavu topiku un autorību. Tas tāds izplatīts tautisks sacījiens uz "recenziju" attiecināts.

Nu tad taa ari ibuutu teicis ... a to visi te man brauc augumaa .... skaic ka visu uztveru personiigi ;-pppp
Publicēts: 04.02.12 23:08
 citēt
interesanti... kas Tev, Dansigai, buutu jaauztver personiigi par Daigas Atvares izstaadi...
Publicēts: 04.02.12 23:10
 citēt
Bildes:interesanti... kas Tev, Dansigai, buutu jaauztver personiigi par Daigas Atvares izstaadi...

kaapec tu domaa ka es Daigas izstaadi uztveru personiigi? Kaarteejo reizi neproti tekstu pareizi izlasiit .....
Publicēts: 04.02.12 23:14
 citēt
Autora valodas nabadzība un vienvirziena domāšana gan ir manāma, taču vai ir vērts par to cepties?

Varbūt savus darbus labāk izstādīt slimnīcas nodaļā, pie sienas, lai slimniekiem kāds prieciņš? I kritiķi nepiesiesies:)
Publicēts: 04.02.12 23:16
 citēt
www.youtube.com... ieklausies tekstā, jeb ja nesaproti angliski tad nav viegli " uzkāpt kalnā" :bad_egg::face-smile:
Publicēts: 04.02.12 23:22 labots
 citēt
dansiga:
Lunis:

paziistu un man tas nav paarsteigums, bet vot uzsita asinis .... brrrrrrrr

NU un kas taga notiks ? Pēdējais kas šam solija pa čaiņiku bija Gunta Šmidre ka šis kā kā parasti tukši noraka Ogres seminārā Ingūnas lidostas bildes. Gunta piesolija šim pa muti un nosauca toļi par peģiku toļi par mīksto neatceros biju kārtīgā kramā es tik pamaniju ka Šmidre šamam pateica par Ingūnas bilžu nodiršanu un gāja prome un šamais apgrieza acis otradi un NESĀS PAKAĻ bet kautka aizķerās. Principā tas nav nekas neparsts iesācējiem , Dreef tak visi atcerās ar tač karjēras sākumā bija līdzīgs kā sāka ko arī saprast tā dumās runas pārgāja. Šitam būs tāpat KAMĒR STULBS tikmēr "Bravūrīgi gudrs" kā sāk drēbi saprast tā viss nistājās savās vietās un spriedumi adekvāti un saparšana cilvēcīga:) Savdabīgas PUBERTATES problemas kurām es nepievēršu uzmanību , man vispār nesaista cilvēki kuriem nav man intresantu bilžu:):) Kā izteicās ļoti cienijams fotografs "Tas cilvēks neprot bildet" man viņa viedoklis nav intresants:)
Publicēts: 04.02.12 23:36 labots
 citēt
Nepazīstu Marnicu personīgi, bet I-netā redzamie darbi un runas īpašu respektu vai zimpātijas neizsauc. :face-sad:
Piemēram, ko gan var teikt par cilvēku, kurš pilnā nopietnībā producē un uztur šāda tipa "diskusijas"?:face-wink:

www.draugiem.lv...
Publicēts: 05.02.12 01:08
 citēt
Nesaprotu aiz ko tam izkūpējušajam māklerītim tāda uzmanība?;-0 Vai tad šāda tipiņa vieduklis labām bildēm var kaitēt? Bet ja bildes ir sliktas, tad varbūt vismaz atpazīstamība autorei palielināsies...
Publicēts: 05.02.12 01:57 labots
 citēt
Bizarre:Tāpēc ar akmeņiem jānomētā?
par to, ka ēteri piesārņo! :grimace:
Lunis:un nosauca toļi par peģiku toļi par mīksto
par mīksto peģiku nenosauca? :grimace:
Publicēts: 05.02.12 09:07
 citēt
Kas tas Arno TM Marnicss nav ne mazākās nojausmas, tā kā daudz maz vērā ņemamu fotogrāfu "nikus" it kā esmu iegaumējis, un tādēļ neizprotu cepiena iemeslu. Ja es katru virtuālajā vide sastaptu daiļdirsēju ņemtu pie sirds, tad mana sentimentālās estētikas uztvere būtu deformēta līdz totālai degradatīvai destrukcijai...
Publicēts: 05.02.12 10:07
 citēt
Daigas izstādi nokritizēt nebūtu nekādas problēmas - vienīgi tad ir jāorientējas fotogrāfijā. Šeit jau komiskais ir, ka visas runas par blakuslietām. :big_smile:

*Tas šķēps, ko meta jaunais sportists, nebij diez ko atšķirīgs no pārējo sportistu sķēpiem + meta viņš ar kaut kā tā pierasti - no tās pašas vietas kur pārējie... + man jau nepatīk, ka nummuru, pie Tkrekla, sprauž ar plastmasas klipsīšiem, droši vien viņu trenere atveda uz stadionu pie rokas.... utt.... * :D
Publicēts: 05.02.12 10:13
 citēt
Recenzija kaut kur medijos laikam nav gluži tas pats kas runas izstāžu atklāšanā.Tur ir krietni vien tizlākas situācijas.Ir galīgi švaka izstāde sakarināta uz sienām(kas protams arī ir relatīvs jēdziens),bet skaļi jau nevar teikt ka sūc.Esmu manījis ka pat lieli maestro un citi darboņi jūtas it kā neveikli,ka viņiem jārunā pretēji savai pārliecībai.Nu vienkārši it kā pieklājības pēc.Nekā personīga pret konkrēto autori,bet vispār uzskatu,ka foto izstādes pie mums tiek karinātas bez jēgas daudz un rezultātā standarts smagi krīt.Galu galā-pārsimts latu un katrs iesācējs un amatieris, kaut vai es, var taisīt augšā izstādi.Un kas gan notiktu,ja katru no šiem "uzkārieniem" pavadītu sajūsmas saucieni un pāris pozitīvi raksti centrālajā presē?:face-grin:Vēlreiz uzsveru-runa nav par konkrēto gadījumu.
p.s. Atveros pirms kādiem gadiem mana bijusī priekšniece aizbrauca ekskursijā uz Norvēģiju un bija tik sajūsmināta,ka nolēma rādīt tos brīnumus pārējai tautai.Protams,ka izveidoja foto izstādi Kauguru k/n!Nebiju manījis,ka viņa nodarbotos vai interesētos par foto ne pirms ne pēc šīs publiskās uzstāšanās.Bet izstāde bija!Personālā!!!Ka tik nesaucās "mana Norvēģija",neatceros.
Publicēts: 05.02.12 10:14
 citēt
Pagaidām topikā Marim labākie komentāri. Tikko pabiju viņa kursos un man apmēram ir skaidrs ko viņš par to visu saka un ko ar saviem tekstiem ir domājis:face-grin:
Publicēts: 05.02.12 10:25
 citēt
Būtu feina fīča, ja pie komentāra autora varētu pielikt zvaigznīti par komenta saturu un vērtību:face-smile:
Publicēts: 05.02.12 10:30
 citēt
disputs, vēršās plašumā....... , bet daži, varbūt nemaz nezin, par ko ir runa .... daiga-atvare.com .....
Publicēts: 05.02.12 10:50
 citēt
Schnircks:Jautrībai: Kurš var saviem vārdiem atstāstīt šis recenzijas domu: www.fotoamatnieki.lv... :D

...."es esmu dikti gudrs!..." :face-wink:
Publicēts: 05.02.12 11:02
 citēt
Schnircks:Jautrībai: Kurš var saviem vārdiem atstāstīt šis recenzijas domu: www.fotoamatnieki.lv... :D

Ta nav recenzija- aptuvenu faktu apmuļlājums
Publicēts: 05.02.12 11:10
 citēt
VinoRosso:

Ta nav recenzija- aptuvenu faktu apmuļlājums

Nu kāpēc, gan... Pamatskolas, ja nemaldos, septītajā klasē bij jāraksta "kautkārecenzija". Viduvējie skolnieki uzradīja analogu tekstu. Interesanti, ka recenzents ieciklojies procesā, un vēl nav aprecenzējis vienīgi afišustabus pilsētā.:face-grin:
Publicēts: 05.02.12 11:14
 citēt
Topikam vairāk derētu nosaukums-

RECENZIJAS RECENZIJA :D
Publicēts: 05.02.12 11:16
 citēt
Man nebija jaraksta, laikam jau jaunajai paaudzei tādas gudrības māca.
Bet par ko cepiens? Nezināmā lapalē, pat mazāk zinamā par fblogu nezināma persona kaut ko uzrakstīja. Nu un? pilns nets ar blēņām, un kas par to? Saprotu, ka, ja Panorāmā kāds foto guru būtu kritiski izteicies, bet netā?
Un pat E.Egles foto cienīgs pavērsiens, ta ka nav ko ķert kreņķi.
Publicēts: 05.02.12 11:25
 citēt
Paskatoties uz bildēm zem "recenzijas" es goda vārds nesaprotu cepienu. parasts vidusmēra fotkātājs ir uztaisījis 90 bildes un recenzents ir pateicis, ka tur nekā īpaša nav, kas nebūs melots.

nevajag sevi debilizēt vēlmē lasīt tikai pozitīvus viedokļus. tas jau ir novedis pie tā, ka ir iestāstīts, ka katrs kurš spēj nospiest pogu ir fotogrāfs.
Publicēts: 05.02.12 11:42 labots
 citēt
zbmono:Paskatoties uz bildēm zem "recenzijas" es goda vārds nesaprotu cepienu. parasts vidusmēra fotkātājs ir uztaisījis 90 bildes un recenzents ir pateicis, ka tur nekā īpaša nav, kas nebūs melots.

nevajag sevi debilizēt vēlmē lasīt tikai pozitīvus viedokļus. tas jau ir novedis pie tā, ka ir iestāstīts, ka katrs kurš spēj nospiest pogu ir fotogrāfs.

un katrs var sariikot fotoizstaadi. katrs, kam ir nauda, katrs kas pats pieder pie nomenklatuuras, vai kas draudzeejas. Bija tak goda lieta drukaat kalendaarus milzu tiraazhaas :D :D :D (jaa, jaa - driikst pasludinaat, ka man skauzh :D) Topika ierosinaataaja vareetu godiigi te atstaastiit par savaam izstaadem - to, ko staasta zem chetraam aciim pie viina glaazes... Un par saviem "apbalvojumiem (ja reiz piemineeja). Mums savaa laikaa bija biznesinsh - riikt starptautiskas balvas un sertifikaatu pasniegshanas ar atspoguljoshanu TUR vieteejaa prsess. Savaa laikaa Gavrilovs staastiija, kaa tiek pirktas taas medaljas kas paraadaas uz alus pudeleem :D

Man patiik Daiga, patiik dazhas no vinjas bildeem. Es nenjemtos recenzeet vinjas bildes. Daiga ir pietiekami ekzalteeta persona, lai kaadas 10 tikshanaas reizees es speetu pietiekami atkost vinjas maaksliniecisko buutiibu. Bet man shii topika ietvaros gribeetos dzirdeet ko shejienes publika, kura apskatiijusi Daigas izstaadi (nevis ir viedoklis vispaar) domaa par:
1. Nosaukumu
2. Kraasainu detalju atstaashanu m/b bildees
3. Metaalisko papiiru - kaa tas speelee ar m/b bildeem
Par paareejiem recenzenta paarmetumiem gan nee.

Es tikai nesaprotu vienu lietu - kaapeec vispaar bija jaaizcelj sauliitee kautkaadas mikrovietnes aktivitaates.
Publicēts: 05.02.12 11:45
 citēt
Topiks gan tāds- "eu, mūsējos sit!" :D
Publicēts: 05.02.12 11:48
 citēt
talavietis:Topiks gan tāds- "eu, mūsējos sit!" :D
tieshi taa :D Tikai pajautaajiet Daigai, vai vinja uzskata sevi par "juuseejo" :D

un piemeeram: Vai biedrs Rozes kungs pats ir redzeejis izstaadi???
Publicēts: 05.02.12 12:14
 citēt
Pa visu Daigas majas lapu, kur ir simtiem bilzu, atradu ~5 ar atstatam krasu detalam, parasti ta ir sarkana krasa. Domaju, uz kopeja fona, tas ir loti maz, lai kadu nopietni satrauktu. Varbut vinai vienkarsi patik melni-sarkana krasu kombinacija, jo esmu ieverojis, ka vina to medz kombinet ari apgerba :big_smile:
Publicēts: 05.02.12 12:33
 citēt
Sievietes pēc noklusējuma mīl sarkano krāsu, jo viņas zin,:super_man: ka uz mums tā iedarbojas līdzīgi kā uz buļļiem!
Publicēts: 05.02.12 12:37
 citēt
Gabiz:Kas tas Arno TM Marnicss nav ne mazākās nojausmas, tā kā daudz maz vērā ņemamu fotogrāfu "nikus" it kā esmu iegaumējis, un tādēļ neizprotu cepiena iemeslu. Ja es katru virtuālajā vide sastaptu daiļdirsēju ņemtu pie sirds, tad mana sentimentālās estētikas uztvere būtu deformēta līdz totālai degradatīvai destrukcijai...

es virtuaalos "dailjdirseejus" nenjemu galvaa ... bet vinjsh jau sevi pozicionee kaa vienu no galvenajiem latvieshu fotomaaksalas biidiitaajiem!!!!!! TUR jau tas krenjkjis!!!!!!
Publicēts: 05.02.12 12:39
 citēt
f-foto:Par recenzijām. Tās vienmēr ir rakstītas skarbas un nesaudzīgas, arī pirms 100 gadiem, tā teikt. Ja līst tikai medus, tad tā nav recenzija, bet draugu būšanā sakņota labvēlība rakstiskā formā.

Taisi izstādi draugiem privātmājā, nebūs recenziju.

Nav runa par reccenzijas skarbumu, bet gan par psaniegshanas veidu ...... maris preciizi pateica AM recenzijas buutiibu piemeraa ar shkjeepmeteeju ;-))))
Publicēts: 05.02.12 12:43
 citēt
Tik vien Tev kaa taas bailes ka kaadu Tavu "shedevru" izstaadi kaadreiz taapat vareetu nokritizeet :D
Publicēts: 05.02.12 12:52
 citēt
Bildes, kaapec man Tev kaut kas ir jaatstaasta? Un ko zini, ko es zem chetraam aciim runaaju? par savaam izstaadeem un panaakumiem es staastu draugiem ;-ppppp
Publicēts: 05.02.12 12:52
 citēt
dansiga:Bildes, kaapec man Tev kaut kas ir jaatstaasta? Un ko zini, ko es zem chetraam aciim runaaju? par savaam izstaadeem un panaakumiem es staastu draugiem ;-ppppp
liekule.
Publicēts: 05.02.12 12:54
 citēt
Bildes:
dansiga:Bildes, kaapec man Tev kaut kas ir jaatstaasta? Un ko zini, ko es zem chetraam aciim runaaju? par savaam izstaadeem un panaakumiem es staastu draugiem ;-ppppp
liekule.

kuraa vaardaa bija liekuliiba? P.S. Kuru bljodinju es Tev esmu izeedusi - joprojaam nespeeju saprast....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt