forum.gif
Marnicss par Daigas izstādi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Marnicss par Daigas izstādi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.12 21:41
 citēt
Ai tas viss ir
Publicēts: 05.02.12 21:43
 citēt
Nepārspīlē nu:)
Publicēts: 05.02.12 21:45
 citēt
Nepaslinkoju, aizgāju un izlasīju Arno domas. Visu viņš pareizi raksta, bet varēja īsāk to visu noformulēt - tiešām huiņa.
Publicēts: 05.02.12 22:02
 citēt
Nav pārāk daudz goda dažām rakstu zīmēm i-neta plašumos cepīt topiku pa četrām lapām?
Publicēts: 05.02.12 22:09
 citēt
viencmuzikanc:Nav pārāk daudz goda dažām rakstu zīmēm i-neta plašumos cepīt topiku pa četrām lapām?

ir arī mazāk svarīgākām lietām daudzskaitlīgāki apraksti bijuši :big_smile:
Publicēts: 06.02.12 01:39
 citēt
turpinājumam
www.fotoamatnieki.lv...
jāpiezīmē, ka šī ir pirmā "recenzija"par manu izstādi. Turklāt šķiet, ka tās autoram nav skaidrs, ko viņš grib pateikt un viņš lieto faktus kurus nepārzin.
Publicēts: 06.02.12 02:22
 citēt
dansiga:
Bildes:iivaina izpratne Tev par fotolaucinjiem - seedeet simts saitos un cepties.

DESMITO reizi paarliecinos, ka Tu tekstu lasi taa kaa Tev gribeetos ;-pppp KUrsh u nkaados 100 siatos!?!!?!?

Dansig, taisam savu klubiņu, nopozicionēsim to kā profoto, daiļdirsēju un vispār extravip pasākumu un kļūsim par vispāratzītām autoritātēm.. Varu saderēt, ar pareizu "mārketingu" sabīdīts pasākums garantēs, ka liela daļa fotosabiedrības par mums cepsies tieši tā pat, kā tagad par Marnicu.. :face-wink:
Publicēts: 06.02.12 08:25
 citēt
tie kas pazīst Arno, tos šāda veida ''recenzijas'' nepārsteidz :) :D

metra:turpinājumam
www.fotoamatnieki.lv...
jāpiezīmē, ka šī ir pirmā "recenzija"par manu izstādi. Turklāt šķiet, ka tās autoram nav skaidrs, ko viņš grib pateikt un viņš lieto faktus kurus nepārzin.
Publicēts: 06.02.12 08:55
 citēt
agriss:tie kas pazīst Arno, tos šāda veida ''recenzijas'' nepārsteidz :) :D

www.fotoamatnieki.lv...
nju a kas? Tik un ta tā Mētra ir riktīgi foršiņa.

bet pateicoties shitai vaavuljoshanai puisis ar igaunisko vaardu un vinja kabatas mikrosaits buus uzlidojis slavas zeniitaa... a zrja.
Publicēts: 06.02.12 09:20
 citēt
dansiga:
Bildes:iivaina izpratne Tev par fotolaucinjiem - seedeet simts saitos un cepties.

DESMITO reizi paarliecinos, ka Tu tekstu lasi taa kaa Tev gribeetos ;-pppp KUrsh u nkaados 100 siatos!?!!?!?
kaa Tev beidzaas draudziiba ar Vanagu? :face-wink:
Publicēts: 06.02.12 09:21
 citēt
metra: viņš lieto faktus kurus nepārzin.

par personiskas dabas faktiem nav ne jausmas, bet par tiem, kas ar fotogrāfijas jomu saistīti, šaubu nav - lieto gan :)
Publicēts: 06.02.12 09:26
 citēt
offtopiks, protams, bet varbuut kaads var iedot linku / labu piemēru, taa teikt - fotomaakslas kritikas masterpiisam?
Publicēts: 06.02.12 09:42
 citēt
www.fotoamatnieki.lv...

Divos vardos: vinsh no tevis bija gaidijis ko citu :face-wink: Vai tad tas ir pelami?
Publicēts: 06.02.12 09:53
 citēt
www.fotoamatnieki.lv...

nekā TĀDA es tur nesaskatīju. Un biju nepatīkami pārsteigts par 4 un 5 bildi. Diemžēl uz izstādi netikšu, jo galerija nestrādā brīvdienās, tāpēc viedoklis par izstādi kopumā izpaliks.
Publicēts: 06.02.12 10:04 labots
 citēt
Recenzija kā recenzija, manuprāt. Neesmu es tik zinošs, lai teiktu, ka tik ļoti sliktā stilā uzrakstīta, jeb biogrāfiskie fakti sagrozīti.

Par izstādes nosaukumu un darbu atlasi, jāpiekrīt.

Kaut kur iepriekš vienā komentārā jau izskanēja, ka apmeklējot izstādi- jābūt vienotam kopsaucējam, nevar apskatīt 90 bildes, zem neko neizsakoša nosaukuma "Mana bagāža" Skatītājam jāliek jau iepriekš koncentrēties uz ko konkrētu, piemēram, tās šajā gadījumā būtu sadzīviskas ainiņas vai klusās dabas. Tas arī kaut kādā veidā izkristalizē radošās personības rokrakstu.
Publicēts: 06.02.12 10:26
 citēt
Gabiz:
dansiga: DESMITO reizi paarliecinos, ka Tu tekstu lasi taa kaa Tev gribeetos ;-pppp KUrsh u nkaados 100 siatos!?!!?!?

Dansig, taisam savu klubiņu, nopozicionēsim to kā profoto, daiļdirsēju un vispār extravip pasākumu un kļūsim par vispāratzītām autoritātēm.. Varu saderēt, ar pareizu "mārketingu" sabīdīts pasākums garantēs, ka liela daļa fotosabiedrības par mums cepsies tieši tā pat, kā tagad par Marnicu.. :face-wink:

Es jau esmu "klubinjaa":-) un man pietiek ar vienu :-)
Publicēts: 06.02.12 10:31
 citēt
dansiga:Nuuuu .. taadaa gadiijumaa juus neinterseejaties par fotolaucinja aktivitaateem ..... vinju NEVAR nepamaniit....
sanāk, ka mēs arī neinteresējamies! :face-sad:
Publicēts: 06.02.12 10:37
 citēt
haralds:
dansiga:Nuuuu .. taadaa gadiijumaa juus neinterseejaties par fotolaucinja aktivitaateem ..... vinju NEVAR nepamaniit....
sanāk, ka mēs arī neinteresējamies! :face-sad:

Ja nezini Marnicu - znach taa sanaak ;-ppp;-))))
Publicēts: 06.02.12 10:42
 citēt
Bildes:offtopiks, protams, bet varbuut kaads var iedot linku / labu piemēru, taa teikt - fotomaakslas kritikas masterpiisam?

iekš 1x.com kritikas sadaļā palaikam var uziet argumentētas un interesantas kritikas... katrā ziņā tur kritiku forma nav "nogalinoša", ir izcelts un analizēts arī pozitīvais, ne tikai kritiķaprāt saredzētie trūkumi...
Publicēts: 06.02.12 10:44
 citēt
dansiga:Ja nezini Marnicu - znach taa sanaak ;-ppp;-))))
un ko tas Marnics labu uzbildējis? :face-smile:
Publicēts: 06.02.12 10:55
 citēt
haralds:

Nuuuu .... to ej pats skaties, bet mans uzskats, ka labam kritikjim NAV jaabuut ob;igaati arii labam fotograafam ..... bet tas uz sho gadiijumu neattiecas:-(
Publicēts: 06.02.12 10:57
 citēt
haralds:

---------

pagaidām Arno vēl ar bildēšanu lāgā neiet. Te dažas bildes:

www.fotoamatnieki.lv...#
Publicēts: 06.02.12 11:15 labots
 citēt
viencmuzikanc:
Bildes:offtopiks, protams, bet varbuut kaads var iedot linku / labu piemēru, taa teikt - fotomaakslas kritikas masterpiisam?

iekš 1x.com kritikas sadaļā palaikam var uziet argumentētas un interesantas kritikas... katrā ziņā tur kritiku forma nav "nogalinoša", ir izcelts un analizēts arī pozitīvais, ne tikai kritiķaprāt saredzētie trūkumi...

Fotonetā diskusijas zem nedēļas bildēm bieži vien ir fundamentāli dziļas un pārdomātas. Bet jāņem vērā, ka tas ir publisks internets - tur var paladziņu uzrakstīt gan īsts māklas kritiķis, gan parasts garāmgājējs. Attiecīgais forums ir dziļi kaktā, tamdēļ parastie garāmgājēji no tēmas "tu muļkis" vs "pats muļķis" tur gandrīz negadās.

photo.net...
Publicēts: 06.02.12 11:19 labots
 citēt
www.fotoamatnieki.lv...

GALVENAIS neņem pierē , čalis REĀLI ir pilnīgs cirvis FOTO jomā , būtībā tas ir "Bots kompilātors" kurš ar sev nesaprotamu frāžu sakopojumu postešanu cenšās imitet vētrainu darbību un TIK PAR PRIEKŠNIEKU :):) Visas viņa darbības veltītas tikai vienam mērķim TIKT PRIEKŠNIEKOS , ne tekstiem ko viņš raksta ne bildēm nav nekadas loģiskas sakarības ir tikai PAREIZAIS TONIS / VIRZIENS kā tests "Aizpildi saņem balvu" tā nu viņs arī vislaik PILDA cenšoties saņemt KRĒSLU :):) Galevanais ka NEKAS NESANĀK jau gadiem :):) Kā izteicās Valts "Neteresim savu laiku" par viņa aktivitātēm tu jau nojaut kur .

PRINCIPĀ čalim nav ne mazākas saprašanas FOTO jomā , teksti ir PAREIZU FRAŽU variacijas visu iespējamo IEMESLU sakarā. PRINCIPS kā "Čatbotam" :):) Mums ar tevi ir LIELA priekšrocība mums ir izglītība šai jomā un akadēmiskas zinašanas TĀPĒC es tavā vietā vienkarši IESKATĪTOS TEKSTA un tev taps skaidrs ka TEKSTA NAV ir tikai "Pareizu fržu salikums" lai izskatas ka GURI SARAKSTĪTS :):) Nu nevar cilveks kuram nav IZGLĪTĪBAS / SAPRAŠANAS rakstīt RECENZIJAS var tika kā dzejolī "Dzejnieka karnevals" Dzeja ir JĒGAS NAV :)
Publicēts: 06.02.12 11:23
 citēt
talavietis:
haralds:n ko tas Marnics labu uzbildējis? :face-smile:

---------

http://www.fotoamatnieki.lv/galleries/?page=4#
es pat teiktu, ka paarsvaraa tupi...
Publicēts: 06.02.12 12:25 labots
 citēt
talavietis:
haralds:n ko tas Marnics labu uzbildējis? :face-smile:

---------

http://www.fotoamatnieki.lv/galleries/?page=4#

Kritiņim RECENZENTAM nav jābūt "Ģeniālām autoram" , izcili autori ka likums nav LABI kritiķi jo parasti ciklejās uz sevi un saviem darbiem. Cilvēks kurš PRETENDĒ UZ ANALĪZI jābūt ka minimums PADZIĻINĀTĀM ZINĀŠANĀM konkrētā vai saistītajās jomās , konkrētā gadijumā ir tik "Iemācīta no galvas terminu vārdnīca" kuras satur tad arī tiek paildinātas "Paķīk / Nepaķīk" līmeņa vārsmas:) Komunikāciju jomā ir tāds TESTS "Sacerējums par JEBKO" tev iedod būtībā BEZJĒDZIGU uzdevumu "Sacerējums par NAGLU" , tev jāprot pierakstīt pēc iespējas LIELAKS sakarīga teksta blāķis par JEBKO dažs labs kolēģis spēja piemaut trīs A4 lapas pa NEKO bet lasi un PRIEKS LASĪT !
Publicēts: 06.02.12 12:32 labots
 citēt
ha, hā! Bernards Šō reiz nozākājis ōperu ar tekstu "ko tik šausmīgu atceros dzirdējis tikai, kad bāreņu nams nodega ar visiem bāra bērniem" un viņam uzbrauca, ka kā viņš tā drīkst, pats takš ne-1-u ōperu nav uzrakstījis.
man nav jādēj olas, lai kritizētu omleti © Bernards Šō
mans mesāžs ir vairāk Dansigai - es neinteresējos nevis par par fotolauciņa aktivitātēm, bet par fotokritikas lauciņa aktivitātēm! :grimace:
bet neskādē iebraukt mazliet. a to 1 kritiķe par Antonioni "Blow-up" raksta "filmā precīzi atveidoti visi technolōģiskie procesi, filmiņas attīstīšana filmā aizņem tieši tik laika, cik aizņem realitātē, bla, bla, bla", a filmā džeks pamet asistentam filmiņu un nākošajā kadrā ar slapju bildi rokās nāk ārā no "slapjās" laboratōrijas. :face-sad:
Publicēts: 06.02.12 12:48
 citēt
haralds:ha, hā! Bernards Šō reiz nozākājis ōperu ar tekstu "ko tik šausmīgu atceros dzirdējis tikai, kad bāreņu nams nodega ar visiem bāra bērniem" un viņam uzbrauca, ka kā viņš tā drīkst, pats takš ne-1-u ōperu nav uzrakstījis.
man nav jādēj olas, lai kritizētu omleti © Bernards Šō
mans mesāžs ir vairāk Dansigai - es neinteresējos nevis par par fotolauciņa aktivitātēm, bet par fotokritikas lauciņa aktivitātēm! :grimace:
bet neskādē iebraukt mazliet. a to 1 kritiķe par Antonioni "Blow-up" raksta "filmā precīzi atveidoti visi technolōģiskie procesi, filmiņas attīstīšana filmā aizņem tieši tik laika, cik aizņem realitātē, bla, bla, bla", a filmā džeks pamet asistentam filmiņu un nākošajā kadrā ar slapju bildi rokās nāk ārā no "slapjās" laboratōrijas. :face-sad:

Bet es jau TO PASHU saku!!! Tik shinii gadiijumaa - ne labs kritikjis, ne labs fotograafs!
Publicēts: 06.02.12 13:20
 citēt
dansiga:Bet es jau TO PASHU saku!!! Tik shinii gadiijumaa - ne labs kritikjis, ne labs fotograafs!
priecē, ka ātri nonācām pie konsensuma! :face-grin:
Publicēts: 06.02.12 14:04
 citēt
TWIN:Nevar būt, ka Latvijā tik daudz kašķīgu cilvēku...varbūt tā ir šī bloga īpašība..
Lunim +++

da nee, paskaties viss i-nets pilns ar analogjiskaam kjengaam... ne velti latvietim gardaakais eediens otrs latvietsi :DDD
Publicēts: 06.02.12 15:03
 citēt
f-foto - :)) kaadreiz rakstiiju, preses reliizes saucaas... bet es pietureejos pie noteiktaas formas un standarta -> liids (radio zinju formaata teksts, kas izsaka visu - kur, kas, kad), tad iztirzaajums par teemu un beigaas fona info, kas bija pirms tam.... :DDD
es toch nepieveershu uzmaniibu, kaskjiem un necepjos par kjengaam... reizeem ir incanti paveerot... man pieredze i-netvidee ir gana iespaidiiga... jaa, Tev taisniiba neesmu citautvalodulapaas biagi seerfojusi, taa kaa nevaru saliidzinaa... un surikaatu dziive ir redzeeta...
Patiesiibaa no katra var kautko maaciities, piemeeram pie AM maaciijos PS bilzju apstraadi, iegvu.... Savukaart par AM gada nominaacijaam fotojomaa, pilniigi piekriitu Dansigai, blekjis...
Dansigas (paziistu jau pasen) kritiku uztveru nopietni un ljoti veseliigi, man patiik, ja Dans ir ko izteikusi pie manam bildeem vai kaac cits bloga komenteetaajs, no kljuudaam maacaa, it iipashi ja prot atshkjir kur pelavas,kur graudi... :)))
Publicēts: 06.02.12 15:09
 citēt
... bet parunāt tāpat gribas :D
Publicēts: 06.02.12 16:18 labots
 citēt
noveerotaaja:
TWIN:Nevar būt, ka Latvijā tik daudz kašķīgu cilvēku...varbūt tā ir šī bloga īpašība..
Lunim +++

da nee, paskaties viss i-nets pilns ar analogjiskaam kjengaam... ne velti latvietim gardaakais eediens otrs latvietsi :DDD

Nu nav, nav tā latviešu kaite. Aizej kaut vai jūtūbē paskaties, piemēram pie klipiem par kādu no Audi/BMW/Mercedes/Jaguar, vai pie kādiem mūzikas kliepiem u.t.t., iet vaļā ne sliktāk kā delfos :)
Publicēts: 06.02.12 16:27 labots
 citēt
A es nesaprotu kāpēc tik ļoti jāuzsver recenzijas autora personība? Nomainītu Marnica vārdu tām recenzijām pret kāda kompetentāka, autoritatīvāka mākslinieka/kritiķa vārdu un vairums droši vien piekristu: "Ā, nu ja viņš tā saka, tad jau tā ir", kaut gan būtu uzrakstīts 1:1 tieši tas pats :D
Publicēts: 06.02.12 16:45 labots
 citēt
da suuds ar vis[t]u, tas viss ir tik pat ljoti subjektiivi, cik fotograafija pati par sevi. Katram ir tiesiibas uz savu viedokli, lai vai kaads tas buutu. tekstu izlasiiju, nezinu nedz rakstiitaaju, nedz paziistu izstaades autoru. Vieniigais, ko var teikt - tas viss ir ljoti subjektiivi, lai vai kas buutu taa raksta autors. No kaa izriet iespaids, ka shis cepiens ir vairaak deelj taa, ka kaads ir aizskaaris kaada, kaada drauga, kaada pazinjas juutas zem attieciigaas teemas par izstaadi. Taatad cepiens ne pa kjeksi un viss ir bumbaas :bad_smile:
Publicēts: 06.02.12 17:00
 citēt
CerambyX:A es nesaprotu kāpēc tik ļoti jāuzsver recenzijas autora personība? Nomainītu Marnica vārdu tām recenzijām pret kāda kompetentāka, autoritatīvāka mākslinieka/kritiķa vārdu un vairums droši vien piekristu: "Ā, nu ja viņš tā saka, tad jau tā ir", kaut gan būtu uzrakstīts 1:1 tieši tas pats :D

Nevis JEBKURA bet VAIRUMA jo Latvijā vspār ir ļoti zema līmeņa KRITIKA vāji izglītoti speciālisti SAVĀ JOMĀ :)
Publicēts: 06.02.12 17:42
 citēt
Breša zemnieki:face-devil-grin:
Publicēts: 06.02.12 17:43
 citēt
Publicēts: 06.02.12 19:10
 citēt
CerambyX:A es nesaprotu kāpēc tik ļoti jāuzsver recenzijas autora personība? Nomainītu Marnica vārdu tām recenzijām pret kāda kompetentāka, autoritatīvāka mākslinieka/kritiķa vārdu un vairums droši vien piekristu: "Ā, nu ja viņš tā saka, tad jau tā ir", kaut gan būtu uzrakstīts 1:1 tieši tas pats :D

Da pofig personība, autoru nezinu, bet, palasot viņa opusus, psiholoģiskais portrts veidoja šāds : Krustiņu Pataka un Švauksta simbiots. :D
Publicēts: 06.02.12 20:23
 citēt
šitais aizgāja, labāk par piektdienas topikiem ....................., bet nu jau paliek garlaicīgi ............. :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt