forum.gif
Marnicss par Daigas izstādi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Marnicss par Daigas izstādi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.12 20:31
 citēt
negatIvs:šitais aizgāja, labāk par piektdienas topikiem ....................., bet nu jau paliek garlaicīgi ............. :bad_smile:
tauta bija noilgojusies, pēc saturīga spama... tad nu arī izvērsās! :D
Publicēts: 07.02.12 00:02
 citēt
Publicēts: 07.02.12 00:04
 citēt
ak naivais;-0))))
Publicēts: 07.02.12 00:38 labots
 citēt
CerambyX:"Ā, nu ja viņš tā saka, tad jau tā ir" :D
shit'tas idijōtisma paveids 1 no izplatītākajiem! :amazing: nu, kurš shit'ā izpaužās. :face-sad:
Publicēts: 08.02.12 11:36
 citēt
Pie kāda secinājuma par Daigas izstādi esat nonākuši? :bad_smile:
Publicēts: 08.02.12 11:45
 citēt
smartins:Pie kāda secinājuma par Daigas izstādi esat nonākuši? :bad_smile:

Vispaa jau topiks bija par recenziju un recenzentu, nevis par Daigas izstaadi ;-pppp;-)
Publicēts: 08.02.12 11:47
 citēt
dansiga:

Vispaa jau topiks bija par recenziju un recenzentu, nevis par Daigas izstaadi ;-pppp;-)
kaa var apskatiit recenziju atrauti no izstaades apsprieshanas? ja nu recenzija pa teemu?
Publicēts: 08.02.12 11:48
 citēt
dansiga:

Es Tavu recenziju gaidu :bad_smile:
Publicēts: 08.02.12 11:49
 citēt
smartins:
dansiga: Vispaa jau topiks bija par recenziju un recenzentu, nevis par Daigas izstaadi ;-pppp;-)
Es Tavu recenziju gaidu :bad_smile:

es recenzijas nerakstu ;-p;-)
Publicēts: 08.02.12 11:56
 citēt
dansiga:
smartins:s Tavu recenziju gaidu :bad_smile:

Šoreiz ir lieliska iespēja savu pirmo recenziju veltīt Daigai :bad_smile:
Publicēts: 08.02.12 11:57
 citēt
smartins:
dansiga: es recenzijas nerakstu ;-p;-)
nafig? vieglaak tak uzriet citiem...
Publicēts: 08.02.12 12:11
 citēt
dansiga:
smartins:s Tavu recenziju gaidu :bad_smile:

nav jau gari jāraksta:
1) ja patīk - WOW .....
2) ja nepatīk - pffffffffffff ....
..... :bad_smile:
Publicēts: 08.02.12 12:28
 citēt
:exciting:
Publicēts: 08.02.12 13:05 labots
 citēt
dansiga:

PRECĪZI , tieši tapēc ar saku JĀSAPROT TĒMA par ko RAKSTA nevis "Jāpazist darbu autors" skatās jau DARBUS un analīzē DARBOS REDZAMO izejot no dažādiem "Salīdzināmiem kritērijiem" . Ja grib vienkarši "Tukši gudri pavārīties" tā nav recenzija bet "Stāsts par notikumu" nevis SATURA ANALĪZE :):) Čalim ļoti patīktu rakstīt "Smalko aprindu hronikas" bet šis nez kāpēc to laiž zem "Vīna degustācijas konspekts" ar to domādams pasākumā izdzertās 3 sangrija glāzes no kurām pēdējā bija satecināts satura no viasa atlikušā satura tukšajās tetrenēs.
Publicēts: 08.02.12 14:47 labots
 citēt
smartins:

..... teica viens no lielaakajiem bloga reejeejiem ;-ppp;_)))
Publicēts: 08.02.12 17:25
 citēt
dansiga:smartins:

luudzu, nosauc lielaako "aprieto personu" sarakstu. vai arii uzraksti to uz lapinjas un paskaties, vai natradiisi kaadas konsekvences, kaadus kopsauceejus... kaut vai viens sarakstinsh - Tu, Sņirks... Gribi turpinaat? Apbižotie un norietie pieteiksies pilnaa pulkaa????
Publicēts: 08.02.12 18:13
 citēt
Bildes:
dansiga:smartins:

luudzu, nosauc lielaako "aprieto personu" sarakstu. vai arii uzraksti to uz lapinjas un paskaties, vai natradiisi kaadas konsekvences, kaadus kopsauceejus... kaut vai viens sarakstinsh - Tu, Sņirks... Gribi turpinaat? Apbižotie un norietie pieteiksies pilnaa pulkaa????

ooo - kaads man un schnirkam gods ;-ppp Njaaa ... musu bildes tieshaam ir sh vakaakaas blogaa ;-(( ..... bet es censhos!!! varbuut kaadreiz izaugshu liidz Tavam liimenim ;-ppp ... Kaut gan laikam jau nekad .... jo ne jau bilzhu deelj Tu mani nemiili ;-ppp;-))))))
Publicēts: 08.02.12 18:17 labots
 citēt
dansiga:
Bildes:uudzu, nosauc lielaako "aprieto personu" sarakstu. vai arii uzraksti to uz lapinjas un paskaties, vai natradiisi kaadas konsekvences, kaadus kopsauceejus... kaut vai viens sarakstinsh - Tu, Sņirks... Gribi turpinaat? Apbižotie un norietie pieteiksies pilnaa pulkaa????

ooo - kaads man un schnirkam gods ;-ppp Njaaa ... musu bildes tieshaam ir sh vakaakaas blogaa ;-(( ..... bet es censhos!!! varbuut kaadreiz izaugshu liidz Tavam liimenim ;-ppp ... Kaut gan laikam jau nekad .... jo ne jau bilzhu deelj Tu mani nemiili ;-ppp;-))))))
a kaadi gan veel iemesli? protams, ne jau bildes vainiigas, bet tas kaa Tu reagjee uz izteikumiem par savaam bildeem.

Tu nevari izaugt vai neizaugt liidz kaut kaadam iedomaatam liimenis - manam vai skujamam, jo mums ir diametraali preteejas pieejas tajaa KO/kaapeec fotografeet/raadiit. un ne nesaku ka kaada ir labaaka vai sliktaaka pieeja, vnk atshkjiriiga.

Tu konstruee. Tev visa taa lieta ir konstruktors
Publicēts: 08.02.12 18:51
 citēt
Bildes:
dansiga:
a kaadi gan veel iemesli? protams, ne jau bildes vainiigas, bet tas kaa Tu reagjee uz izteikumiem par savaam bildeem.

Tu nevari izaugt vai neizaugt liidz kaut kaadam iedomaatam liimenis - manam vai skujamam, jo mums ir diametraali preteejas pieejas tajaa KO/kaapeec fotografeet/raadiit. un ne nesaku ka kaada ir labaaka vai sliktaaka pieeja, vnk atshkjiriiga.

Tu konstruee. Tev visa taa lieta ir konstruktors

nu un kaa tad es reagjeeju uz "izteikumiem" par savam bildeem?
Publicēts: 08.02.12 18:56
 citēt
līdz topika nosaukuma maiņai - < bildes, par dansigas izstādi > ....., vairs nav tālu ..... :grimace:
Publicēts: 08.02.12 18:57
 citēt
negatIvs:līdz topika nosaukuma maiņai - < bildes, par dansigas izstādi > ....., vairs nav tālu ..... :grimace:
jap - ar nepacietiibu gaidu kaadu izstaadi :D :D :D
Publicēts: 08.02.12 18:59
 citēt
njaaa .... Bildem uzdot jautaajumu ir bezceriigs variants - atbild tikai uz sev eertiem jautajaumeim ;-((((
Publicēts: 08.02.12 19:00
 citēt
tak jābūt drīz, ja jau nav .....
Publicēts: 08.02.12 19:01 labots
 citēt
dansiga:njaaa .... Bildem uzdot jautaajumu ir bezceriigs variants - atbild tikai uz sev eertiem jautajaumeim ;-((((
kas man tagad iet mekleet Tavas bildes, kopeet un te posteet atbildes???? Katrs pats to var izdariit :)

un kā ar Tavaam atbildeem, ko pa triis laaga prasiiju shajaa topikaa - ja esi redzeejusi izstaadi, kuriem recenzenta apgalvojumiem Tu piekriiti, kuriem nepiekriiti?
Publicēts: 08.02.12 19:13
 citēt
Bildes:
dansiga:njaaa .... Bildem uzdot jautaajumu ir bezceriigs variants - atbild tikai uz sev eertiem jautajaumeim ;-((((
kas man tagad iet mekleet Tavas bildes, kopeet un te posteet atbildes???? Katrs pats to var izdariit :)

un kā ar Tavaam atbildeem, ko pa triis laaga prasiiju shajaa topikaa - ja esi redzeejusi izstaadi, kuriem recenzenta apgalvojumiem Tu piekriiti, kuriem nepiekriiti?

no tevis maacos;-ppp;-))))
Publicēts: 08.02.12 19:17
 citēt
dansiga:
Bildes:as man tagad iet mekleet Tavas bildes, kopeet un te posteet atbildes???? Katrs pats to var izdariit :)

no tevis maacos;-ppp;-))))
njaaa, buusi pie sava dveeseles radinieka demagogjijas paraugstundas njeemusi... Tu jau zini, kura...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt